Reklama

Reklama

Půlnoční polibek

  • USA In Search of a Midnight Kiss (více)
Trailer

Los Angeles, 31. prosinec. Wilsonovi je 29 let a právě končí nejhorší rok jeho života. Ve městě je nový, nemá holku, nemá ani plán na večer. Touží se zamknout uvnitř svého bytu a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. To vše jen do chvíle, kdy ho kámoš Jacob přesvědčí dát si inzerát na internet. Odpoví mu Vivian, dívka pevně rozhodnutá políbit o půlnoci svého pana Pravého…

Začíná nesmírně komická, chaotická a dojemná procházka ulicemi Los Angeles. S prřibližující se poslední hodinou roku čeká za každým rohem uprřímný černý humor i lehce zranitelné city… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

spotczek 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu není nic zajímavého kromě autenticity. Odehrává se na dohled od Hollywoodu, ale nehrají tam žádné hvězdy, ani nevypadají "pozlátkově". Los Angeles snímané černobíle vypadá stejně jako každé jiné město, kde žijí lidé s problémy, běžnými starostmi, i tam mohou ztratit jednu botu: http://lostshoeproject.tumblr.com/ Nemyslím, že by šlo o něco přehnaně komického či chaotického. Naši hrdinové jen nechtějí strávit poslední den v roce sami, tak se potkají a ráno zase rozejdou. Na to, o jaký jde námět, z toho víc vytřískat ani nešlo. Dobře se na to kouká díky určité upřímnosti. Nikdo si na nic nehraje. Sem tam se octne pár klišé, ale na rozdíl od prvních záběrů, kdy už jsem se ránovala, že to bude zase jenom pořád na jedno brdo, nakonec tenhle příběh o jednom rande naslepo, které nezvykle ušlo, dopadnul celkem dobře. ()

 

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti tak 3 a 1/2, koukatelné to bylo, ale znovu bych to vidět nemusela, zajímavé to bylo, originální svým způsobem ano a svým způsobem ne. Dialogy dobré, konec nebyl přeslazený, celkově nemohu přijít na to, co tomu vytknout, ale jako celek mne to vůbec neohromilo. Škoda. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Určitě se jedná o nadprůměr v ranku romantických filmů. Srovnání s Before Sunrise/Sunset se přímo nabízí. Sice začátek mi připadal trošku pomalejší ale postupen času film rostl. Solidní dialogy obsahující mnoho životních pravd. Neokoukaní dobří herci. Co ale nechápu je spojitost závěrečné písně od SCORPIONS-Wind of change s tímto filmem. ()

Al Gajda 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu komentář dlužím. Připadal jsem si totož díky černobílé nekonvenční kameře, jako by to byl můj sen co se mi zdá. A byl to sen co stál za to. Smutný až veselý. A jako bonus v něm člověk najde konečně srozumitelný návod na photoshop :-) ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

hodnotím poměrně vysoko, jednak proto, že vztahovky mám rád a taky, že se mi líbil občasně probleskující humor. Co mi úplně nesedlo, to bylo černibílé snímání, které mi přišlo samoúčelné ( aby to jako vypadalo zajímavě ) a taky nepravděpodobný vývoj v chování Vivien. Nejdřív ranařka, holka na facku, během večera stále měkne a měkne, až je z ní nakonec citlivá něžná dušička. Ne, že by taková proměna nebyla možná, akorát že ne během jednoho večera. Takže jako celek mi příběh moc nesedl, ale jednotlivé scény byly dost povedené, stejně jako dialogy. Takže celkově vzato spokojenost ()

LeCavalier 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a veľmi prirodzené stretnutie životného osudu podané takým spôsobom, ako by to ani nebol film, ale dielo samotného života. Záverečná pieseň výborne zakončila to, čomu hovorím - skvela práca! Postavy originálne a totálne rozdielne ale skvelo do seba zapadajúce, z beznádeje do nadeje a z nej nikam alebo možno predsa niekam. Po zhliadnutí už viem, že láska hreje, vášen mrazí a depresia zabije všetko naokolo. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Super filmeček,Sára Simmonds se nejdřív prezentuje jako rozmazlený fracek a na začátku se její pusa ne a ne zastavit proudu jejích slov,je na ní vidět,že nejspíš něco prodělala,nejspíš nějakou citovou operaci,která nedopadla moc dobře,později se ale ukáže,jak je to něžná a citlivá holka,která jako ostatní hledá někoho k sobě,i když to navenek moc nevypadá.A Scott je klučík,který je očividně nešťastný,nemůže najít vztah a vlastně i když mu Sará utíká,tak jde za ní,a řekne jí,že je vlastně zoufalej (kdo by nebyl bez lásky 6 let? )ale i přes to se to dál pohne,a konec? Fantastickej,ne vždy je dobrej happy end. ()

Kachniczkaaa 

všechny recenze uživatele

Jsem nejspíš hodně ovlivněná tím, že jsem v poslední době viděla samý hrozivý, nudný, ač velmi vysoko hodnocený filmy. tak mě tohle najednou nadchlo. Asi proto, že přestože nejsem romanticky založený jedinec, tohle neskončí " žili spolu šťastně až do smrti a vůbec nic jim nechybělo ". Jupí, to se mi líbí. Možná, že až se mi to rozleží, tak si tu pětku rozmyslim, ale momentálně jsem postě moc nadšená :-)) ()

ede 

všechny recenze uživatele

Půlnoční polibek zklamal moje očekávání. Film se chvíli tvářil jako drama ze života, chvíli zase jako nezávislá komedie. Netvrdím, že takové symbiózy nelze dosáhnout, bohužel u tohoto snímku se to příliš nepodařilo a tak příběh působí místy až křečovitě. To navíc podtrhují slabé herecké výkony (vyjma hlavního hrdiny, jehož bych jako jediného vyzdvihnul) a nesympatická, nezajímavá herečka. Škoda. ()

Cyly84 

všechny recenze uživatele

Spočiatku, keď som zistila, že film je čiernobiely som to chcela hneď vypnúť (predsa len, farba je farba a to nehovorím o úvodnej scéne) No ale skrz vysoké hodnotenie na tejto stránke mi to nedalo a dala som tomu šancu = urobila som dobre. Bol to naozaj zvláštny (v pozitívnom slova zmysle) film, s hlavnými postavami som sa rýchlo zžila a mala som pocit, že kráčam ten deň s nimi. SKVELÝ FILM! ()

cien 

všechny recenze uživatele

jako pohodička na večer neurazí, asi bych dal o jednu hvězdu víc, ale v půlce jsem trošku už nudil, ale romantika točící se kolem dvou lidí dobrý..:) ()

Reklama

Reklama