Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování nízkorozpočtového hororu z roku 2006. Už rok uplynul od zmizení mileneckého páru Nicoly a Jesse. Jessův bratr Tommy, který se vrátil z války, se spolu se svou přítelkyní Marylin a kamarádem Jaredem vypravili zmizelé milence najít. Jejich cesta míří do Kalifornie, kde milenci údajně zmizeli. Cesta je však zavede, stejně jako před rokem Nicol a Jesse, k opuštěnému odpočívadlu. Marylin objevuje podivné WC s hroznými nápisy. TO je ale jen začátek podivnách událostí. Žlutý pickup a karavan s podivnou rodinou na sebe nenechají dlouho čekat... Brzy na to mizí její přítel Tommy a krutá hra se opět rozjíždí... (Lojz@)

(více)

Recenze (63)

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

No tak v tomhle vyplynulo na povrch plno věcí, na které jsem v jedničce nenašla odpoveď. Původně jsem chtěla dát odpadové hodnocení, ale když jsem na konci zjistila, že ta americká děv*a je mrtvá...To mě značně potěšilo x). A můj oblíbenec ve žluté dodávce samozřejmně na hodnocení ještě přidal. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Des a hrôza, vyzerá to, akoby režisér schizofrenik chcel natočiť horor, ale každá z jeho osobností ma o tom svoje predstavy. Podľa výsledku to tak vyzerá, že za kratší koniec ťahal ten, čo chcel slasher, ale ani s tými plačúcimi duchmi to nebola žiadna výhra. Najviac ma však vystrašil komentár od Georga Stobbarta, že hrdinovia sa tu správajú rozumnejšie ako tí z jednotky. Chcel som si ju pozrieť, ale teraz sa už bojím... ()

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Kdo tvrdí, že druhý díl RS nevysvětluje nic z prvního dílu, je absolutně mimo. Chce to sledovat pozorně a nezaměřovat se (a neoceňovat) pouze na takové primitivní a ubohé scény, jako je vrtání hřebíků do kolene, o tom opravdu ten film není. Já si dvojku užíval. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na neznalosť prvého dielu sa dozvedám, že som tomuto príliš nepochopil. Nešlo však o nič viac len ako bežný vidlácky nízkorozpočtový masaker, ktorý je v podstate solídne spracované béčko. Je to však LEN taký film, ktorý nenaháňa hrôzu, nezmrazí krv v žilách, nemá vlastne vôbec žiadny vplyv na bežného diváka. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Příběh se plně nese v duchu prvního filmu, nezdá se mi, že by byl v něčem horší, nebo lepší. Proto jej také hodnotím naprosto shodně. Myslím, že trojka by vůbec nebyla na škodu, ale pokud nebude, tak se také nic nestane. Já osobně bych ji uvítal. 8102/8511 ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na to jen proto, že jsem viděl první díl. Divil jsem se tomu, že něco takového jako je Rest stop se dočkalo pokračování. Z filmu nemám vůbec dobrý pocit. Celou dobu přemýšlet nad tím jestli to co se ve filmu děje je realita nebo se to některému z hlavních hrdinů jen zdá. To mě vážně nebaví. Dám jednu hvězdu za scény, kdy vrah vytrhává oko. Ovšem nebyl jsem moc daleko od rozhodnutí dát odpad. Jestli jste někdo neviděli jedničku, dvojka je zbytečná ! ()

Hingis odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmyslné vrtání kolen, vrah ze motivu, začáteční extra divná scéna a konec bez konce..ne, tohle vážně není dobrej film. Ani dobré béčko..fakt slabý.. ()

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Těžce béčkový, ne moc známý horor. 👎 Jen to prostředí 🚗⛽🏜️🛣️ se mi celkem zalíbilo, škoda, že nebyla možnost ho vidět na lepší kameře, než v jaké byl snímek natočený... Kdyby tam byla aspoň trošku zajímavější zápletka nebo lepší vyvrcholení, tak bych neměl problém dát ty 3*, ale takhle zůstaneme raději u dvou a 45%. 🔪😌 ()

SZYslak 

všechny recenze uživatele

Odpočívadlo 2: Neohlížej se, jde za námi kůň. Director's foreskin cut. Natočeno pod záštitou ŘSD. Musíme to opravit. ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Né nic jako - skoro nula. Byla jen pěkná mrazivá atmosféra do prvního provrtaného kolena, pak už z toho byl jen hnůj. Fuj tajkxl. Nebrat. ()

Ruslan 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem nepochopil děj , co byla skutečnost a co ne , ve finále z toho vznikl jeden velký bordel. Závěr filmu už byl jen pomyslnou kyselou višní na nedobrém dortu. 1 hvězdu uděluji za celkem sympatické herce , ale doopravdy jen sympatické. Co se týká děje tak ten je za 0, nedoporučuji ()

Kacaa26 

všechny recenze uživatele

S velkým vypětím všech sil dávám alespoň jednu hvězdu a to proto, že se mi líbí místo, kde se to natáčelo. Co si budeme povídat, vzbuzuje přinejmenším podezření a vlezlý pocit vkrádavého strachu. Na film jsem se koukla jen proto, že jsem omylem předtím viděla jedničku, která mě taky sice úplně nenadchla, ale ačkoliv byl děj takový nijaký, nechalo to ve mě onen nepříjemný pocit "radši si rozsviť ve všech místnostech a ujisti se, že tam nikdo není". Tohle byla slátanina od začátku do konce. No konec, ten bych nejradši zmuchlala, zapálila a spláchla do kanálu, to fakt nešlo. Chaotický děj v celém filmu, naprosto nechápete nic, co se tam odehrává. Sice se tam má vysvětlit, proč pan řidič žluté dodávky dělá to, co dělá a vlastně se i přijde na to, jak ho zastavit (způsob, jak ho zastavit je už hooodně debilní mysticko - duchařsko vymítačská sra*ka), jenže to k údivu všech po velké oslavě stejně nezafunguje! Tam už sprásknete ruce a zeptáte se, tak o čem to sakra je? Spoustu scén mi přijde i dost zbytečných, ale on celý ten film je tak trochu... zbytečný. Neodnesla jsem si z toho nic. Ani zážitek, ani znechucení, překvapení, zklamání... Ztracených 80 minut filmového života. ()

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Zhlédl jsem druhý díl hned po prvním, bohužel tenhle film je výrazně slabší. Je tam sice náznak nějakého vysvětlení, ale nějak to nesedí dohromady. Snové sekvence film ještě více zamotávají a je v tom guláš. Myslím, že druhý díl nebylo potřeba točit. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Horor to sice je ,ale je to pořád dokola parta mladíků zabloudí v lese pak se objeví šílenec a začne je týrat,našroubuje mladíkovy hřebíky do kolena on si je vytrhne a vesele jde dál.Nemá to žádný zajímavý příběh a ani herecký výkony nestojí za nic. ()

Archangel_P 

všechny recenze uživatele

Tak tohle ale vůbec nedávalo smysl. V televizi nic nebylo, tak jsem nějak narazil na tohle. Ze začátku to ještě tak hrozně nevypadalo, docela zajímavé, žádný problém. Pak se ale děj a celý příběh otočil o 180°. Vše přestávalo nějak zapadat do kontextu dosavadní části filmu a děj se začal vyplňovat nesmysly a neduchaplnými blbostmi. Hlavnímu hrdinovi byly zhruba uprostřed filmu do kolena vyvrtány otvory s poloměrem průměrného palce, načež mu do zmiňovaných otvorů byly vraženy hřeby. O několik okamžiků dále nám již voják - hlavní hrdina - běhá po venku, padá na kolena a nějaké známky o nesnesitelné bolesti, kterou musel pociťovat, na něm nejsou znát. Nevím, zda je to chyba filmu nebo mají vojáci US Army hodně tvrdý výcvik, popřípadě může náš hlavní hrdina trpět kongenitální analgezií. Na film jsem se dokoukal jen ze zvědavosti, zda může být konec ještě horší, než dosavadní film a dočkal jsem se. Konec bylo nesmyslné završení celkově nesmyslného filmu. Dávám jednu hvězdičku, za zpracování scény s vrtáním kolene. ()

Reklama

Reklama