Reklama

Reklama

Depeche Mode: Touring the Angel - Live in Milan

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2006, 188 min

Obsahy(1)

Turné britské kapely Depeche Mode pod názvem Touring the Angel, které proběhlo v roce 2006 a během něhož DM vystoupili i v Praze. Záznam vznikl sestřihem ze dvou koncertů z italského Milána a vychází ve dvou verzích. První verze je DVD se záznamem z koncertu, druhá verze je speciální edice dvou DVD a jednoho audio CD.

Tracklist:

DVD Disc 1:
1. A Pain That I'm Used To
2. John The Revelator
3. A Question Of Time
4. Policy Of Truth
5. Precious
6. Walking In My Shoes
7. Suffer Well
8. Macro
9. Home
10. I Want It All
11. The Sinner In Me
12. I Feel You
13. Behind The Wheel
14. World In My Eyes
15. Personal Jesus
16. Enjoy The Silence
17. Shake The Disease
18. Just Can't Get Enough
19. Everything Counts
20. Never Let Me Down Again
21. Goodnight Lovers
Bonus Tracks:
22. A Question Of Lust
23. Damaged People

DVD Disc 2:
Touring The Angel Documentary
Tour Announcement
Playing The Angel EPK
Touring The Angel Screens
1. Behind The Wheel
2. The Sinner In Me
3. Walking In My Shoes
4. World In My Eyes
5. Never Let My Down Again

Bonus Audio CD:
Touring The Angel Live In Milan
1. A Pain That I'm Used To
2. John The Revelator
3. Precious
4. Suffer Well
5. Macro
6. I Want It All
7. The Sinner In Me
8. Damaged People (Witta)

(více)

Recenze (20)

Kass

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější koncertní záznam Depeche Mode. Skupina je uvolněná, v pohodě a ve formě; jde jasně vidět že si show užívá společně s diváky. Páteř setlistu tvoří písně z energicky znějícího alba "Playing the Angel", které zde nejsou jen za neduživé bratříčky oslavovaných fláků, ale jsou jejich rovnocenými partnery, díky čemuž koncert skvěle šlape po celou svou stopáž. Je dynamicky nasnímán a sestřihán. Místy se jeví jak utržený ze řetězu, což sice může někomu přijít až otravné, ale já jsem zastáncem toho názoru, že přesně tohle bylo třeba k zachycení elektrizující atmosféry v hale. Přiznám se ovšem, že mi k té vší parádě i takhle po letech stále trošku chybí Alan Wilder. Né že by mi tam scházel po hudební stránce; jednoduše bych ho tam rád viděl :-). Jsou holt rány, které ani čas nezahojí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Výborný playlist, doprevádzaný prezentáciou skvelého albumu a vizuálne zaujímavou scénou. Koncert bol určite fantastický, lenže jeho režisérovi v štúdiu a pri strihaní trochu preskočilo a začal s obrazom príliš experimentovať. Chýba viac pohľadov do publika, tie rozostrené obrazy a kadejaké záseky a spomalovačky obrazu ma vyložene rušia. Z tohto hľadiska najhoršie zrežírovaný live záznam tejto kapely. ()

reky 

všechny recenze uživatele

Po trochu rozporuplném koncertu z Paříže v rámci Exciter tour se jedná o návrat do první ligy. Dave Gahan od té doby zlepšil svůj vokální projev a i setlist pokládám za lépe vybraný, je jen škoda, že Shake The Disease nebyla odehrána v klasické verzi s Davem u mikrofonu, takže doufejme, že to třeba "depešáci" příští rok napraví. ()

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Záznam koncertu "Depešáků" z Italského Milána není jen obyčejným záznamem, tento je navíc zajímavý užitím klipového střihu a filtrů, odlišných pro každou píseň a společně s úžasným publikem a perfektně šlapající kapelou tak vytváří neopakovatelnou atmosféru. Už se těším na červen do Prahy do Prahy. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Tak pro tuhle kapelu mám slabost již od dětství.Výborný koncert,skvělý zvuk a perfektně namíchané starší i nové skladby! ()

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Není to úplně jako live (in Praha), ale hodně, hodně, hodně.........a moc hodně kvalitní připomínka jednoho z nejlepších zážitků v mém životě! Kluci odvedli vynikající práci a Corbijn ani tentokrát nezklamal! Perfekt! 100% ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Mohu se asi považovat za neobjektivního DM fans, a ostatním koncertům jsem dal za pět hvězd, ale tohle mi ne, a nesedlo, naopak mě to pěkně sralo, nelíbil se mi Gahanův projev, ani vizuální provedení... ()

Troll 

všechny recenze uživatele

O dost lepší a "živější" koncert než předchozí One Night In Paris, vlastně aby ne, když kapela v roce 2005 nahrála vynikající temnou desku Playing The Angel. Právě songy z ní znějí v Miláně velice energicky (viz úvod koncertu) a v pohodě zapadnou mezi klasiky kapely. Příjemným překvapením je zařazení letitých hitů z počátku kapely jako Just Can't Get Enough a Shake The Disease (tentokrát v podání Martina za doprovdu kláves). Završení koncertu písní Goodnight Lovers je takové pohlazení po duši. Mínusy na koncertu najít nemůžu, protože i těch mnoho efektů a rychlých střihů dává koncertu šmrc a podtrhuje jeho parádní atmosféru. Spolu s Devotional nejlepší DVD Depešáků. ()

Angel30 

všechny recenze uživatele

Úžasné, dechberoucí ... má druhá oblíbená skupina. DM si to vždy dokáží užít stejně jako divák - snad jím jednou budu mít možnost také být, ale na live koncertu. Je už velmi málo skupin, které mají tak kvalitní hudbu jako ONI. ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Hudebně je to samozřejmě krásné, ale režisérovi Uwe Fladeovi bych nakopal prdel za to, jak dovolil kameramanovi a střihači v častých momentech tak dokurvit tento záznam...Například u ''Suffer Well'' jsem si prvně myslel, že se mi seká DVD a nevím, proč i některé další skladby tak vizuálně dodupali...Jinak tohle je problém i u jiných hudebních Dvd, zkrátka ne každý považuje roztřesené zoom záběry za umění...Za audio dávám pochopitelně 5 hvězdiček. ()

copstp 

všechny recenze uživatele

Všechno dokonalé,zvuk super.Kapela dobře ví co chce a po čem touží jejich fanoušci.To ale já nejsem.Kouknul jsem se zájmem,ale co naplat když mne z DM bere jen pár hitů z desek dnes již zapadlích prachem. ()

DaweMcHarwy 

všechny recenze uživatele

Pěkně dynamicky sestříhané... ovšem já mám radši TotU a One night in Paris. Ale toto DvD je povedené. DM nezklamou nikdy. :-) ()

Radens 

všechny recenze uživatele

Touring the Angel bylo prvnim podnikem tehle legendy, ktereho jsem se zucastnil live. Koncert to byl spickovy a tohle dvd jakbysmet. Vse navic podporeno skvelou kamerou. Pro me jde o nejlepsi live DM, radim to i nad Devotional, ja proste tuhle novou eru radsi :o). Doporucuju. ()

Hach 

všechny recenze uživatele

Po ne příliš vydařeném záznamu z Exciter tour, je Touring the Angel zase návrat k DM jako takovým. DM ve skvělé formě, pódium od Corbijna, kamera není tak statická, spousta efektů, záběr na celou kapelu a ne jen na Goreho a Gahana z tohoto DVD dělá parádní kousek do sbírky každého Depešáka. ()

axelson 

všechny recenze uživatele

Depeche Mode.Kultovní kapela,srdcová záležitost.V Miláně,nebo v Praze je to jedno famozni a skvělé.Kdo nebyl neuvěří.V červnu 2009 jsem byl na Slavii,a zase jsem viděl sehranost,pěvecké doplnovaní Gor a Gahan. ()

Smells 

všechny recenze uživatele

Depeche Mode srdcovka už 20 let, ale tohle se opravdu nepovedlo.Ať už se jedná o výkon skupiny,tak o vizuální stránku. Po odchodu Alana to šlo s kapelou z kopce.Kde jsou doby Devotional. Touring the Angel ** , Devotional ***** ()

Reklama

Reklama