Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikki Savage (CC Costigan) je strážce futuristické vesmírné kolonie, která musí zachránit svět před zlými mimozemšťany. V roce 2068 ředitel trestanecké kolonii z Titanu dává svobodu zadržené Nikki Savage za podmínek, že Nikki přijme nebezpečný úkol. Po dosažení kosmické lodi zjistí, že v něm je skrytý smrtelný virus, což představuje nebezpečí mimozemské invaze a Nikki musí rychle jednat. Film Lloyda A. Simandla kombinuje klišé ze dvou velmi odlišných žánrů – „ženských vězeňských filmů“ a „sci-fi hororových filmů“ ve snaze vytvořit nový subžánr. (sator)

(více)

Recenze (2)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Další z řady v Milíně natáčených sci-fi céček, tentokrát s monstrem připomínajícím Vetřelce a trochou nahoty a sexu. Bohužel dost nudné a nevtipné. ()

sator

všechny recenze uživatele

Nikki Savage (CC Costigan), je strážce futuristické vesmírné kolonie, která musí zachránit svět před zlými mimozemšťany. V roce 2068, ředitel trestanecké kolonii z Titanu dává svobodu zadržené Nikki Savage za podmínek že Nikki přijme nebezpečný úkol. Po dosažení kosmické lodi zjistí, že v něm je skrytý smrtelný virus, což představuje nebezpečí mimozemské invaze a Nikki musí rychle jednat. Film Lloyda A. Simandla kombinuje klišé ze dvou velmi odlišných žánrů ženské vězeňské filmy a sci-fi hororové filmy ve snaze vytvořit nový subžánr. ()

Reklama

Reklama