Reklama

Reklama

Expelled: No Intelligence Allowed

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Film o potláčaní slobody vo vede, o tom, ako je odsudzovaný a diskreditovaný každý, kto sa postaví proti darvinizmu a evolúcii. Taktiež poukazuje na to, ako darvinizmus inšpiroval napríklad Hitlera, ako priviedol mnohých ľudí ku strate viery, atď. (vladinko0)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Heretique odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je nehorázný shit, ale právě proto by se na něj měl každý podívat. Manipulaci s divákem a demagogii bych dal 6 hvězd z pěti, ale logika je na stupni 0 K. Většina záběrů je úplně mimo mísu, závěry a poučení na úrovni TV Nova a k tomu hnusná plytká hudba, která opruzuje ucho celý film. Rovnice, které se dají z "dokumentu" vyvodit by byly: evoluce = darwinismus = eugenika = nacismus; neboli teorie evoluce = nacismus. Dál pak (společnost - náboženství) = stalinismus, což je taky vskutku zajímavé. Pokračujme (biologie + náboženství) = svoboda a naopak (věda - náboženství) = nesvoboda. A konečně (náboženství + věda) = inteligence (obsaženo i v názvu dokumentu) oproti čemuž (věda - náboženství) = ignorance a idiocie, a neprostupná hranice mezi vědou a náboženstvím je přirovnána k Berlínské zdi. Famózní závěr: Spojme se všichni a ukažme společně Darwinovi fakáče, tím, že se budeme bavit o inteligentním designu, jakoby to nebyla totální sračka nehodná pozornosti! ()

kramatos 

všechny recenze uživatele

Podnětná podívaná a opravdu mě udivují výkřiky do tmy všude na webu i zde a dokonce i speciální titulky od psychopatických evolucionistů, které mě opravdu pobavili zaslepeností jejich tvůrců. Jen se zlobte a plivejte, bando, ostatně to děláte kdykoli se dostane na téma dne skepse k evoluci. Tedy film padl na úrodnou půdu a přesně se ukázalo to co popisuje. EDIT: Konec oněch speciálních titulků je masakrální svinstvo. Jen ubohost a bezradnost plná lží. ()

Reklama

Railman odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Inteligentní design je prý vědecká teorie, kterou vědecký "establishment" nechce přijmout. Náboženství jménem Darwinismus bylo příčinou nacismu. Plus nějaká svědectví vyhozených vědců. O samotném ID jsem se toho moc nedozvěděl, vlastně nic. Ale mrkněte na trailer sequelu, ten by mohl být lepší :) http://www.youtube.com/watch?v=-ThQQuHtzHM ()

Wild odpad!

všechny recenze uživatele

[0%] Věda je zcela specifická oblast lidské činnosti, která je založena na principu falzifikace, a kdybychom si do ní vpustili inteligentního designéra, kterého vyvrátit nelze a jímž bychom tím pádem mohli vysvětlit všechno, čemu nerozumíme, přestala by být vědou. ID je proto rádoby vědecká a v logice velice chabá odrůda kreacionizmu pro ty, kteří chtějí náboženství v hodinách biologie, ale vědí, že ho tam neprotlačí, když budou explicitně zmiňovat Boha, protože je to proti ústavě USA. Přirozeně, že se seriózní věda od něčeho takového distancuje; je to pro ni totéž, jako kdyby do kostela přišel teoretický fyzik a začal místo bohoslužby přednášet o černých dírách. A to přece do kostela nepatří... ()

mdouglas 

všechny recenze uživatele

Nechci říkat, že na tomhle filmu je úplně všechno špatné. Problém je tady spíše v podání celého problému. V tomto dokumentu kupříkladu není vůbec vysvětleno co to je ten inteligentní design. Dobrá, mohl bych si to po skončení zjistit. Čekal bych ale, že aspoň nějaké základní info mi film dá. Další co se mi nelíbí, je záhadný výběr odpůrců ID. Mám pocit, že na tento post asi vybírali samotného ďábla. Ať mi nikdo netvrdí, že je tenhle film objektivní a ve výsledku i užitečný. 35% ()

Reklama

Reklama