Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Phobia k tomuto seriálu (1)

Comeback (2008) 

Místy dost křečovité, má to celé nepříjemný telenovelovitý "look" (tedy divnou kameru, sterilní kulisy a blbou hudbu), ale na současné poměry v českých seriálech jde o záležitost snesitelnou, tedy chvályhodnou. Když už o tenhle sitcom občas zakopnu, nemám nutkavou potřebu okamžitě přepnout... ta se dostaví až za několik minut usilovného vtipkování a přehrávání celého hereckého osazenstva. Pokud bych měla vybrat jednu postavu, co by se měla vykašlat na hereckou karéru, byl by to Matonoha - na absurdní divadlo jeho výkony třeba stačí, do sitcomu se nicméně hodí jak bůček na veganskou párty. 48% EDIT 2012: po několika zhlédnutých dílech přece jen zvedám hodnocení - humor je to sice laciný a předvídatelný, ale funkční. 59% ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama