Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každá etapa lidského života může být plnohodnotná, záleží na tom, jak ji prožijeme.  Láska má mnoho podob. Může přijít kdykoli, nikdy není moc pozdě. Udělá život snesitelným, dá mu smysl a směr. Ale jsme lidé a máme své chyby. Bývá nám zatěžko přijmout ji jen tak a být šťastní. Jsme trochu nevděční, a tak ji zkoumáme a prověřujeme. Tím začnou problémy. Probudí se sobectví a žárlivost – začne obyčejný život. Může to přijít kdykoli, nezáleží na tom, kolik je nám let. Bude to krásné a bude to bolet – stejně v šestnácti jako v osmdesáti… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pan Zindulka má ty role nemocných hrdiných staříků před hrobem snad už předurčené do konce svého života..:-( Pěkná to role ale dobrá byla i dcera zamilované hlavní hrdinky Simona Stašová..Zajímavá pozdní romatická love-story o společném třígeneračním soužití a o tom že láska dokáže kvést opravdu v každém věku stejně jako třeba žárlivost a sobectví.. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Pan Zindulka jako šarmantní starý pán (no Stárek to naštěstí není ;-)) a paní Věra Kubánková jako elegantní stará dáma. Ideální pár v "nejlepších letech" řeklo by se. Jenže taková žárlivost (stejně jako láska nebo citová náklonnost chcete-li) je v každém věku. Ten konec je hodně smutný, ale zároveň poetický. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Film o lásce, žárlivosti a o tom, že se týkají všech bez ohledu na věk. Zajímavě napsaný, dobře natočený a přesně obsazený hořce komediální příběh ze života. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert Věry Kubánkové a Stanislava Zindulky. Malý příběh o velkých věcech a také o tom, že času je málo a zklamání ještě víc. Seifertovský závěr mě tak nějak dojal téměř k slzám. ()

Přemek 

všechny recenze uživatele

Nic překvapivého, ale také nikterak urážejícího divákovu inteligenci. Jen možná příliš předvídatelné. ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

Krásně vyvážená romance. Návrat do starých časů, kdy příběh a herci byli alfou a omegou televizního vyprávění. Zindulka je stále lepší a lepší, to se mu prostě musí nechat. Na TV produkci dneška velmi povedené. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Úsměvně hořkou povídku o citech starších lidí a chybách, které se prostě dědí, zdobí slušný scénář, velmi dobrá režie a několik výborných hereckých výkonů. (Ci 04/2008) ()

Reklama

Reklama