Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angelo nežije ničím jiným než thajským boxem. Poté, co mu je nespravedlivě odepřena účast na šampionátu, v pouličním boji náhodně zabije vyzyvatele. Čeká jej šestiletý trest odnětí svobody. Po návratu z vězení je z něj troska. Díky lásce se však všechno změní. Stane se novým člověkem, který umí rány přijímat i rozdávat. Stává se z něj Scorpion... (claudel)

(více)

Recenze (4)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Syrová rubačka s jednoduchým příběhem,ale dobrou Marchalovskou atmosférou a vynikající hudbou.Francouzi u mě zase bodujou. ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr, celkem slušná choreografie soubojů.. Zkouknul jsem jenom kvůli Geronimovi, škoda že nedostal víc prostoru! ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Já bych film neviděl tak negativně. Atmosféra francouzského podsvětí byla dobře znázorněná, stejně tak akce, který byly obstojně natočeny. Sice choreografie zápasů nebyla tak kvalitní jako např. ve filmech Neporazitelný 2 a 3, ale milovníci K1 a pouličních zápasů si mohou přijít na své. Hlavní hrdina podle mého nebyl vybrán špatně. Sice to není typ filmu, který si budete pravidelně připomínat, ale určitě na něj alespoň jednou mrkněte. Za snahu a Jeroma Le Bannera dávám 70%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama