Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomáš s Marcelkou čekají kontrolu z finančního úřadu. Znamená to prokousat se účetnictvím jejich obchodu, které bohužel po léta vedl Ozzák. Když zkolabuje fosilní účetní program Helenka, je opravdu zle. Bude se chtít obávaný kontrolor berňáku Oto Šlus probírat záznamy, z nichž ta nejlépe vedená část je zapsána na futrech dveří? Saša s Ivou mezitím vytáhnou Ozzáka na přednášku Jeho Svatosti dalajlámy a ta nezůstane bez následků. Ozzák začne hledat osvícení a taky účty ze září 2005, které trochu uletěly. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já bych chtěl být v příštím životě zase Ozzák, mně to vyhovuje!" - "A proč se tak směje? .. Protože má všechno na háku!" - "A osvícení zažils? .. Naštěstí ne. Měl jsem dozimetr.. Ozimetr?" ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

,,Tam jsem se cítil stísněně. A když se cítím stísněně..." ,,Býváte pečlivý?" ,,Velice pečlivý!" •  ,,Vždycky se něco najde." •  ,,Kávu?" ,,Ano - arabica s robustou, jedna k jedné. Mléko nepasterované, kozí.... Nemáte? Nevadí" • ,,Potom jsem si zařídil kontrolu ve Františkových Lázních. Připravili tam pro mě speciální program: dieta, jóga, meditace." ,,A jak to dopadlo?" ,,Jsem jako proutek." • ,,Na shledanou!" ,,Tak to už jsem dlouho neslyšel." ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů celého seriálu!! :)) Skvostný výkon ostravského herce, Ozzák zmítán mezi metalem a buddhismem a k tomu příběh o alternativním účetnictví... :D :)) ()

Reklama

Reklama