Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Winston Thorpe, úspěšný muž a milionář, je posedlý představou, že jeho krásná a exotická žena Indigo s někým tajně udržuje poměr. A protože jeho obsese pomalu překračuje meze udržitelnosti, najme si nakonec skotské soukromé očko, detektiva Anguse Stewarta, aby manželčinu nevěru konečně prokázal. Jenže tenhle výběr rozhodně nelze hodnotit jako nejšťastnější. Mezi Angusem a Indigou totiž zjevně existuje jisté pouto. Velmi pevné pouto. A především pak dohoda, jejímž cílem je připravit žárlivého muže o pěkných dvacet milionů dolarů v podobě velmi vzácného ruského klenotu. Jenže to Thorpe pochopí až v momentě, kdy Indigo s Angusovou pomocí „záhadně“ zmizí, a rozhodně jinak, než milionář původně plánoval. Jeho odpověď je pak rázná a tvrdá. Nehodlá se totiž už zastavit vůbec před ničím. Mrazivá hra se brzy změní v krveprolití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Klasická bájka o nešťastnej blonďatej blbke, jej bohatom tyranizujúcom manželovi a dôverčivom sliedičovi, z ktorých sa vykľujú úplné protiklady načrtnutých charakterov, akurát že toto nemá ani kúsok napätia a originality, prihlúply scenár, stupídna réžia a nemastní herci, dal by som o hviezdu viac, keby sa Vanessa aspoň zopárkrát odhalila, takže 40%. ()

Reklama

Grim 

všechny recenze uživatele

...napriek neoriginalite námetu sa tento film od iných odlišuje...niektoré filmy sú také pomalé, že pri ich pozeraní stratíte za 5 minút celý deň...tento má spád, je ako divoká rieka...a ten záver...tých posledných 5 minút...to je skvost filmového umenia... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama