Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (143)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po sérii naprosto příšerných nevtipných komedií jsem se konečně taky setkal s jednou naprosto upřímnou, teenagerskou a pohodovou. Chápu, že pokud Vám nesedne Paul Rust, tak z filmu asi zešílíte, ale na druhou stranu, právě díky tomu to bylo tak vtipné. Líbilo se mě taky to, že si z prakticky všech herců dělala Beth Cooperová co chtěla. To se mně fakt hrozně líbilo. Chlap je pako a pak z toho vznikají takový šílenosti jako právě v tomhle filmu. Upřímný, odpočinkový, s jasným dějem, průběhem a vším, co jasnýho na filmu může bejt. Ale je občas dobrý u filmu vypnout a jen tak se skleničkou piva v ruce, čumět prakticky do blba a vnímat co se děje na obrazovce. To my chlapy mimochodem stejně umíme nejlíp... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $14,800,725Tržby Celosvetovo $16,382,538Tržby za predaj DVD v USA $6,268,469 //počet predaných kusov 385,304║ otravná vývarová trapošina, ktorá najviac mrzí preto že to je od skúseného režiséra ako Chris Columbus, ten teda riadne klesol, úplne mimo misu /15%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

CARPE NOCTEM. Poněkud zavádějící one night stand založený na tom, že nosatý geek využije maturitní řeči a vyzná veřejně lásku té nejkrásnější plavovlásce, o níž si pamatuje i oblíbenou značku antiperspirantu, ale kterou vlastně vůbec nezná a s níž nepromluvil jediné slůvko. Ta je přibližně v této situaci: http://www.youtube.com/watch?v=u514QzM7KPw&feature=related. Zcela proti zákonům pravděpodobnosti mu roztleskávačka z povolání Panettiere umožní razantně rozšířit sociální obzory a zúžit nosní přepážku. A ano, pokud se odvážíte přiblížit k té nedosažitelné krásce, třeba to dopadne takto: http://www.youtube.com/watch?v=pDcz43pt6r4 5/10 je mírně přemrštěné, ale vzpomínky jsou mrchy a ILYBC mi připomněl každé vyznání, které jsem kdy slyšela. A nevyslyšela:) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Forget Me - Violet Columbus [2:50] ,2. Try It Again - The Hives [3:30] ,3. Come Out Of The Shade - The Perishers [3:58] ,4. Sway - The Kooks [3:35] ,5. Last Kiss - Christophe Beck [2:44] ,6. Catch Me If You Can - Gym Class Heroes [5:07] ,7. Too Much, Too Young, Too Fast - Airbourne [3:42] ,8. A Good Idea At The Time - Ok Go [3:12] ,9. Beth Cooper Suite - Christophe Beck [4:41] ,10. Beth - Kiss [2:44] ,11. Cruisin' - Smokey Robinson [5:53] ,12. Who Knew? - Christophe Beck [1:07] ,13. Feels Like The First Time - Foreigner [3:50] ,14. School's Out - Alice Cooper [3:29] ,15. Forget Me - Eleni Mandell [3:13], ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie s ňoumou v hlavní postavě, která popravdě nemá moc co nabídnout, ale na druhou stranu nemůžu říct, že bych se nudil a hlavně Paul Rust je naprosto ukázkovej ňouma, toho bych dal do učebnic, jak to má vypadat a celej film celkem zdatně sám táhne a jen občas mu slušně sekunduje Hayden Panettiere. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hodnocení není ovlivněno antisemitismem, ale pohled na ten obří židovský rypák je dost nepříjemný. Columbus býval docela pojem, tady však nepřišel s ničím zajímavým. Panettiere je bohyně, ovšem její spárování s tragédem Rustem je už velké sci-fi. Podle toho také vypadá finále, které vlastně říká, že něco takového se prostě neděje. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chvílemi příjemně hravé a vtipné, chvílemi laciné, hluché nebo nudné. Stejně jako představitel hlavního hrdiny a jeho kamarád, kteří celou dobu bruslí na hraně sympatií a antipatií. 50 %. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

I Love You, Beth Cooper platí v universu teenagerovských filmů za velmi zvláštní úkaz, který se z nastaveného módu teenagerovsky dementní a neskutečně iritující podívané (přemrštěné situace, patetické postavy, toaletní, uřvaný či prostě bezpohlavní humor) postupně snaží vymanit a nasadit vážnější tvář, životní pravdy a reálnější vzezření situací, trablí s dospíváním i charakterů. A skrze jakousi záhadnou skulinku ve vesmíru a náhlou uvolněnost režie i herců to od poloviny filmu začíná skutečně fungovat (některé dozvuky předchozího žánru dokonce padnou na správnou půdu, jiné dosahují stále stejné intenzity trapnosti). Škoda, že jako prozaičtější Superbad nepracuje film od samého začátku, který spíše než rozehrání situace připomíná svalovou křeč a na své pozdně vymezené bázi začne úctyhodně pracovat až po uplynutí druhé třetiny. Někteří tak možná nebudou mít tu trpělivost zjistit, že Paul Rust i film samotný umí na poslední chvíli smést škatulku „nesnesitelně protivného ksichta“. 5/10 ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Larry Doyle | Hudba: Christophe Beck | Produkcia: Chris Colombus, Mark Radcliffe, Michael Barnathan | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: 1492 Pictures, The Bridge Studios, Ingenious Film Partners | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 15,821,907 $ || Milé a tradične blbé. Hayden Panettiere z Hrdinou nesklame ani v celovečerňáku, ale mohla podpísať do niečoho hodnotnejšieho. Možno iná ponuka nebola. Pousmial som sa no. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je další z řady zajímavých teenage komedií, kterou jsem si užil a která mi velice dobře sedla. A neřeším to, že děj je předvídatelný, že film jede v zaběhnutých kolejích, že nakonec looser získá srdce krásný holky, to všechno je totiž jasný od samýho začátku a kdybych se měl v tomhle šťourat, tak bych musel filmu ubrat na hodnocení, a to se mi nechce, protože tenhle film se mi prostě líbil, užíval jsem si ho, několikrát jsem i královsky pobavil, a celkově na mě celý ten příběh působil tak nějak sympaticky a optimisticky, zkrátka díky téhle komedii jsem prožil příjemný večer a prostě chci ve svém hodnocení zohlednit své pocity na úkor neoriginality. Chris Columbus je režisér, který zkrátka ví, jak na mě, jeho filmy mě vždy dokáží oslovit a zaujmout, ať už se to týká filmů Sám doma, Harryho Pottera či Bohémů, vždy mě jeho filmy umí nadchnout a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Chrise Columba zkrátka považuji za jednoho z nejlepších režisérů a na každý jeho nový film se nesmírně těším. Stejně tak v tomhlo filmu zaujali i jednotliví herečtí představitelé, kteří v rámci možností zahráli maximum a i díky jejich výkonům to byla příjemná a koukatelná záležitost, která se mi líbila. Zkrátka mé dojmy z filmu jsou jen pozitivní, a tak i pozitivně a hlavně nadprůměrně tenhle film hodnotím. Je to za čtyři hvězdy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Začalo to trapně, pak se to rozjelo a i nadále skvěle pokračovalo. Konec víceméně předvídatelný. Každopádně jsem čekal cokoliv, ale nikoliv tohle. Skvěle jsem se bavil. Jsem rád, že mé hodnocení č.1500 může být pětihvězdičkové. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku podprůměrná teen komedie, ve které Chris Columbus dokazuje, že každý může natočit špatný film. U něj je to ale celkem překvapivé zjištění, protože mu komedie nikdy nedělaly problém. Tady se sice pár povedených scén najde, většinu času jsem se ale spíš nudil a nebo se rozčiloval nad hlavním hrdinou Paule Rustem. Ten se do podobných komedií fakt nehodí a pár scén tam vyloženě kazil. Nebýt jeho, tak by byl výsledek možná lepší. Takhle ale fakt docela nuda. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Začiatok je strašný. Potom to našťastie chytí správnu náladu a vykľuje sa z toho celkom príjemný teenagerský romcom. Najväčším prekvapením bola Hayden Panettiere, ktorá ma inokedy moc nebaví., no bola super. Viac než klon prcičiek to pripomína generačné filmy 80. rokov. Ale fakt nechápem, čo dunútilo sa k tomuto projektu uviazať režiséra Columbusovho formátu. V jeho filmografii ide dosť o hanbu 6/10 ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Paul Rust je největší loser jakéhop jsem dky ve filmu viděl. Nosatej idiot, který mluví jak kdyby měl v krku deset čuráků. Brr... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela to byla sranda, mělo to dobré i špatné přehnané momentky, ale opravdu jsem se hodněkrát zasmál na celé letadlo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem strašnou romantiku, ale naštěstí tomu tak nebylo. Místo toho jsem dostal parádní akci, která mi neuvěřitelně rychle utekla. Tahle komedie patří určitě k těm lepším. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že tady nestříkají tělní tekutiny ze všech otvorů, jak je zvykem u takového typu "teenage komedií", tedy myslel jsem, že to bude něco takového...ale nebylo. Je jiná, docela romantická, všichni víme kam to směřuje, ale docela jsem se i bavil. Ten týpek se na tu roli hodil, narodil se pro ni...a Hayden do role hloupé blondýny jakbysmet:P ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// +moje oblíbená Hayden Penettiere, občas trošku střelené (rozuměj zábavné) -jinak ale hodně trapné, průměrné, nezajímaví herci (Paul Rust, Jack Carpenter)/// Kvůli Hayden bych na to zašel i do kina, nakonec je dobře, že to z distribuce stáhli, protože je to hodně špatný. Stěží průměr, který zachraňuje hlavně druhá polovina, kdy si zvyknete na postavy a děj už vám nebude dělat takové problémy. Je tu pár lepších momentů, které už jsem dlouho neviděl (souboj s ručníky a různé jiné rvačky a demolice), romantika však trošku zadrhává a vedlejší postavy jsou nevýrazné. Takže spíš nedoporučuji, snad jedině kvůli Hayden, ale raději se na to nedívejte s přáteli, cítili by jste se hodně trapně./// Celkem 52%/// ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s odřenýma ušima. Byl jsem zvědav, jak si Columbus poradí s tímto žánrem a je jasné, že teen komedie nebudou jeho šálkem čaje. Nebýt Hayden, bylo by to tak na dvě. Navíc mě nic nenutí se na to podívat znovu, taková nemastná neslaná jednohubka... ()

Reklama

Reklama