Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

A proč se to jako hodnotí? Když už, tak odpad. Naprosto se ztotožňuji s DaViD´82 a jeho komentářem. Vždyť je to tak obrovská trapárna, že to snad ani není možné. X lidí dřepí dnem i nocí u televize a čučí na to, jak je to velmi nečekané. "Och, tak v tom případě musíte být nájemný vrah na volné noze!" dí Zounar. "Ano!" haleká Vondráček a společně se napijí minerálky. Tak já nevím, co tím která televize chce dokázat? A co já chudák? Přijedu k těmhle prarodičům o svátky či všední večer a musím na to zírat taky, nedá se před tímto vředem televizním utéci! Oficiální text distributora tady snad psal naprostý demagog. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam Alice Bendová, tak se na to nedokážu podívat ani okem muže, natož milovníka televize. Čtyři "hvězdy" hádají profesi neznámého civilisty, který si užívá 15náct minut slávy vedle Petra Vondráčka, který dokáže hodit hlášku, po které přepínám program(a to nemluvím o Bobovi ...). Nedokážu pochopit, jak se moji rodiče mohou pravidelně na tento pořad dívat a bavit se smíchem, který se rozléhá po celém našem bytě (ano, i přes zavřené dveře ...). Pořád, který dokazuje, jak hluboko dokáže klesnout nejen televize, ale také diváci, kteří s přehledem "Hádej, kdo jsem!" televizním pořadem roku.... Primě roste sledovanost, pomyslná kvalita pořadů však upadá ke dnu. Co bude dál? Pokud nepřijde kouzelník, tak jedině "Hádej, kdo nejsem!". PS: cca 60 let po What's my Line je tohle trochu výsměch divákovi v ČR:). ()

Reklama

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Docela mě zarazilo tak nízké hodnocení. Vypadá to tak, že co český pořad, to špatné hodnocení. Neříkám, že se jedná o ten nejzábavnější pořad, který kdy vznikl, přesto na tak jednoduchém principu vznikl zajímavý soutěžně laděný pořad, který mě nějakou dobu bavil. Na druhou stranu jsem moc dílů neviděl, ale dovolím si hodnotit, pochybuju, že by se všechny díly od sebe razantně měnily. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Všichni tu pořád zmiňují, jak se na to jejich rodiče/prerodiče mohou dívat, jenže já ty lidi chápu; protože jak říká má babička; "V té bedně nic lepšího není". A když se nad tím zamyslíte, tak tomu tak skutečně je, nenajdete tam jediného dobrého pořadu bez extra násilí v normální vysílací čas. Pro mě 2 hvězdičky, ale ať si ostatní kldině pár přihodí. ()

topol999 

všechny recenze uživatele

co se tu hodnotí, kvalita nebo to, že to natočila Prima s hercema z VKV??!! I přesto vše, se jedná o velmi slušný pořad, který mě prostě a jednoduše baví: Morávková je chytrá, Bendová krásná, Klepl vtipný a Zounar ujetý až někdy vtipný..... 80% jo a zapomněl jsem na pohodového a hláškujícího Péťu Vondráčka. Nechápu tu zášť... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama