Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klobouk, který celou dobu nosil pan Kalous, získala jeho dcera, a tak se kouzlem ocitl v obýváku u Kalousů slon i s panem Tau. Pohroma už nemohla být větší. Kačenka s Honzou jedou na safari, neboť se dozvěděli, že je tam slon a doufají, že i pan Tau. Ten však konečně dostal zpět svou kouzelnou buřinku a mohl dát Kalousův zdemolovaný domov zase do pořádku. Na letišti pokračuje vyšetřování, při němž se znova na křídle letadla zjeví pan Tau tentokrát i s dětmi. Zmatek na letišti ještě přiživují kouzelníci, kteří přiletěli na festival magie. Zdá se, že madam Stella s dcerou Veronikou budou do dění kolem pana Tau rovněž zapojeny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název je možná malinko zavádějící a matoucí. Pokud bych byla divák nepolíbený títmto seriálem, tak si rozhodně budu představovat něco jiného. Na noc tam ovšem také dojde a je to noc kouzelná. Muž na křídle letadla opět zauřadoval, takže na letišti měli opět velké pozdvižení. Tentokrát nebyl na křídle zmíněného letadla jen pan Tau. No, v pohádkových příběhzích je možné všechno. Takže, proč ne. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný díl filmu Poplach v oblacích s otevřeným koncem dalším dílům nebo také třetí díl třetí série. V tomto díle exceluje především Pepíček Dvořák, jinak vše jede v zajetých kolejích. Jako konec filmu dobré, jako seriál už spíše průměr. Předchozí díly: Poplach v oblacích a Lov na slona. Hudba: Jiří Malásek & Jiří Bažant & Vlastimil Hála. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pepa Dvořáků si zatančí kvapík poté, co se mu zbouraný dům znovu postaví, Zdeněk Srstka řekne za celý díl jen jedno slovo, zatímco Vlasta Brodský stíhá pana Tau, jenž se opětovně objevil na křídle. Ke konci dílu se objeví Václav Štekl, který zřejmě pověsil své učitelské řemeslo z první série na hřebík, a zatímco ve druhé si jen sjel páternostrem, tak nyní se objevuje jako organizátor sjezdu kouzelníků... (54%) ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nic zvláštního, třetí třída, vata v programu." Pan Tau borí a renovuje, berie decká na výlet, na chrbát mu dýcha pravdychtivý Brodský, účastní sa festivalu mágie, povýšenecký Čepek ho podceňuje a Štekl si strihne pantauovské repete. O jeden poklop na klobúk slabšie než predošlé diely. ()

Reklama

Reklama