Reklama

Reklama

Zamilovaný spisovatel je z krásné přítelkyně celý pryč, ale do svatby se zrovna nehrne. Vymyslí proto důmyslný plán, jak mít byt sám pro sebe. (Netflix)

Recenze (5)

claudel 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sympatická a příjemná romantická komedie na večer v pracovním týdnu s hlavní roztomilou dvojicí, doslova ťuťuňuňu:-) A Kad Merad, to je pan komik, francouzskou kritikou sice ne příliš akceptovaný, ale vtipný a zábavný. Audrey Dana hraje v poslední době nějak moc. A ten název, ten se mi líbí nejvíc, je tuze trefný. ()

Reklama

MartinDruny 

všechny recenze uživatele

Stil této komedie asi nesedne každému a některé gagy jsou vyloženě šité na míru francouzskému publiku, nicméně bavila mě a působila neotřele. Vcelku příjemné odreagování po náročném pracovním dnu. Herecky i řemeslně zvládnuté, ale scénář mohl být možná trochu víc vypilován. Především konec filmu je dramaturgicky nedotažený. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Říkáte si, proč váhá? Blbec! Kdepak, dámy a pánové jsem expert. Dostal jsem víc kopaček, než profesionální fotbalista....."ッ Mě tyhle francouzské vztahovky baví.  **** za scénu s dortem a dala bych si pařížák, nebo klidně i dva. ッ ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Rodiče Laetitie si zahráli skuteční rodiče Mélanie Doutey. (claudel)

Reklama

Reklama