Reklama

Reklama

Comeback - Série 2

(série)
Česko, (2010–2011), 9 h 21 min (Minutáž: 25–29 min)

Epizody(21)

Recenze (14)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série po Božích mlýnech už neměla co nabídnout a i změna prostředí vyšla naprosto vniveč. Nova se naprosto ztratila v uvádění repríz a premiérových dílů a celý tak dobře našlápnutý projekt naprosto vyšuměl. Škoda. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se přesně projevuje "syndrom dlouho běžících sitcomů," na které se pak kouká už jen ze setrvačnosti. Zatímco první řadě stačí jednoduché zápletky a vtipné charaktery, tak se v dalších řadách často jde do extrémnějších situací a bizarnějších vtipů, které často hraničí s trapností. Už často nestačí hlavní postavy a přidává se mnohem více epizodních a na tohle Comeback dojel. Jsem rád, že už se nepokračovalo, abych ten seriál nepřestal mít rád. ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas už to trošku drhlo, ale Strakonický Bubák, Křik kormorána, Cesta do Vtelna, jsou znovu napěchovány chytrým humorem v dialozích, ale i detailech scény i různých odkazech. Nicméně, 51. dílem skončili asi tak akorát včas. PS Následující Baldýnského seriál o kosmonautech už střídal výborná a slabší místa. Každopádně, v rámci českých komediálních seriálů posledních desetiletí - Nejvíc. Takže dávám plnou palbu :) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S hodnocením jsem sice zůstal na 3, ale pocitově se jedná o mnohem slabší sérii než byla první. Mnohem méně humoru a povedených dílů. Předpokládám, že hodnocení bylo někde těsně nad 2,5. U první to bylo těsně pod 3,5 :-) Škoda, že nepřišlo nějaké rozloučení. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita seriálu ani v druhé sérii nepoklesla, pořád se člověk pěkně pobaví. Poslední díl mě trochu zklamal, čekal jsem, že bude nějak zakončovat děj, ale nic. No nevadí. Nejlepší epizody: Změna je pivo, Bejk, Křik kormorána a Havárie. ()

Reklama

Reklama