Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucasovi je něco přes čtyřicet, vede nadnárodní firmu a je hluboce zklamán ze svých předcházejících vztahů. Elsa je výtvarnice, sebevědomá inteligentní žena, která dělá mozaiku do haly jejich moderní budovy. Ti dva se zkrátka museli potkat, jen láska v tomhle věku a při určitých zkušenostech není zdaleka samozřejmostí. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tenhle "děj" natáhnout na hodinu a půl je fakt umění. Chlápek se po pár minutách s protivnou ženskou rozhodne, že ji miluje. Ale radši si ji ještě předem proklepne, protože co kdyby to byla lesba, feťačka, nebo (nedejbože!) někdo od konkurence. Oukej... nejsympatičtější postavy byli detektiv a řidič. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

On není žádný hezoun, občas je nesmělý a jindy zase sebevědomě nekompromisní, ona je kombinací nesnesitelné paličatosti, upřímnosti a okouzlujícího šarmu. A mozaika, u které to začalo i končilo, je nádherná. A celé je to nečekaně příjemné překvapení. Milá a pohodová romantika o dvou co mají daleko do hollywoodské šablony, o lásce na první pohled, která sice občas brázdí vody klasických žánrových klišé, ale tak milým a francouzsky šarmantním způsobem, že mi to vůbec nevadilo. Občas to všechno proloží skvělý vtípek, občas jiskřivá hláška nebo dialog. Nic moc jsem nečekal, ale na konci jsem si vrněl spokojeností. Už dlouho mě žádná francouzská romantika tak nepotěšila. Možná i tím jak byla klasická a přitom tak nehollywoodská. A mám pocit, že má docela slušně našlánuto k tomu, aby se mi stala jednou z často reprízovaných trvalek. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama