Reklama

Reklama

Obchody váznou. V krámku U Dvou akordů už pomalu zapomněli, jak vypadá zákazník. Prach padá na cédéčka a Tomáš přitom musí splácet obchod a platit nájem. Jedna stařenka dychtící po Evě a Vaškovi tržbu nevytrhne. Ani pubertou paralyzovaný Lexa nemíní nakupovat, jeho sestra Saša aspoň nenaštve, protože je neviditelná. Jenže dluhy narůstají jako sněhová koule a jednoho dne vtrhnou do obchodu vymahači dluhů. Je to pro Tomáše potupa, když místo své fotografie musí podepsat splátkový kalendář. Ještěže po jeho autogramu touží také jeho letitá fanynka Marcelka, která zabrání nejhoršímu. Ale kde rychle sehnat 100000 korun. Všichni Tomáše chápou, ale nikdo mu nechce půjčit. Naštěstí jsou i jiné způsoby, jak se zbavit vymahačů. (TV Nova)

(více)

Recenze (14)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle epizodu doslova zachraňuje Karel Gott - ostatně, jak je tomu v názvu. Nebýt tady jeho vily (v reálu zámek v Kolodějích) a jeho entrée do obchodu (a Ozzákova "On existuje!"), jde o průměrný díl. I když Maťo Matejka je kamarád a mám ho jinak rád. :-) ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saša: (čte z vietnamského diskuzního fóra) Já rád bych nejen koukat, ale i dotýkat. Jak to myslí? Iva: Sašo, neboj, určitě tam bude i něco lepšího. No hele, třeba támhle. Ona tak hezká, až já hned brečet. No vidíš. Lexa: Ono brečet má ve vietnamštině víc významů. Saša: Já zabrečet čtyřikrát za sebou. Lexa: Tak to ti hned vysvětlím. Iva: Ne! Saša: Mně moc líbí tvůj vodní hlodavec. Asi jsem jim fakt sympatická. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sitcom obsahující životní moudro? Tak tohle snad nenatočili ani v Americe. Tady jsem se nejen zasmál, ale opravdu mne to překvapilo. A ten, jehož cesty jsou nevyzpytatelné, opět pobavil. Čest jeho památce. ()

Reklama

Reklama