Reklama

Reklama

Na Ozzáka přišlo jaro, kromě svého prostěradla mění i slovník, chování a vkus. Jsou i svědkové, kteří tvrdí, že ho viděli, jak se chová galantně k ženám. Iva a Tomáš jsou znepokojeni, tohle nevěstí nic dobrého. Když totiž na Ozzáka přijde jaro, vyhlídne si svou ženskou oběť, zahrne ji přízní, využije a nakonec zahodí jako papírový kapesník. A taková odhozená ženská se pak ošklivě mstí celé rodině. První takovou potenciální obětí je Marcelka. Tomáš ji proto posílá na dovolenou, aby byla z dosahu Ozzákových hormonů. Dalším potenciálním sexuálním objektem, i když neviditelným, je Saša. Simona ji proto zavře do mrazáku. Ale možná by udělala líp, kdyby tam spíš zavřela Ozzáka. Jeho chtíč totiž nemá slitování. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších. "Jaro je, jako když v hospodě otevřou okna..." Chudák Saša v mrazáku. "Je čistotný? Ne? Skvěle, aspoň mu nebudeš muset prát!" A chudák Lexa. "Mama mi vravela, že internet je plný úchylákov." :-) Na tenhle díl se dobře kouká. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů seriálu. Ozzák, na kterého přišlo jaro a pak mu žádná neodolá, Lexa a jeho slečna, Saša v mrazáku a Pacovský řešící Ozzákovy aférky - povedená kombinace, kde do sebe všechno zapadne a zároveň to netrpí přeplácaností. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejlepší díl seriálu. :) Až o několik let po shlédnutí mi došlo, že vlastně Muži podléhají cyklům podobně jako Ženy, jen ty cykly mají roční, ne měsíční... :) ()

Reklama

Reklama