Reklama

Reklama

VOD (1)

Šedesátá léta se chýlí ke konci a ve vzduchu je cítit změna. I když to tak zatím v ospalém městečku Woodstock vůbec nevypadá, všechno začne tady. Elliot Tiber (Demetri Martin), jeho autoritářská matka a slabošský otec vedou polorozpadlý penzion, ve kterém se hosté objevují, jenom když opravdu nemají na výběr. Najednou se kolem začnou psát dějiny a největší nejenom hudební událost té doby přivádí do městečka Woodstock tisíce lidí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

3stan

3stan (hodnocení, recenze)

ehm...ja akosi neviem. totálne som sa nudila. škoda veru. 
hviezdička je za emila hirscha.

Rogue

Rogue (hodnocení, recenze)

Ja si asi rada necham vysvetlit, co se na tom komu libi (a pak jim vysvetlim ze nemaji pravdu :o)). Hlavne by me asi zajimal pomer hodnoceni Taking Woodstock/ Woodstock (1970) u tech dvou skupin.

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

Tak až začne, a věřím že začne... stojím při Tobě ;) Popereme se s Rojem a Blunťákem :))

Ewey

Ewey (hodnocení, recenze)

Když mohl tchaj-wanský režisér natočit něco tak anglického jako Rozum a cit, proč by nemohl natočit film o něčem tak americkém jako je Woodstock...věřim, že to bude pecka...

Javert

Javert (hodnocení, recenze)

CCE: Nejdřív to tam bylo dobrý ... až když zapršelo a přibylo lidí, tak z toho začaly být bahenní lázně.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Hej, já věděl, že toho hlavního týpka odněkud znám... To je přece "Doggy do's and doggy don'ts. Doggy will's and doggy won'ts." :)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Chci od toho filmu jenom dvě věci. 1) Aby byl omamně atmosférický. 2) Aby ho laskavě nějaký distributor uvedl ještě letos v létě.

monikka87

monikka87 (hodnocení, recenze)

jejda, pozerám si Hirschovu filmografiu a na čo nenaďabím :) Woodstock je vskutku legendárny no a podľa traileru tento počin vyzerá byť fajn... neviem sa dočkať :)

MrPierc

MrPierc (hodnocení, recenze)

No vypadá to velmi dobře. Jinak zajeďte na Benátskou noc a zažijete malý Woodstock :-) 3. den je tam takový bordel, že i krysy znechuceně utečou ! Jinak Liev Schreiber jako žena je skvělej :-)

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

měl jsem trochu obavy z toho, že tchaj-wanský režisér bude točit film o něčem tak americkém, ale trailer nevypadá špatně, je hodně... dobový, jen bych tentokrát čekal spíše lehčí tragikomedii než nějaké velké oscarové drama

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

To bude parada... ale aj tak to bude robene podla dokumentu o woodstocku ..mam dvdcko Directors Cut od Wadleigha ..nic ine to nebude ..

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

bože, božeee ja sa tak tešíííím, taks ateším !! :DD začalo to ustráchane trošinku no fajnový trailer, tak sa tešíííím, nič lepšie ako Ang Lee tento projket nemohlo postretnúť !! )

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Film o Woodstocku a Ang Lee jako režisér. Hohó, už teď se těším:))

gumbo

gumbo (hodnocení, recenze)

Tak to vypadá, že Hirsch se nám profiloval jako herec co hraje v samých 70s, 80s filmech. nejdříve Dangerous Lives of Altar Boys, pak Emperor's Club, Lords of Dogtown a Into the Wild. I Speed Racer byl víceméně futuretro ze 70tých. A teď se objevuje v Milk a Taking Woodstock, že toho ten kluk nemá dost :)

Javert

Javert (hodnocení, recenze)

Film o Woodstocku a Ang Lee jako režisér. Hohó, už teď se těším:))

Související novinky

Ang Lee: Zkrocený Woodstock

Ang Lee: Zkrocený Woodstock

26.04.2008

Tchajwanský režisér se dostatečně heterosexuálně vyřádil v erotikou nabitém, v Americe dokonce mírně skandálním thrilleru Touha, opatrnost... a teď se vrací ke gay tematice. Možná doufá, že mu opět… (více)

Reklama

Reklama