Reklama

Reklama

Pacovským dosloužila stará dobrá pohovka. Přesněji řečeno, Iva ji už dál odmítá čistit. A když ji nebude čistit Iva, nebude ji čistit nikdo. Lepší nová a čistá pohovka než stará a špinavá. Jenže kde vzít peníze na novou, když obchod s hudbou vázne a do krámku Pacovských přicházejí zákazníci jenom omylem? A pokud si už přece jen někdo přijde koupit cédéčko, Ozzák ho většinou zastraší a vyžene pryč. Ale Tomáš a Iva mají štěstí, sehnali novou pohovku za velmi nízkou zaváděcí cenu. Jenže Ozzákovi ta stará bytostně chybí. Měl v ní už svůj důlek, takže se při sezení nekácel, ani když přišel z hospody. A ty poklady, které v sobě ukrývala! Ne, on sedět na nové pohovce nebude, musí si sehnat svoje vlastní křeslo, černé a nebezpečné. Ať to stojí, co to stojí. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková rozjížděcí epizoda, ne vše si ještě sedlo a některé vtipy ne dost fungují, i když hlášek je tady hodně. Na druhou stranu musím říct, že tenhle díl vidím vždycky po kouskách, nevím proč. Batulková se tady objeví až v závěru a jenom jako fanynka. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned první scéna s příchodem zmateného Ozzáka do práce je perfektním příkladem, jak rychle představit divákovi kulisy. Za minutu víme, kdo je kdo, co dělá a proč. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle to začalo! :) Seznámení s postavama, dobré narážky na hudební nesnášenlivost některých vyznavačů stylů a v neposlední řadě také manuál na to, jak být chlap (pro herce, který v té době už měl ženu a děti, přesto výborně zahrál Lexu, který má tak o 15 míň než herec :) ). ()

Reklama

Reklama