Reklama

Reklama

My vezmem svět pod naše křídla! Tak začíná hymna fastfoodu HappyChick, ráje kuřecích specialit, kam nastoupila Simona. Tomáš prožívá uměleckou krizi. Tři platící návštěvníci koncertu se Marcelce zdají málo. Navrhuje mu zviditelnit se skandálem, ale její a Tomášova představa skandálu se výrazně liší a krást v supermarketu Tomáš odmítá. Ozzák je zoufalý, od Maříků jej vyhnali trempové a on marně hledá novou hospodu. Simona mezitím smaží hranolky a snaží se vyjít s vedoucím Rudim, pro kterého HappyChick znamená všechno. Naštěstí může nosit domů zbytky jídla, které dvojčatům moc chutnají. Možná až příliš. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Meev 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Zákazník je míč, který se nesmí dotknout země", jednoznačně nejlepší díl seriálu, avšak se to těžko soudí, protože tento seriál má vsechny díly skvělé. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linka s fast foodem opět nefungovala úplně nejlíp, jak jsem říkal - v jednoduchosti je síla a mnohem lépe funguje Tomáš s Marcelkou... Comeback měl zůstat na malém prostoru se základním obsazením a byl by skvělý (byt, obchod, Jezevec a to bohatě stačí). Ale i tak to šlo. ()

Reklama

Reklama