Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak to tak bývá, potkali se náhodou v supermarketu a zjistili, že nezapomněli na dobu, kdy jim bylo devět let. Thomase právě vyhodila jeho přítelkyně z bytu a Florence o tom, zda je šťastná, příliš nepřemýšlí. Vychovává dvě děti a na nevěru svého manžela zatím ještě nepřišla. Spontánně pozve Thomase na večeři. Manžel není příliš nadšený a děti jsou otrávené, ale jen do chvíle než zjistí, že pracuje pro vyhlášený časopis, testuje videohry... Cesta Florence k Thomasovi a od něj však zdaleka není tak jednoduchá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já si tady dovolím nesouhlasit a kolegy. Mně se velmi líbilo jak tvůci tu romantickou absurditu převádělo do životní přirozenosti. Film se trošku vzhlíží v některých amerických romantických klasikách, ale působí nežně a příjemně a to u romantických filmů mám asi nejradši. Navic Marie Gillain je má láska už desítky let, takže jsem rád, za každý film který se ke mě s touto netuctovou kráskou s nádherným usměvem dostane. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Hloupé, trapné, nevtipné, neromantické... Špatná kamera a hudba tomu jen nasazují korunu. Jedna hvězdička za krásný úsměv Marie Gillain, jejíž herecký výkon ovšem také nepatří mezi nejlepší. Tohle že je francouzský film?! ()

Reklama

Reklama