Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování nízkorozpočtového hororu z roku 2006. Už rok uplynul od zmizení mileneckého páru Nicoly a Jesse. Jessův bratr Tommy, který se vrátil z války, se spolu se svou přítelkyní Marylin a kamarádem Jaredem vypravili zmizelé milence najít. Jejich cesta míří do Kalifornie, kde milenci údajně zmizeli. Cesta je však zavede, stejně jako před rokem Nicol a Jesse, k opuštěnému odpočívadlu. Marylin objevuje podivné WC s hroznými nápisy. TO je ale jen začátek podivnách událostí. Žlutý pickup a karavan s podivnou rodinou na sebe nenechají dlouho čekat... Brzy na to mizí její přítel Tommy a krutá hra se opět rozjíždí... (Lojz@)

(více)

Recenze (63)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

No co si budeme nalhávat na jedničku to bohužel nemá. Mám silný dojem že veškeré silné momenty a lekačky z jedničky zkejsly na některém odpočívadle a nikdo je nevzal stopem, takže to do tohohle filmu prostě nestihly a jediné co dorazilo byl kečup a trocha té fantasmagorie...špatné to není a na jedno, dvě mrknutí se to dá, ale čekal jsem víc. Každopádně já mám pro tyto silniční horory docela slabost (série Stopař, Jízda do pekel atd. ) takže pokud se nějakej rejža rozhodne, že se bude odpočívat potřetí tak do toho zase skočím a budu doufat, že tentokrát dorazí vše na své místo a včas. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých prípadov, keď film začnete pozerať a ste si istý že ste ho už raz videl, ale ani na prvýkrát vo Vás nezanechal žiaden oslnivý dojem. Tentokrát pomohlo že som ho videl hneď po prvej časti, ak si dobre spomínam prvýkrát som Rest Stop 1 nevidel a tak som sa v príbehu strácal viac ako teraz. Nebolo to zlé, v porovnaní s prvou časťou krok vpred, bolo vidieť že už pri prvej epizóde bol scénar premyslený aj na pokračovanie ale dieru do sveta táto séria rozhodne nespravila. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Producent hororu Rest Stop zátvorka, video film, koniec zátvorky, Shawn Papazian mal odpočívať na prvom ako tak vydarenom Odpočívadle a pozerať sa dozadu, ale to on nie. Premiestnil svoj dôležitý zadok na režisérsku stoličku a vystružlikal pokračovanie s názvom Rest Stop : Don´t Look Back .Tentoraz však bez zátvorky. Čo pána Papaziana viedlo k tomuto počinu, ostáva dodnes záhadou, no isté je, že tento film mal pôvodne zátvorku, v ktorej bolo napísané " Z kadibúdky na dámske " a to kvôli prostrediu, kde sa natáčal. Presvedčte sa sami. 42,37 %. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Takhle preplacany, smysl nedavajici a nelogicnosti plny horor jsem dlouho nevidel... Nebylo to moc zabavne po celou delku, konec pak byl zcela mimo. Prvni dil jsem nevidel, ale i tak moc nechapu, ze tvurci meli zajem natocit neco takovehleho - soude podle komentu, jak tak koukam, nemela vzniknout ani jednicka... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Zapnu telku a zrovna začíná nějaký film s názvem Rest Stop: Don´t Look Back . Říkám si, tohle z někama znám, nějaký film se jmenovkou Rest stop už jsem jednou viděl, ale za boha si nemůžu vzpomenout na detaily. Vybavují se mi jen útržkovité vzpomínky o čem to vlastně ve zkratce bylo - byl tam nějaký záchod, ženská a jeden týpek, co jezdil v káře... tak úspěšně jsem zapomněl na první díl. No, ještě, že je tady druhý, který mi ho připomenul, i když ho čeká patrně na sto procent stejný osud jako ten předešlý. Dva blízcí přátelé a rodinný příslušník jednoho z terorizované dvojice z jedničky se vydávají za zjištěním okolností jejich zmizení a stejně jako oni, narážejí na setkání s podivným chlápkem, libujícím si v krvelačném trápení svých obětí....a že potrápil i mě. Tvůrci zešíleli a do filmu se kromě reality dostávají i přízraky, s nimiž série odpočívadel dostává jakýsi divný náhled na obě dvě zápletky... Alespoň, že je to v průběhu několikrát naznačeno, vysvětleno a třikrát podtrhnuto, jinak bych to asi nepochopil!?!!. Hodnocení dávám v podstatě stejné jako jedničce, i když ta byla celkově přímočařejší a o něco lepší, ale tady byla zase podařená scéna s hřebíky a při skutečnosti, že jsem měl tu čest mít artroskopii kolene, se mi udělalo tak trošku ouzko v krku. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Neohlížej se hodně vsází na první díl, kde se veze na slávě a tajemnu. Takže se zde nic nového dít nebude.... 50% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se dá totálně zničit potenciál prvního filmu. Tohle pokračování na jednu stranu dovysvětluje veškeré záhady skrývající se v prvním díle, ale takovým způsobem, že je to spíš ke škodě, než k užitku. Tentokrát už jinak nejde o horor s atmosférou, nýbrž prachsprostou vyvražďovačku už jen z důvodu, že tu máme tři hlavní postavy, které si následně podá onen dobře známý vrahoun v auťáku. Jasně, proč neukázat jeho obličej hned na začátku? A proč tuhle břečku neroztahat do totálního nesmyslného absurdna, leč překvapivého? Dobré leda tak na zahnání chmur po prvním díle. To mohu garantovat, že filmu vychází na jedničku. Ale jinak? Velká škoda, tohle být nemuselo. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

U některých obzvláště kvalitních filmů mi většinou stačí klíčových 3-5 minut v jakémkoliv úseku k tomu, abych si ihned udělal obrázek o výjimečnosti a uniqu promítáného kusu..Zde tomu nebylo jinak, film tak brilantní a pro filmové dějiny nezbytný, že stačí pouze šikovně česky pojmenovat oficiální název a musí být hned jasný,odkud vítr vane..takže jednohlasně: BRAVO!................moje hodnocení = 0 z 10. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

O něco lepší, než prvotina, přesto opět trpí na nelogičnost, což sráží hodnocení. Konkrétně - běhali byste si vesele potom, co vám někdo vrtačkou nadělá do kolínka a nožiček dírky? Taky to bylo celkem zmatené (alespoň ten závěr). Škoda, potenciál to mělo solidní. 6,5/10 ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Druhý Rest Stop je asi tak na úrovni prvního dílu a spíš ještě horší. Naprosto nesmyslné chování hlavních postav, to, že chvilkama nebylo poznat co je realita a co ne mi zas tak nevadilo ale mohli to natočit jinak a lépe. Nicméně ke konci filmu jsem viděl nějákou špetku dobrého konce, ale hned poté se to opět všechno skazili. PS: Ta rodinka z toho karavanu byla super!!!! ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Odpočívadlo je tupý ale největším průserem je scénář a fakt že tvůrci nějak ani nevěděli, co chtěj vlastně točit: začíná to jako ne-nezajímavá variace na Texas masakr, pak se to přehoupne v road-movie-thriller, bohužel v půlce to dost násilně hupsne do slasheru a končí to jako nějaká podivná halucinogenní duchařina... fakt sem to moc nepobral (a je mi to vlastně úplně jedno), jedničku sem neviděl (a ani neuvidim) a vůbec, jeďte s tim někam do Řitky. Jednu * za vizuál a jakous takous atmosféru. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem neviděl první díl, netušil jsem o co jde a děj se vyvíjel slibně, poté přišly momenty, kdy se zjevují mrtvé postavy a zabiják a já si začal říkat WTF? Následně přišlo rozmatlávání děje do podoby, kterou nikdo nepochopí a dementní závěr to pohřbil úplně...Jedna hvězda je tak akorát. // Po shlédnutí jedničky hodnocení nechávám. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování o podivné rodince a žlutém pickupu s vraždícím řidičem se striktně drží zavedené šablony a tak tu máme nejen nové postavy hledající pár z předešlého snímku, ale o poznání i více naturalistického mučení a daleko více zvráceností a krve. Bohužel se to opětovně neobešlo bez mnoha nelogičností a absurdních situací. Místy se děj zcela zbytečně natahuje, což brzdí svůj přirozený rytmus. Dá se to pochopit s ohledem na nízký rozpočet, ale na druhou stranu mohl být alespoň daleko více propracovanější scénář. Dohromady tedy snímek nepřináší nic nového a dle svého žánru nic patřičného. Jeví se proto toto pokračování jako zcela zbytečným, byť se navazovat stalo nějak módou. ()

Reklama

Reklama