Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Aven 

všechny recenze uživatele

Pochopím, že takovýto humor nesedne každému. Nepochopím, jak někdo může odsuzovat seriál jen na základě toho, že je z produkce Novy. Nezlobte se na mě, ale vy, co jste tak učinili, jste idioti. Já novu taky dvakrát nemusím, ale Comeback je po Hospodě jejím druhým povedeným seriálem. Místy velice vtipné, místy nablblé, místy totální nářez. Po pěti zhlédnutých dílech lepší čtyři hvězdičky. ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě příjde neskutečně trapný seriál, který se má hrát na sit-com, ale pokud chcete vidět opravdové, tak se raději podívejte na britskou produkci, protože to je číslo 1 a sit -comy jsou jejich parketa. ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

V současnosti jediný český seriál, který jsem ochotný na TV Nova sledovat a bavit se. Ozzák, Tomáš Pacovský, Iva, Mamba, Saša, Lexa, Simona a Horvát si zaslouží vzhledem k seriálové tvorbě sitcomů u nás větší uznání. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Český recept na každodenní úsměv, který jsme od základní školy s kamarádem Bačou hltali jak diví. No a neuběhlo tolik let a pouto trvá, možná je i silnější. Škoda jen, že jsme nebyli svědky vícero dílů. ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

Videl jsem doposud vsechny dily (28.10.2011), nektere dily slabsi...zejmena zacatek druhe serie, ale i tak veskrze velka zabava. Jelikoz mi metal neni cizi, dost narazek se me dotyka a prekvapive jsou velmi vtipne. Zatim nejlepsi novodoby komedialni serial ceske produkce. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Z nadšení a smíchu se pomalu a jistě stalo znudění a trapnost.Bavil jsem se dal jsem si Comeback do TOP 10,ale čím víc dílů jsem viděl a některé i víckrát tak tím vice mě přestal bavit a co víc nudit a připadal mi čím dál víc trapný.Dal jsem seriálu 5* ,ale vim že bych dokázal obhájit i odpad! a také všechna ostatní hodnocení. Po ohodnocení všech epizod mi vyšlo průměrné hodnocení na 3* přesto nechám jen 2*. 0-100% 1série 3/5 - 2série 3/5 ---- Celkově 2/5 - IMDb 4/10 ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Jak známo, ve kinematografii platí pravidlo, čím starší kousky, tím lepší. Proto se zásadně nekoukám na nic, co je mladší deseti let, a proto nemůžu být nikdy zklamán! Stejně to platí i Comebacku. Zhlédl jsem to poprvé cca před dvěma měsíci a nemůžu proti tomu říct ani fň. Za prvé je to vtipné, za druhé se člověk leccos přiučí, třeba od Babčákové, jak být správným rodičem. A i z estetického hlediska je to pěkná podívaná, Leichtová sice ani před deseti lety a patnácti kily nebyla žádná extra miss, ale vyzařovalo z ní něco velmi přitažlivého, takže se člověk ani Lexovi divit nemůže. Jinak mě jako Čecha a uživatele csfd naplňuje hrdostí, že můžu být u toho, jak se sedm matematických problémů tisíciletí, které doopravdy trápí a pálí každého normálního člověka, rozšiřuje o problém osmý, dost možná nejzáhadnější. Jak to, že comebačtí série č. 1 má 87%, ta druhá 83% a Comeback jako celek jen 64%? Tak a teď se vrhnu na Ulici, to je seriál starší ještě o tři roky, takže se na něj ani nemusím dívat a rovnou mu frkám pět hvězdiček! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Za mě tomuto seriálu nejvíce ubližuje jeho neustálé opakování, takže už začíná mnoha lidem lézt krkem. Určitě se tu najdou dobré díly, nebo spíše jednotlivé scény v nich, které vyprodukují poměrně dobře zapamatovatelné hlášky. Na druhou si myslím, že je i dost dílů, které hraničí až s trapností, a těch přibývalo spolu s tím, jak se seriál vysílal. Kdyby se to zkrátilo třeba na dvě série po šesti dílech, mohlo to dopadnout výborně. ()

Pražák 

všechny recenze uživatele

Zbavme se v tomto případě předsudků vůči televizi vysílající tento sit-com a zkusme trošku nadhled. Asi nejlepší porevoluční sitcom, který u nás vznikl. Vzhledem k tomu, že jich zase tolik nevzniklo je to poloviční úspěch. Každopádně musím říct, že ze začátku jsem k tomu měl odpor stejně jako k většině produkce televize n@va. Pravdou ale nakonec je, že je to vtipné, kreativní a zadere se to pod kůži. ()

Bagr_007 

všechny recenze uživatele

Na české poměry naprosto převratné. Nejlepší a asi jediný opravdový český sitcom a proto mi doufám prominete to jednohvězdičkové nadhodnocení. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Za celý první díl mi přišel vtipný pouze jediný vtip, za ten je ta jedna hvězdička. Ale třeba už to v druhém díle budou dva vtipy, a tak to půjde dál.. A ono se to opravdu zlepšuje ta kvalita :-) ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Docela jsem nepochopil nadšení panující ohledně tohoto seriálu. Možná ve srovnání s českýmy zrůdnostmi typu VKV comeback vyhrává. Bohužel česká seriálová tvorba je většinou odfláknutá a comeback je jen dalsím důkazem. A Ozzák? Předem se omlouvám, ale dejdar přehrává a funkci kterou by měl v seriálu očividně mít (Friends-Joye, Himym-Barney, Scrubs-Janitor, Futurama- Bender....) neplní. Dialogy jsou nudné a vtip hodný zasmání se objeví tak jednou za 10 minut. 2* za náskok před ostatními českýmy seriálovými patvory. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplný seriál... každá ze dvou sérií si zaslouží vlastní hodnocení: 1. Jednoznačně nejlepší český seriál (pravda je, že jiný snad ani neznám) vyrovnávající se svojí kvalitou i nadprůměrným světovým sitcomům. Perfektní scénáře a rockový fóry jako by snad ani nebyly českého původu. Skoro neskutečně vypadá srovnání tohoto díla například s trapnými (ale řekl bych typickými) českými "troškovinami". Postava Ozzáka, archetyp českého rockera, dodává celému seriálu vtipnost a originalitu. I když je pravda, že člověk asi musí být rocker, aby to dostatečně docenil. Ruku na srdce, který z rockerů se nedokázal s touto postavou a jejími názory ztotožnit...? (4*) | 2. Pokud pominu přemíru nepříjemného umělého smíchu, který zabírá tak polovinu každé minuty, seriál už naprosto přestal být vtipný a zařadil se do šedého českého průměru. Navíc co považuju za největší zločin, ze seriálu se kompletně vytratila rocková atmosféra, která ho dělala originálním. Ozzák se ze sympatického rockera proměnil v trapného opilce, na kterém není nic vtipného natož rockerského. (1*) ()

jitrnic odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá, dám na radu zdejších uživatelů a dva tři díly ještě zkusim. Při prvním pokusu jsem vytřeštěně zíral, co všechno se u nás může stát "kultem". ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Za celou první sérii jsem se nasmál asi tak třikrát trefným poznámkám a hláškám, s každou další to bylo o zasmání méně. Vydržel jsem to ale doposledka. Nerozumím, jak tento jednoduchoučký humor může někomu přijít dobrý nebo nadprůměrný. Nevím proč je "Comeback" hodnocen lépe, než "Nováci" - přijde mi to dost podobné (je to asi trochu generační reflexe, která nám jasně říká, že sitcom si u nás drží podprůměrnou úroveň, ačkoli vkus a náročnost diváka je dnes podstatně jednodušší). Nápad byl ale dobrý. 15% = 1/5 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Díly jsou celkem zábavné a chytnou za bránici. Dal jsem však tři, protože se mi to líbí, ale dal bych dva - už protože se to dva měsíce vysílá, potom zas ne, potom se rok čeká na nové díly, které budou jenom dva a poté další rok nic! ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama