Reklama

Reklama

Tomáš jezdí po koncertech a snaží se zavděčit publiku za každou cenu, i kdyby si měl vzít lidový kroj. Přibere spoluhráče, mlčenlivého klávesistu Šimaru, jehož specialitou je svatební pochod z Lohengrina. Simona se rozhodla k zásadnímu kroku - nastoupí do fastfoodu, který stavějí místo zbouraného Jezevce. Všichni se shodnou, že uniforma jí moc sluší. Ozzák si už za Jezevce našel důstojnou náhradu. V hospodě u Maříků se mu líbí, jen mu vadí, že se po návratu bůhvíproč neprobouzí doma, ale v neznámém bytě vedle ukřičeného trpaslíka. Iva se Sašou tuto záhadu nakonec vyřeší, ale trpaslíku Venouškovi Ozzák chybí... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série tak trochu ztrácí kouzlo jednoduchosti humoru první série, kde se většina bizáru děla mimo obraz a jen slovně, a to byla největší síla celýho sitcomu. Tady se začíná kombinovat a s přibejvá i vedlejších postav, který ne úplně fungujou. A Lexa mi tu celkem chyběl... neni to špatný, ale neni to ono. Zatím pomalej rozjezd. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl jsem myslel, že se klávesákovi nevleze do keyboardu víc písniček, protože tam má celého Lohengrina (asi 4-hodinová opera :) ), ale i přesto zdařilý díl. :) Zejména o orientaci a "zažitých cestách", které nakonec vedou k pokoji duše, když rostou zoubky. :)) ()

Reklama

Reklama