Reklama

Reklama

Pan Tau - Série 4 (1977) (série)


A která je ta pravá? (S04E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

"Pan Tau", řada 3, 6/7. Inspektor Málek (V. Brodský) přijede na tábor hledat kouzelného mužíčka a hned ho taky objeví, jenže děti mu pomohou uprchnout. Pan Tau (O. Šimánek) ale při tom zapomene svou kouzelnou buřinku, kterou si přivlastní Málek a přivolá celou leteckou inspekci i s vrtulníkem. Po zmizelém ale nezůstala opět ani stopa. Děti zorganizují sběr buřinek a deštníků pro pana Tau, kterého ubytovali v domku dědečka jednoho z nich. Otík (M. Hofbauer) v nestřežené chvíli vymění kouzelnou buřinku za obyčejnou. Tu pravou ale omylem vezme dědeček Hanousek (J. Kemr). Zmatky kolem buřinky vrcholí… (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

hous.enka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle filmová série (protože nejde o seriál v pravém smyslu slova) stojí hlavně na hereckém obsazení. V tomhle díle je to zejména pan Josef Kemr a jeho zvyky. Rozsedlá buřinka a bleskurychlá reakce pana Kemra mě pobavila. No a taky Ma-ka-róóóny. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Problémem pana Tau je ten, že tvůrci nepřicházeli s ničím novým a vlastně jim stačilo, že pan Tau moc nemluví a blbne se svou buřinkou, která se mu pořád někam zatoulává. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název ve mně evokoval esenciální otázku, kterou ženskou zvolit, když chlap má dvě, ale tady se nejedná vskutku o nic více, než o bouřku (buřinku). Tento díl je koncertem dvou herců, a to Vlastíka Brodského a Pepy Kemra, kteří posouvají mé hodnocení nahoru. Předposlední díl si u mě vysloužil hezkých nadprůměrných 57%. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ryzlink a bublinky, tradice je tradice." Brodský si nedá pokoj, najprv úchylácky šmíruje pri jazere plnom kúpajúcich sa deciek, potom spôsobí makarónovú explóziu, zmocní sa klobúka a následne snorí po pánovi Tau v meste. Buřinka mení majiteľa častejšie než je zdravé, k čomu jej dopomáha okrem Brodského a detskej špiónskej brigády aj vynikajúci dôchodcovský pedant Kemr. Veľmi dobré. ()

Reklama

Reklama