Reklama

Reklama

Sněhurky vánoční příběh

(TV film)
  • USA A Snow White Christmas (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sněhurka se velmi těší na vánoční svátky, které jsou za dveřmi. Stejně jako celé království. Zlá královna však mocným kouzlem zakleje všechny obyvatele i s královnou a králem. Jedinými, kteří princezně Sněhurce mohou pomoci zachránit království a zlomit kletbu, jsou přece naši dobří známí! Trpaslíci... Sněhurka se je tedy vypraví hledat. Když je ale najde, zjistí, že jich sice je správný počet, ale skřítci to rozhodně nejsou. Jsou pravým opakem. Obři! Možná právě proto se jim podaří zlomit kletbu a vysvobodit celé království. A nejen o nich Vám všem bude vyprávět náš vánoční příběh. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu hodně slabé, také jsem se s tím potýkala skoro týden a být teď čas vánoční, nejspíš mi z toho zhořkne těsto na cukroví. Od detailů, nad nimiž se člověk zamýšlí, jako třeba jak mohou dva výrazně tmavovlasí rodiče mít platinově blond dceru, jak se může princezna na prahu dospělosti chovat tak dětinsky, proč si v postavě jejího kamaráda dělají tvůrci srandu z postižených (jestli ten chlapec nebyl down, tak jím už nikdy nikdo nebyl), až po - proč to je celé tak neuvěřitelně křečovitá hovadina? Člověk přechází k úvaze, při jaké tragédii se z pohádek vytratilo kouzlo, vtip, poetika, poučení a obsah. Že je Sněhurka II. mezi obry a ne mezi trpaslíky je naprosto neškodná samoúčelná libůstka, která se do děje nijak nepromítne. Stejně tak s dějem nijak nesouvisí Vánoce jako konkrétní svátek ani Vánoce jako období. Když se to tak vezme, tak s dějem kloudně nesouvisí ani Sněhurka. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si pamatuju Sněhurka a sem obrů jsem si to pokřtil, celkem vtipné hlášky, především obři a zrcadlo :-D. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa o nič svetoborné, ide vlastne o vianočný televízny špeciál, ktorý si berie na paškál Snehulienku a Vianoce. Snehulienka je - nevedno prečo - bielovlasá a namiesto 7 trpaslíkov sa tu vyskytujú 7 obri, čo však beriem ako príjemné oživenie. Aj vtipné, nakoľko samotná animácia, byť typicky sedemdesiatkovo jednoduchá, je celkom vtipná. Minimálne v prípade obrov a supov - čo sú pomocníci čarodejnice. Inak tu nechýba dobrodružstvo, v závere aj akcia s čarodejnicou. Je to však celé jednoduché, prvoplánové, ale kvôli tomu, že ide iba o televízne spracovanie, sa očko dá prižmúriť. ()

Reklama

Reklama