Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 214)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Mamka: "To je kravina.", sestra: "Ale dobrá kravina.", co na to já? Hm, průměr, na Čechy? Ujde to... prostě občas se člověk pousměje, zasměje, zakroutí hlavou, nepřítomně pohledí. Ale třeba se to zlepší. Třeba se člověk bude smát. To by bylo fajn. Rozhodně to tomuhle seriálu přeju. Chci, aby rozesmíval lidi. Jenomže jeden by toho chtěl moc, co? ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Jako autorský projekt ochotnického divadla ze Zapadlé Lhoty téměř výborné. Jako práce týmu velmi dobře placených profesionálů slabší 2*. I na "nenáročný sitcom" může mít člověk jisté nároky. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně povedené a opravdu vtipné. Spousta fóŕů je až nepatřičně rozpracovaná a k trapnosti se zvrtne jen v naprostém minimu případů.. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Comeback je držák. Ani po letech se nenašel lepší český sitcom, i když po jeho úspěchu začaly růst jako houby po dešti (PanMáma, Marta a Věra, Kancl), ale žádný se dlouhodobě neprosadil. Alergii na Ozzáka však rozumím, protože svého času byl fakt všude (sportovní události, předávání cen, televizní projevy). 1. série: 80%, 2. série: 70%. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době výtečný sitcom z České produkce na který se dá koukat a ještě ke všemu na TV Nova " Jejich tempo je rozumné. Jejich revírem je přechod pro chodce. Jejich zbraní je pokutový blok. Jsou tady. Zebra 11. ". Martin Dejdar hraje Ozzáka výborně, až tak že jsem ho poznal, až u pátého dílu. První sezóna za 4 * druhá za 3 *. Povedené vtipy, které občas odzbrojují " Vynikající, Marcelko! Vynikající! Jako od Bohdalky . . " , dobrá hudba, scény i dialogy "Dobrý blizny . . " , každý díl má něco do sebe, bohužel zjevného kolísání kvality, kdy jeden díl je naprosto zdrcující a další slabší průměr je více než patrné, ale jako seriálové obrození za 4*. " Bráchovice, 100% pití pro chlapy . ." 75 % ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Někdo byl proti svojí vůli vzdělán, já byla proti svojí vůli donucena oblíbit si tento seriál. A vzhledem k tomu, že to není desátý přepis sedmého přepisu původního úlanbátarského muzikálu, který pro výpravný historický epos přepracovala islandská národní opera a nakonec do padesáti amerických jazyků přeložila OSN, přidávám hvězdu navíc. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sitcom je specifický žánr, který vyžaduje obvykle početný a kreativní tvůrčí tým, jinak to dopadá prachbídně. Asi není náhodou, že se mu daří ponejvíce v Británii a Americe, v jiných zemích je výsledek poloviční. U nás nemáme tradici a navíc tvůrčí prostředí televize Nova není nejspíš nejlepším odrazovým můstkem pro kvalitní sitcomovou produkci. Není to na odpad, tu a tam padne slušný fór, ale co naplat, té hlušiny je přebytek. Celkový dojem: 45 %. ()

brit84 

všechny recenze uživatele

No jak to vzít, první série se mně vážně líbila, takže té bych dal za 4. Pokračovaní je ale otřesné, hýří trapností a nudnými pasážemi. Té dám stěží za dvě. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený pokus o počin v žánru u nás postrádajícího jakoukoliv tradici - ze všeho nejvíc oceňuji ten výstavní pivas Dejdarova Ozzáka. Jen mám strach, aby Martin nezačal po čase trpět rozdvojením osobnosti.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to ujde. Matonoha je jako obvykle nesnesitelný a střílí po ostatních hodně slabými frky, ale Ozzák s Lexou utáhnou i ty největší scenáristické blbosti a na Kristýnu Leichtovou se nejen dobře kouká, ale občas trefí i do černého. Oproti guilty pleasure Horákovým a zoufalým Novákům slušný pokrok vpřed. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony průměrné (hlavně teda Matonoha nezvládne víc než jeden obličej), ale občas je to celkem legrace. První série dost dobrý, pak tomu ale rychle dochází šťáva. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Slabé tři hvězdičky. Možná tím, že nejsem zase takovým fanouškem pana Dejdara a celkově mě ani nijak seriál nenadchl. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

51/51 "V anketě Kdo by měl jít za muziku do kriminálu? časopisu Symfonie, jste se umístil na pěkném 4. místě. Hned za hvězdným triem Arnošt Pátek, Aleš Ulm, Markéta Muchová." aneb Tomi Paci a jeho hit Vsákneš se do mě jako déšť jako výchozí situace pro příjemný český sitcom. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejméně doceněných sitcomů na CSFD vůbec. Ozzák je kultovní (vážně jsou lidé tak hloupí, že se musí ptát, kdo ho hraje, když máme úvodní intro?). Jedná se o nejlepší postavu napříč komediálními seriály. Když do kombinace s ním navíc vklouzne i Lexa, nikdy nevíte co čekat. Nejméně výrazný je asi Matonoha, ale k Tomášově charakteru to tak nějak sedí. Dalo by se říct, že se skončilo v nejlepším. Kdyby byly další díly, asi bychom se dočkali více průměrných epizod, jako byly třeba Boží mlýny. Za mě 100% i přes dílčí chybičky. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatím příjemné překvapení. Dejdar coby Ozzák je fakt cool, Matonoha hraje dost dobře. Pokud to srovnáte s nynější tvorbou TV NOVA, tak je jasné, že tohle bude určitě její nejlepší výtvor za posledních několik let. A překvapilo mě, s jakou chutí si zparodovali sami sebe Gott a Hložek. Fakt dobrý. Snad to tak vydrží. Ozzák: "Koupím si křeslo." Lexa: "A jaký bude?" Ozzák: "Černý a nebezpečný!" :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si v archíve TV Nova behom štvrť roka niečo cez desať epizód z tohto seriálu, takže mi snáď nikto nebude vyčítať neobjektívnosť môjho hodnotenia. "Comeback" je sitkom o dvoch bratoch, ktorí žijú v spoločnej domácnosti a živí ich malý obchod z hudobnými nosičmi. Zodpovedný otec dospievajúcej dcéry Tomáš a úplne nezodpovedný prestárnutý rocker Ozzák. Námet by aj ušiel. Lenže všetko to padá na príšerných výkonoch zúčastnených hercov. Aj keď Martin Dejdar nemá o rockovej muzike ani potuchy a vlastne nevie čo hrá, predsa len je tam najlepší. Tí ostatní ochotníci sú ukážkou hereckej impotencie. Jeden úbohejší ako druhý. * ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu vrchol trapnosti. Pošahanej vůl Dejdar, hrajícího si na špekatýho metalistu a zpívajícího na konzertě Visacího zámku - (což jsou ale pankáči!). To je u mě totální vrchol idiotismu. I moje levá nosní dirka ví o metalu víc, než-li on. Dejdar sám je poslední dobou nejhorší český herec vůbec a hraje v čím dál horších (a to hodně slušně řečeno) kravinách. Měl by zůstat tak maximálně u dabování Barta Simpsona a nehrát v tak příšerných filmech, natož pak trapných komediích. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama