Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Diskuze

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Pierre

Za prvé si myslím že je to apríl. A za druhé i kdyby to vzniklo tak záleží jak se to pojme. Jestli to bude navazovat tam kde to skončilo, tím myslím časově anebo se děj posune tak jak zestárnou herci. 

na příspěvěk reagoval Knowho

Uživatel Pierre smazal svůj příspěvek.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

Taky bych rád viděl pokračování, ale Leichtová jasně řekla, že pokračování nebude, když fanoušci píšící o něj naštvali a řekl bych, že na pokračování, aby to stálo za to je pozdě, zkrátka už uběhla dlouhá doba a na to už se navázat nedá.

Moiki

Moiki (hodnocení, recenze)

To je škoda bylo by zajímavé jak by postavy vypadaly po deseti letech.

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Kdo tohle sleduje?Český národ klesá na dno.Je to sračka,trapný hlášky a ten kdo to psal neví nic o metalu apod.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

whack

whack (hodnocení, recenze)

zo zaujímavostí: "Ozzák (Martin Dejdar) má na dveřích od pokoje napsané "Death metal is not dead", jeho ooblíbená kapela Black Sabbath je ale black metalová." black metalová ?? to myslíte vážne? 

DavCnuk

DavCnuk (hodnocení, recenze)

JasonIX

Prosím tě, co jsi to napsal do zajímavostí za hovadinu? :) Black Sabbath nejsou black, ale heavy metalová kapela když už. A ani mi to nepřijde moc jako zajímavost, Ozzák má jistě více oblíbených kapel různých žánrů.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Nejvtipnější dialog je zde napsán podle mě pro Martina Dejdara.Má vždy veselé a vtipné hlášky,ale jinak je Comeback jeden z mála českých výtvorů ´Na Úrovni´ za posledních pár let u nás

1Legend1

1Legend1 (hodnocení, recenze)

gonza

já uznávám, že to není nějak světoborný výtvor, ale ten humor v prvních 30 dílech podle mě fungoval dokonale a přinesl změnu mezi tragickými českými seriály v poslední době

Uživatel gonza smazal svůj příspěvek.

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

ClintEastwood: Nova sází na divácké trháky a stálice. Prima na žhavé novinky z USA, které kupuje v balíčkách. Co budu mít tedy jako divák, který si chce vybrat z velkého množství kvalitních pořadů, raději? Novu nebo Primu? :D
Jediné za co zaslouží Nova pochvalu je docela ucházející Comeback a hodně tréfný Okresní přebor. Zbytek je v lepším případě stereotyp nebo odpad. Každopádně Prima má taky své mouchy (časté měnění programu v PÁ kvůli chabé sledovanosti, Cesty domů, které jsou ještě strašidelnější než Ordinace, apod.

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

Kadlik777: Jen si vezmi třeba seriály. Prima: Teorie velkého třesku, H.I.M.Y.M., Jmenuju se Earl, Futurama, Simpsonovi, Griffinovi, Akta X, Zákon gangu, Dexter atd. Nova: Ordinace, Ulice, Comeback, nějaká CSI a můj oblíbený Ok. Přebor. Síla, co?

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

Tím chci řící že z Novy se zrovna novinky poslední dobou nehrnou. Spíš je to samá repríza. No proč asi? nemaj prachy a škudlí kde se dá.

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

Kulmon: Na malém českém rybníčku tohle řešit? Spíš jde o to že Nova se poslední dobou topí v problémech. Prima ji totiž dotahuje jak sledovaností tak i popularitou. K tomu ji ještě vyžírají kasičku Rumuni (jejich vlastník) já říkám, dobře jim tak! stejně stojí za hovno.

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)


Kadlik777: Nevyplatí. Já už radši v TV koukám jen na sport. Když si chceš vychutnan film v klidu, tak buď kino nebo DVD. Často volím to druhé.

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

ClintEastwood:Co naděláš, komerční tv žijí z reklam. No a ty titulky stříhá snad u všech pořadů a filmů v prime-time = bez zážitku. To už se fakt ani nevyplatí sednout si jednou za týden k tv na dobrý seriál, když mi ho ti chudáci z Novy przní reklamou.

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)


Kadlik777: Kéž by zavřela krám... Včera mě opět nevýslovně naštvala, tím, jak nesystematicky rozkouskovala Ok. Přebor (25 minut dlouhá epizoda a 2 reklamy!!) a pak mu ještě ustřihla titulky.

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

Kulmon: "Rozhodně" bych neříkal. Můžou se k tomu kdykoliv v dohledné době vrátit. Pokud do té doby Nova nezavře :P

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

ClintEastwood: některé scénky jsou trapné, ale stejně su rád, že tento seriál Česko vynalezlo. Mě se líbí

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

V pondělí, před fenomenálním Okresním přeborem jsem si opět naběhl, když jsem zhlédl tuhle partu neherců. Dejdar by měl fakt dostal nějakou speciální cenu - ta jeho postava, to je asi nejtrapnější zjev, který se kdy objevil na našich obrazovkách. Zoufale trapné!!

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

První série ušla a byla koukatelná i vtipná. Ale ty nové díly je jeden odpad za druhým. Prostě nuda k posrání.

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

Tak jako americké sitcomy a Comeback - nebe a dudy! Nechápu, kdo může tohle porovnávat...

Zdenek...

Zdenek... (hodnocení, recenze)

Podle me povedeny serial. Nechapu hodnoceni u lidi odpad.  Hlavne ze na furt stejny americky serialy koukaj s nadsenim.

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

ClintEastwood: Podle mě jsou dily mnohem zajímavější než u Ordinace či Ulice. A aspoň tam není milion dilu.

ClintEastwood

ClintEastwood (hodnocení, recenze)

Nejtrapnější, nejnechutnější a nejnudnější seriál TV Nova. Tohle je fakt shit na druhou.

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

Nové dily juhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Je teda pravda ze ja absolutne nesnasim ceskou tvorbu a nejak vztah k Dejdarovi taky nemam, ale proste jestli jsem videl 3 dily tak prehanim a vsechny 3 na me pusobily, takovym strasne trapnym dojmem kde sem se stydel vubec za to ze se na to divam.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Doomed: Někdy je to sranda a taky ti to změní myšlenky tím, jaká je to vlastně blbost. Takže třeba já, když je mi fakt mizerně se podívám na něco jako právě Comeback.

LEGACY

LEGACY (hodnocení, recenze)

Na Českou republiku je to poklad. Když to srovnám s Ordinací a Ulicí tak ..Ozzák to je postava snů. Martin Dejdar ji ztvárnil no to bych se asi opakoval.

Uživatel Kulmon smazal svůj příspěvek.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Ale tak dá se, nejhorší vtip je ta dramaturgie a nasazování do tvp.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Tak nevím, ty nové díly už vůbec nejsou vtipné. Navíc se některé vtipy recyklují.

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Pět hvězdiček by bylo určtitě příliš vysoké hodnocení. Já mám tento seriál hodně ráda a tak jsem mu dala 4*...

Rovensky

Rovensky (hodnocení, recenze)

Musel jsem zlepšit hodnocení, tohle je na víc, jak 61% celkově. Dle mého názoru s Okresním přeborem špička tohoto tisíciletí české seriálové tvorby a to se musí ocenit ;-)

Dany Bee

Dany Bee (hodnocení, recenze)

Berňák...ten nemá chybu... / Jasně vždy se najdou silnější i slabší díly, ale já tenhle sitcom nenavrhuji do síně slávy světové TV tvorby....ale na vypuštění páry po šíleném světě venku, je to balzám na mozek....

KangKun

KangKun (hodnocení, recenze)

Podle mě je to někdy fakt sranda, je to vážně ujetý a někdy i trapný, ale zatím dobrý :)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama