Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Pan Tau", řada 1, 13/13. V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Pan Tau se nachází v zajetí zlého Vousáče (M. Kopecký), majitele krámku Ztráty a nálezy, který byl pomocí kouzelné buřinky technicky dokonale vybaven. Jenže děti se pátrání po svém oblíbeném panáčkovi nevzdávají a nakonec ho vysvobodí z nedobrovolného vězení. Svou roli při tom sehrají i pejsci z celého okolí v čele s Žolym. Ten totiž zamění kouzelnou buřinku za obyčejnou, a tak zlému Vousáčovi už žádná kouzla nepomohou… (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tau v perfektně nažehleném obleku uniká komínem po několikadenním věznění a z útěku si odnáší celou jednu šmouhu na obličeji. Pejsek dokonale přelstí zákeřného vousáče a uloupí mu cennou buřinku. Nadsázka, poetika, hravost a kouzelná atmosféra. Přesně takhle si představuju ideální film pro děti a pro nás, co odmítáme jimi alespoň jednou za čas přestat být. ()

roswelll 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší prim v této epizodě hrají čtyřnozí kamarádi, kteří panu Kopeckému vymění odcizenou buřinku a pan Tau zas může šťastně čarovat..a další příběhy mohou pokračovat..:-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S čím kdo zachází, tím také schází. Tisíc kouzel tam určitě nebylo, i když kouzelná buřinka si od kouzel neodpočinula. Miloš Kopecký byl excelentní. Ta role mu pěkně sedla. Otto Šimánek co by Pan Tau hrál svůj tradiční standard. Ale jinak jsem tady neshledala nic mimořádného. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V západoněmecké koprodukci je poznat rozdíl. Přece jen Němec nechtěl šetřit a když něco takového natočí, musí to stát za to a myslím, že i po těch letech se na to dá bez problémů koukat. Ale to by měli hlavně říct ti nejmenší. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl první série zaslouží pochvalu za skvělou práci se zvířaty a rovněž Miloš Kopecký odvedl skvělý herecký výkon. Václav Neckář, kterého mám jinak rád, mi tady připadal už trošku navíc, ale tento závěrečný díl si asi nějakou hudební tečku zasloužil. (54%) ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kopecký sa zmocnil klobúka, zahajuje prevádzku hi-tech Strát a nálezov a života na vysokej nohe s piesňou na perách. Nezletilá úderka za pomoci zdomácnelých psovitých šeliem urobí jeho snovému životu koniec, Pan Tau nadobudne opäť slobodu a strihne si pouličné muzikálové číslo s Neckářom. ()

Reklama

Reklama