Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Francisco 1887. Ctižádostivý bankovní účetní James J. Corbett (Errol Flynn) sní o kariéře profesionálního boxera. Přes šarmantní milionářskou dceru Victorii Ware (Alexis Smith) si obstará přístup do exklusivního Olympic Club, kde se mu dostane sponzoringu. Svým drzým, sebevědomým vystupováním si zde postupně získává nepřátele; jeho talent je ale zcela bezpříkladný a Corbettova sportovní hvězda začíná strmě stoupat... (Pohrobek)

(více)

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Já to říkám pořád, ten Errol to byl prostě frajer. A role Gentlemana Jima mu byla skoro napsaná na tělo. Parádní zábavná komedie z boxerského prostředí. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Výborný boxerský film o skutečném šampionu J. Corbettovi, který se stal nejoblíbenější rolí Errola Flynna. Errol zde dostal spoustu prostoru, aby se předvedl jako veselý, sebevědomý a drzý boxer, který se "vypracuje" zcela z ničeho na vrchol, aniž by mu to dalo sebemíň námahy. Výraz vypravuje vlastně ani pro popis jeho vzestupu není vůbec vhodný. Snímek nabídne dost zajímavých boxerských soubojů, v nichž si Flynn vystačil bez použití dvojníka, a to i přes srdeční příhodu, kterou utrpěl při natáčení následkem svého nepříliš zdravého životního stylu. Film je to velmi rychlý - jak bývá u Raoula Walshe zvykem - a obsahuje i překvapivě mnoho slovního a situačního humoru. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dost priemerna boxerska drama, nic sa tam nedeje, boxer v podani Errola Flynna je dost arogantny, ziskava si nepriatelov. Film funguje na scheme : vatovo plane plky - boxersky zapas - plane plky- bosersky zapas, plane plky ..... a stale dookola. Jeden z najnudnejsich boxer. filmov co som videl : 50 % ()

marťan 

všechny recenze uživatele

Já sice box nemusím, ale Errola Flynna jako boxéra viděti, bylo dost dobrým zážitkem, a šlo mu to velice dobře..:o) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama