Reklama

Reklama

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Kite se nám osvobodil od sexu, k cudnosti má však stále daleko. Nemohu to vnímat jako posun k lepšímu, protože v původním Kite měl sex jakous takous funkci - dokresloval postavy a budil atmosféru špíny. Nyní se ukazují kalhotky a prsa jen tak pro nic za nic. Hlavní hrdinka Monaka je nyní jen trapnou vražedkyní vrahů, patetickou nablblou, a co hůř, chvílemi rádobykomediální Nemesis. Kam se však hrabe na svého tatíka kosmonauta, který již přistává na Zemi s tou "nejchutnější" zápletkou, jakou si divák dovede představit. Ano, jde o mandelbrotem zmíněná zmutovaná monstra. A aby byl zahnán hlad pro klišé, tak (SPOILER) oním mutantem není nikdo jiný, než Monačino fotřisko samo. Hádáte správně, je tu verze klišé zvaného: "hlavní hrdina musí zabít milovanou osobu". (KONEC SPOILERU). K zástupu hloupostí patří ještě Monačin šéf, přiteplalé oslizlo, které musí urážet široké spektrum lidí, od homosexuálů (které evidentně, ač možná nezáměrně, zesměšňuje) po puritány. Katastrofa je zažehnána několika zdařile naanimovanými přestřelkami. Lepší *. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tak pokud jsem u prvního Kite kritizoval scénář, tak beru všechno zpět... tohle je tak naprosto přeplácaná, klišoidní demence, že to svět neviděl. Scifi zápletka mě srala a přišla mi až moc WTF. Jediné, co se dá vyzdvihnout, je animace a akční scény, které jsou na velmi vysoké úrovni. Všechno ostatní stojí za kravskou píču... bohužel. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

První ze slíbených pokračování Kite neuvěřitelně trpí ultradementní zápletkou s vesmírnými monstry. Přitom ve zbytku za svým předchůdcem nějak zvlášť nezaostává, v některých ohledech spíše naopak. Režisér má pořád dobrý cit pro akci a hlavní hrdinka Monaka je tááááááák roztomilá (když tedy zrovna nikoho nevraždí), dále zmizely sexuální scény, které mi přišly v Kite jaksi navíc. Díky hloupému příběhu přesto podprůměr, snad se zbylá pokračování vyvedou lépe. ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem příliš nemusel špenát. Babička mi vždycky říkávala, že nebudu-li ho jíst, budu mít špatné kosti. Kdyby mi tehdy řekla, že se díky růstu kostí mohu přeměnit na třímetrového neprůstřelného mutanta, nechal bych si ještě přidat. Ano, bohužel, pokračování Kite trpí pokročilou fází demence, což je špatné rozhodně a pak také pokročilou fází infantilnosti, což je dle mého pro něco s Kite v názvu špatné také. Nebýt těch pár soubojů, šel bych ještě níž. ()

Reklama

Reklama