Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Co na to říct... Nejvcí se mi na tom líbí ta absolutně nulová naivita.. Realita bývá vždycky krutá, a proto je celkem drsný se koukat na film, ve kterém se vidí asi každý z nás. A myslím, že opravdu všichni diváci se najdou v jedné z těch postav. Jenom chci říct, že výběr z těch osob není nijak velký....a tak mě napadá..co, že ste to vlastně dělali na Nový rok ? ... ()

ClimbVibe 

všechny recenze uživatele

Citlivý looser a strange girl v cool rozhovorech se do zamilovávají? To už se asi nedozvím, v půlce jsem to totiž už musel vypnout. Možná, že takový lidé existují, ale já je neznám a kdyby jo, tak se jim vyhnu obloukem. Jediné co tenhle křečovitý příběh zachraňuje je profi obrazové ztvárnění. ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně krásné. A dějiště impozantní, mé milované Los Angeles zachycené z úplně jiného úhlu pohledu, než člověku dostane ve většině filmů. Že měl film malý rozpočet? No a co? Neshledala jsem na něm žádný nedostatek, a atmosférou předčí leckteré hollywoodské trháky. Navíc černobílé provedení u tohoto typu filmů podle mě vždycky přidávalo na uměleckém dojmu. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Námět brilantní, ale postupem času dialogy mezi namyšlenou blondýnou a zakřiknutým klukem začínají nudit. Neznámí herci, kteří téměř neslezou z plátna prostě nedokážou sami ukočírovat celý film. ()

rcorp 

všechny recenze uživatele

Nic moc konverzačka s absolutně příšerným obrazovým doprovodem. Něco tak hrozného jsem viděl naposledy v rámci Noci filmových nadějí IV (edit: konkrétně od tohohle: http://voyo.nova.cz/multimedia/noc-filmovych-nadeji-iv-vsechno-si-nekoupis.html?s=3 ), i studiové pohádky ČT vypadají stokrát lépe. Má to vizuální kvality home videa, ale už ne styl, kvůli čemuž (plus ještě plochým postsynchronům a minimu ruchů) jsem měl většinu času nepřekonatelný problém se do toho alespoň trochu ponořit a místo toho jsem vnímal to amatérské natáčecí pozadí. V určitém směru je to velmi progresivní film o filmu, kdy oproti zažitým konvencím nenahlédneme ani na okamžik do zákulisí. Ale je tam pořád cítit. A má to hodinu čtyřicet. Ufff. O to víc smutné, když si člověk uvědomí, co všechno filmaři zvládli v těch cca šesti minutách, co měli k dispozici v Paris, je t'aime. Nejlepší scéna je hned ta úvodní, doporučené shlédnutí zhruba- 00:00:00 - 00:06:00, 00:12:55 - 00:13:00, 00:13:18 - 00:14:10, 00:33:00 - 00:39:07, 01:07:30 - 01:09:53, 01:23:50 - 01:33:48. Dohromady cca 25 minut. Viděna barevná verze. ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Celkom milý a úprimný snímok. Najviac ma pobavila čiernohumorná scéna vyhrážania sa bývalého cez telefón :) ()

Kervorkian 

všechny recenze uživatele

"Misantrop hledá misantropku. Pokud na tohle odpovíš, nejsi ten správný typ ženy, se kterou bych si vyšel. Řekl bych, že jsem osamělý, bude Silvestr a já jsem ochotný si zavařit tímhle inzerátem..." ()

Florfila 

všechny recenze uživatele

Ta blond siréna mě málem přivedla do hrobu!!! A to beze srandy. Kdyby se nesetkala s takovým milánkem, tak by zřejmě dostala během dvou minut na budku... Ale teď vážně, i přes tu hysterku šílenou to byl krásný snímek, který jsem sledovala velice zaujatě a s velkým dojetím... ()

barteca 

všechny recenze uživatele

je to romance , jako komedii bych to neviděla, celkem tam řeší dost pádné osobnostní a vztahové patálie, které ponejvíce vyplývají z "úžasného" americanstylelifu. ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Film neprinasa nic nove, co sa temy tyka, ale na druhej strane ma ocarilo spracovanie pomocou akoby amaterskej kamery. Herci su neopozerani a v podstate zneju dost prirodzene. Pacilo sa mi to celkovo a neunavovala ma ta nezvycajna "lovestory", ako to obycajne byva. ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

Nejen L.A., ale každé mnohamilionové město je odjakživa plné osamocených lidí. Dnes už ti single nešťastníci mají i připojení na internet. No to je mi novina. Jen nechápu, proč jsem se kvůli takovému objevnému zjištění a nějakému lůzrovi díval hodinu čtyřicet na televizi. Korunováno rozhovorem: „Čekám dítě.“ „A co budeš dělat? Necháš si ho?“ „Nevím...“ Takže je schopná si třeba hodit korunou a když padne orel, tak jít na potrat? Velmi romantické. Nesympatický lůzr a čerstvá single kráva. Na ČSFD krásných 75%. No comment. Asi mají zdejší single uživatelé radši líbání (jednou za rok o půlnoci pod silvestrovským ohňostrojem), než děti... ()

Alex 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné černobílé záběry, pohodová hudba, romantický příběh, který mne zrovna příliš za srdce nechytil, ale filmově si ty čtyři hvězdy zaslouží. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem pořádně nečetla, o čem to má být, takže jsem šla do kina s tím, že jdu na romantickou podívanou, ale už první minuty mě vyvedly z omylu. Tohle je opravdu něco úplně jiného, ale v podstatě ze života. A i na trochu té romantiky dojde :-) Pro mě neznámí herci předvádí výborné výkony, kamera je zajímavá, hudba fajn a černobílé provedení tomu dodává jiný rozměr. ()

matkoulko 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov so zápletkou (ne)všedného dňa, ktorý sa vydarí len vtedy ak človek nič neplánuje. Dôraz je kladený najmä na konverzácii medzi hlavnými hrdinami, ktorých pocity postupne odhaľuje nepriamo. Scénár nám však ponúka rôzne detialy, ktoré si málo kto všimne a navyše sú tak osobné, napríklad www.lostshoeproject.com. Štýl akým je film natočený, čiernobiela ručná kamera, pridáva na pocite osobne prežitého zážitku... ()

A_málka 

všechny recenze uživatele

Netypický romantický film, který popírá všechna klišé zamilovaných příběhů, a to jej dělá originálním. A originalita - tak ta je dobrá v tomhle případě vyzdvihuje film ještě o stupínek výš. ()

LeneaV 

všechny recenze uživatele

Mám takové různorodé pocity. Herecké obsazení bylo docela fajn, ale jak už bylo řečeno, Vivian byla trochu mimo. Jak se její osobnost může během dne takhle změnit. Napřed je úplně děsná, myslí si bůh ví co, za chvíli tam brečí skoro pro nic. Docela mě štvala. Na konci uplně jiná než na začátku. Co dál...nooo možná 3 a půl hvězdičky za to jak brali věci v jejím bytě aby je ex nespálil. Jinak kamera byla chvílemi opravdu trošku slabší. ()

jiriks 

všechny recenze uživatele

osvěžující dá se říct komedie o dvou, co se potkali jednoho silvestrovského dne. Co se dá vše stihnout, jak se z nesmělého stane smělý, jiskření, stání si za svým, škádlení, honění se, blbnutí.....sakra, kde jsem to jen viděl??? Bože ještě jednou, jen jednou....člověk čeká na tu svou a on se jí dočká....krásné... ()

Melvej 

všechny recenze uživatele

Asi jsem nikdy neviděl žádný takový film, který by se tomuhle podobal. Nejen dospěle se tvářící, ale skutečně dospělý originální, příjemný a úsměvný snímek tak trochu s otevřeným koncem o tom, jak osamělý "masturbátor" (kdo se podívá, pochopí =D) dostal polibek, který ho probral jako šípkovou růženku. ()

Dubron 

všechny recenze uživatele

No trochu mi tam scházelo, něco, něco... Líbili se mi dialogy a postava Sary Simmonds. Ale v půce jsem se začal tak trochu nudit. Jen malinko. Typově mi to připomělo filmový klub na ČT2 :) ()

Reklama

Reklama