Reklama

Reklama

Comeback - Série 1

(série)
Česko, (2008–2009), 13 h 17 min (Minutáž: 25–29 min)

Kamera:

Viktor Smutný

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Martin Matejka, Aleš Putík, Jiří Maria Sieber, Olga Schmidtová (více)
(další profese)

Epizody(30)

Recenze (14)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série si vydobyla velice zajímavou pozici mezi českým seriálovým mainstreamem. Na Novu začali koukat i její letití odpůrci a všechno se zdálo naprosto ideální. Dejdar s Matonohou fungovali s Batulkovou a Leichtovou v naprosto ideální souhře. Svým způsobem se našla i rodinka Babčáková, Doležalová a Ruml. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Comeback ve své první řadě coby kvalitativně nesmírně nevyrovnaný a tvůrcovsky rozervaný projekt usilovně hledá vlastní tvář, paradoxně nejlépe se to daří Petru Fišerovi, ovšem v důsledku vlévá fanouškům sitcomů optimismus do žil.. Některé epizody se nestydím nazvat skvostnými.. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se Comeback poprvé objevil v televizi, nevěnoval jsem mu pozornost. Až později mi byl doporučen. Ukázal se z něj nejlepší český sitcom snad vůbec. Nebo aspoň teď si nedokážu na žádný vzpomenout. A první série byla prostě skvělá, až na pár výjimek, které se nechají přežít. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dneska už je Comeback klasika, plnou palbu si ale nezaslouží, protože nějaké vtipy či i přehnané přehrávání postav už mnohdy překročily hranu únosnosti. Sice je Ozzák minimálně mezi mými vrstevníky fenomén, já mám ale Dejdara radši pro jiné role. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pří zpětném pohledu pro mě nejlepší český sitcom (1.serie ovšem mnohem lepší než 2.). Výborně nastavené figury, jejich interakce výborně funguje, hlášky jsou přitom mezi nimi ferově rozloženy- všechny dostávají prostor a všechny jsou ve svých polohách zábavné (baví mě vlastně všichni zúčastnění, včetně pravidelně hostujícího Žáčka). Scénaristé umějí gradovat pointy a z pevně nastavených charakterových vlastností dokáží vytěžit maximum. Nepamatuji, že bych se u domácího žánrového počinu tak často a hodně zasmál. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na české poměry solidní, ale v mnoha dílech křečovitý sitcom, který má pár dobrých momentů, fajn postavy, ale rozhodně není tak "skvělej" a "legendární" jak ho český národ prezentuje. A Ozzák je blb, který by tam nemusel být vůbec. ()

Reklama

Reklama