Reklama

Reklama

Pan Tau - Série 4 (1977) (série)


Pan Tau na pionýrském táboře (S04E05)

(epizoda)

Pan Tau opět Málkovi unikl. Děti jedou na pionýrský tábor a Tau s nimi. Tam si ho spletou s kuchařem, který zatím omylem dorazil do jiného tábora. Jen děti samozřejmě hned pana Tau poznají. Kuchař Tau se snaží vařit opravdově, bez kouzel, a to přináší občas kuriózní situace. V noci při bouřce Tau dětem vyčaruje zvířátka, aby se jim nestýskalo. Inspektor Málek se s manželkou a dětmi chystá trávit dovolenou u babičky, když tu na fotce z tábora uvidí pana Tau. A tak honička pokračuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

MR007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá scéna jak Brodský zvoní s panem Tau na všechny zvonky. Pan Tau je klasika, která nemá ve světě obdoby. Nádherná dětská "nezkažená" atmosféra, kde všechno dobře dopadne. Jindřich Polák uměl točit filmy pro všechny, dospělí zavzpomínají na dětství a děti sní o kouzelné buřince... ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať je to jak chce, Otto Šimánek podává v seriálu výtečný výkon prostřednictvím své mimiky a grimas, sám bych se ani z dálky nepřiblížil tomu, abych vyjádřil svými obličejovými svaly tak jasné (pozitivní) emoce. Scénář je natolik dobrý, že přibližuje snímek kvalitě dětských filmů z 80. let, je to prostě dobré, za mě zasloužených 64%. ()

Xpojntman 

všechny recenze uživatele

Komunistická propaganda pokleslé urovně, jak to tenkrát chodilo na pionýrským táboře. No na některéjch to bylo jako na koncentračních. Současný skautský, junacký, křesťanské mladéže jsou drtivou většinou o několik procent lepší. Jsou i byly to mi nikdo nevymluví. Navíc na těch pionýrskéjch made in ČSSR docházelo k vymyvání mozků a myslím i sexuálnímu obtěžovaní a zneuživaní mladistvých mnohem víc než něž je dnes naddimenzovaně předhazováno katolické církvi. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jíst budete chtít!" Soudruh Tau vyšachuje Lohniského z hry a stane sa kuchárom v pionierskom tábore. Učí sa hovoriť a pokračuje v minulej časti započatej mesiášskej kariére, keď z jednej gulášovej konzervy nakŕmi hladné pionierske zástupy v nezvyklých khaki košeliach, asi nejaká outdoor varianta na polceste k skautom. Gumovými knedlíkmi sa postará aj o zábavu. Svojou existenciou naruší Brodského dovolenku. Zdá sa, že po dvoch slabších častiach ide kvalita hore. ()

Chuckiecz 

všechny recenze uživatele

Pana Taua jsem měl vždycky rád. A jeho noky v tomhle díle jsou prostě skvělé - mimochodem, tohle je asi první díl, kde Tau mluví ()

Onlajn 

všechny recenze uživatele

Tradiční česká pohádka o pánu s buřinkou. Jiné díly mě nijak nenadchly a tento film není výjimkou. Jsem z jiné generace, takže toto dílo asi moc neocením. ()

Reklama

Reklama