Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolákovi Sidovi se shodou náhod dostane do rukou neobyčejný telefon, který zodpoví kdejakou otázku, nepotřebuje kredit a hlavně vytočí jakékoliv číslo. Byla by to skoro dokonalá hračička, nebýt toho, že poslouchá jenom Sida a lidé, kteří mu jakkoli nevyhoví, záhadně umírají. (playboxguest)

Recenze (15)

kareen 

všechny recenze uživatele

Byla v tom nadsázka, byl v tom černý humor, byly v tom docela vtipně vymyšlené vyvražďovačky a ve mně to bůhví proč nevyvolalo víc, než jedno dvě letmá pousmání. V tom aby se čert vyznal. Ale jedno musím těm frantíkům vytknout, já myslela, že jen ty potvory povrchní amíci si vybírají do rolí školních loserů ty největší fešáky široko daleko. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taký telefón by som chcel mať. Prekvapivo zábavná teenagerská komédia o mobile, ktorý svojmu majiteľovi splní každé želanie. Takže učitelia a poniektorí povýšeneckí spolužiaci sa majú na čo tešiť. Miestami to bolo poriadne uletené a bláznivé, najmä scénka v jedálni, skoro som sa od smiechu... veď viete čo. Komédie ináč vo všeobecnosti nemusím a vyhýbam sa im, ale keby som si robil rebríček, tak toto by bolo veľmi vysoko. Avšak prívrženci inteligentného humoru nech to radšej vynechajú. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Za sebe můžu napsat, že takhle praštěnou komedii jsem už dlouho neviděla. Teen komedie se vším, co k ní patří. Parádní, zábavná, akční a báječně barevná podívaná. Hudba Johana Stausse tam kupodivu bezvadně sedla, jen mi tam scházelo trochu víc Charlottky. Jamesi Huthe nevím o tobě skoro nic, ale tohle se ti až na ten finální závěr opravdu povedlo. Jó není mobil jako mobil. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tučný cirkus pre násť/ročných ( NO A ?! ). Nedoštudovaný adept na výrobu problémov si vyhliadol krásku , ktorej nezvládol dať telefónne číslo , lebo bol natoľko zoSk8er-ovaný , že žiaden nemal. Napravil to najhorśím spôsom , akým mohol - kúpil si v pochybnom obchode za 3Oku divný mobil s ešte divnejším číslom ktoré malo viac 6tiek ako je zdravé.A práve tento mobil rozptýli život zúčastnených aj okoloidúcich na mraky. Príjemná zábava , ktorá neprekročí svoj tieň , lebo ani nexce. Je to svižné a očividne sa bavili spolu so Mnou celý štáb aj s castingom. Nenávyková káva na sobotné dopoludnie.Opäť potvrdené, že participovanie CANAL + je zárukou ak nie viac , tak minimálne priemeru. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pořádně ani nevím, co si o tomhle myslet. Rozhodně velmi netradiční komedie, která mě ale naprosto pohltila. Jediné, co mi vadilo byly ty dost morbidní nechutné scény, ale na druhou stranu na to ten film vůbec nebral ohled - že v něm 3/4 hlavních protagonistů umřou - a jel si dál ve svém rychlém tempu. A ten konec... jako by se nechumelilo. Jo rozhodně komedie jako stvořená k sobotnímu obědu po náročném týdnu. Ani nevím jaké hodnocení tomu dát, už v podstatě od začátku to bylo slušně rozjeté, pak mě ale trošku znechutily ty vraždy a sebevraždy, takže asi tak ty 3-4* a pro netradičnost a že se jedná o francouzskou produkci dávám ty 4*. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mno, kdo by nechtěl pekelný telefon, co pro vás cokoli zařídí a udělá ? Koukat se na to dalo a dokonce jsem se po většinu času ani nenudila. Konec byl hodně předvídatelný, ale co by člověk taky mohl čekat od béčkové fantasy teen komedie. Jednou mi to stačilo- víckrát to vidět nemusím, ale do odpadu bych to zase neházela. To co se povedlo byla hudba a v některých scénách kamera. V hodnocení váhám někde mezi dvěma a jednou hvězdičkou. ()

milancecil 

všechny recenze uživatele

266. "0666 0666 066", příchozí hovor z tohoto telefonního čísla určitě nepřijímejte, pokud nechcete zemřít, tak vskutku ďábelskou podívanou jsem opravdu nečekal, s peklem není radno si cokoliv začínat, pak se člověku velmi snadno situace vymkne, třeba tak jako Sidovi, přál si jen levný telefon, se kterým by mohl bez posměchu existovat mezi svými spolužáky, ale peklo nikdy nespí a jen čeká na právě taková přání, jen, jen aby nám je s velkou chutí co nejrychleji splnilo a vždy s tou svou typickou přidanou hodnotou, prohnaně záludnou, tak abychom si uvědomili, co je v životě to důležitější, že to nejsou věci, majetek, hmotné bohatství, ale právě třeba přátelství, na které je peklo svými kouzly bezmocné a které nás nakonec od moci pekelné pomůže s velkým štěstím osvobodit, jak mimořádně nádherné a také hluboce poučné dílo, s vtipem, s tvořivě hravou lehkostí, zábavné, ale i napínavé, se skvěle vystupňovaným závěrem, opravdu mohu jen doporučit ke zhlédnutí nejen dospívajícím školákům, ale i jejich rodičům, kteří jsou dnes tak často vystavení nátlaku, aby svým dětem plnili více méně rozmarná a rozmařilá přání, bravo!!! ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím, proč dávám tak vysoké hodnocení, ale prostě mě to pohltilo. Sice některé morbidní scén mi nepřišli ani trošku humorné, spíše dost přehnané. Každopádně musím říct, že jsem nečekala,že v komedii pro náctileté umře tolik lidí. Neobvyklý nápad, s relativně dobrým hereckým obsazením. Nečekané zakončení a vyvrcholení příběhu. Sice nakonec vše dobře dopadlo,ale průběh byl neobvyklý. Nejvíce mě zaujala kamera, která nebyla klasická jak známe, ale pro mne to byly dost netradiční záběry. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Kouzelný mobil, který bych bral. Byla to sranda. Taková správně ulítlá. A jednoznačně vede závěr, kdy se začalo konečně i zabíjet. ()

MFA 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a přebalu to asi hodně lidí odsoudí. Kupodivu je to však solidní a vtipné, navíc žádný odpornosti - i ty horror pasáže jsou tak decentně podané. Prostě fajnově udělaná teenage horor komedie ať to zní jakkoliv. (3+) ()

qwentin odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že jsem si od toho filmu nic nesliboval a věděl, že je to béčková záležitost že mě nic nepřekvapí, ví Bůh, že překvapilo. Překvapilo jsem se já sám a to tím, že jsem se na tohle zvládl dokoukat. Bylo to jen díky občasné kvalitní kameře...rozhodně ne kvůli naprosto příšerné hlavní emoteence, kvůli který to všechno vzniklo...kdo by se sakra na tohle chtěl dívat??? Doby východoněmeckýho fekal porna jsou už nenávratně ztracený...nebo snad ne? ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

To bolo tak teenagersky blbé až to bolo dokonalé. Úplne pohodová oddychovka čo sa na nič nehrá natočená s jediným cielom: pobavit diváka - a to sa tu ozaj podarilo. Dej je velmi jednoduchý, film klasický nizkorozpoctak, ale vo francuzskom prevedení - konečne niečo iné ako hollywoodske sračky. Velmi ma to pobavilo. ()

Reklama

Reklama