Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Gemini k tomuto seriálu (1)

Comeback (2008) 

S každým dalším dílem doufám, že už budu mít jasno, zda svoje hodnocení překlopit "do červeného" nebo Comeback nadále vést v evidenci jako seriálový průměr. Bohužel, stále se nedaří dospět k jednoznačnému verdiktu. Hudební fórky a některé náročnější, dobře a v průběhu více scén budované gagy, a hlavně zesměšňování osmdesátých let (tedy reprodukování jejich reálného obrazu) se střídají obzvláště s Lexovými tupárnami, které překonávají směrem dolů i nízko nastavenou laťku jménem Marcel Kopeček. Vyškrtnout tohohle hňupa a bude nám všem daleko lépe, a to nejen proto, že Kristýna Leichtová je v Comebacku daleko větší mazlík než ve Světlech Pasáže. Uvidíme, třeba se seriál ještě někam posune, zatím ale zůstávám na šedesáti procentech, ovšem pozor - NE V RÁMCI ČESKÉ SERIÁLOVÉ TVORBY, ale seriálů obecně. Jistě, je v tom trocha patriotismu, ale sakra práce, konečně se zdá, že čeští tvůrci konečně dostihli až doposud jim unikající fenomén jménem sitcom. Sice ho ještě neskolili, ale posun je značný. Stále je co zlepšovat, ale uznejte, že oproti třeba Duchu Českému je to obrovský skok pro lidstvo, i když se celá věc odehrává ve třech chudičkých interiérech. Snad se to nezk...azí, ale naopak vylepší. Dodatek: A ono se to s druhou sérií opravdu vylepšilo - Lexova demence nějakým zázrakem už není jen dementní, ale i vtipná - Czech Steh je naprostá klasa:))) A hyena Iva, to se ani nedá komentovat:) Marie Doležalová luxusní zejména v díle, kde se snaží být zlá;) A sem tam nahoďte nějakou vedlejší roli jako byl Buddha Norberta Lichého a nebudu mít důvod si stěžovat:) U mě teď už jasná sedmdesátka pro seriál jako celek. A kdo principielně nesnáší českou seriálovou tvorbu, ten se zná s vepřem. Mimochodem, tohle je opravdu PŮVODNÍ ČESKÝ seriál, narozdíl třeba od Přešlapů nebo dřívějších a jinam zaměřených Horákových. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama