Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 213)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si v archíve TV Nova behom štvrť roka niečo cez desať epizód z tohto seriálu, takže mi snáď nikto nebude vyčítať neobjektívnosť môjho hodnotenia. "Comeback" je sitkom o dvoch bratoch, ktorí žijú v spoločnej domácnosti a živí ich malý obchod z hudobnými nosičmi. Zodpovedný otec dospievajúcej dcéry Tomáš a úplne nezodpovedný prestárnutý rocker Ozzák. Námet by aj ušiel. Lenže všetko to padá na príšerných výkonoch zúčastnených hercov. Aj keď Martin Dejdar nemá o rockovej muzike ani potuchy a vlastne nevie čo hrá, predsa len je tam najlepší. Tí ostatní ochotníci sú ukážkou hereckej impotencie. Jeden úbohejší ako druhý. * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A po pár měsících zvedám na fajf, protože mám nutkavou potřebu diferencovat od hlenů, jimiž nás zásobí ostatní tvůrčí kolektivy z českého lidu pošlé. Krisťulka je k pomuchlání, Give/gift se rolí Ozziáše vyškrábal ze sklepních prostor mých sympatií ku střešnímu vikýři, kdybych Matonohovi nezáviděl Benešku, snad bych ho i po obou lících poceloval. I ostatní figurky náležitě plní plán. Po pravdě - některý díl vyčnívá, jiný se noří do septiku, ale vše je stokrát lepší, než Obchoďák s vestavěnou Základkou i Letištěm, situovaný na Náměstíčku - Návsi, či na Ulici s Ordinací, Pojišťovnou a do budoucna patrně i Gymplem. Cysty domů ani Křehké stahy do toho komponovat nehodlám, na fekálie se prý nesahá. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký dobrý český seriál. Ozzák prostě nemá chybu. Některé epizody jsou prostě hodně podařené, ale najdou se i o dost slabší. Pokud jste neviděli doporučuji. / Viděné epizody z 1-2 série *51.dílů / Zhlédnuté vše / ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Ozzák je pořádnej šoumen a když něco pronese, tak to stojí za to. "Jediná užitečná značka je, zákaz dechovky." Ozzák jako Fantom českých silnic, sběratel dopravních značek a hlavně milovník skvělý hudby. ()

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jednoznačně nejlepší seriál z produkce TV Nova. Skvělý sitcom, spousta vtipných situací, prostě super zábava. Nejoblíbenější postava: Lexa. Nejoblíbenější díl: 1 x 26 - Těžká hodina. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že to po těch pár dílech docela ujde a není to taková katastrofa jak jsem si myslel. Dejdar je překvapivě hodně dobrej, Matonoha nic nezkazí a podařenejch vtípků a hlášek tam taky pár je. Je to s nima sice tak 50:50, ale i to je docela úspěch, když to porovnáme s Nováky nebo Horákovými. Dal bych ale určitě pryč ten příšernej umělej smích, horší už jsem dlouho neslyšel. Ale naštěstí to není tak mrtvolný jako Kriminálka Anděl a trapný jako ten zbytek seriálů co teď běží.50% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Ještě že ty marodky máme. V průběhu deseti dní zhlédnuto skoro všechno, co banda kolem Baldýnského vyprodukovala (což mluví samo za sebe). Ad absurdum vyhnaný sitcom potěší občasným scenáristickým nápadem, dobře předvedeným vtipem a hlavně šťastným castingem, protože většina postav má jednoduše dost dobrou komediální dikci. Jen toho Lexu by jeden nejradši trefil lopatou a Matonoha je v ústřední roli občas na pomezí křeči. Mimochodem, hodnotit na základě jednoho dílu je tu prakticky nemožné - kvalita nápadů i hereckých výkonů docela kolísá. Výsledné dojmy ovšem zůstávají pozitivní. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Místy dost křečovité, má to celé nepříjemný telenovelovitý "look" (tedy divnou kameru, sterilní kulisy a blbou hudbu), ale na současné poměry v českých seriálech jde o záležitost snesitelnou, tedy chvályhodnou. Když už o tenhle sitcom občas zakopnu, nemám nutkavou potřebu okamžitě přepnout... ta se dostaví až za několik minut usilovného vtipkování a přehrávání celého hereckého osazenstva. Pokud bych měla vybrat jednu postavu, co by se měla vykašlat na hereckou karéru, byl by to Matonoha - na absurdní divadlo jeho výkony třeba stačí, do sitcomu se nicméně hodí jak bůček na veganskou párty. 48% EDIT 2012: po několika zhlédnutých dílech přece jen zvedám hodnocení - humor je to sice laciný a předvídatelný, ale funkční. 59% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Comeback buď milujete nebo nesnášíte. Já měl kdysi před léty vůči tomuto sitcomu předsudky, ale dal jsem mu tenkrát šanci a viděl jsem několik úvodních epizod. Zjistil jsem, že to není úplně špatné. A nyní, po mnoha letech, jsem se rozhodl seriál sjet od první do poslední části. Martin Dejdar je v roli Ozzáka vynikající, Tomáš Matonoha hraje Tomi Paciho přirozeně, uvěřitelně a mimicky na takové typicky sitcomovské úrovni. Kristýna Leichtová potěší, ačkoliv někdy je její Ivuška už trochu protivná. Lexa mi vadí asi nejvíce ze všech postav, ale čas od času potěší nějakou ne zcela primitivní scénou a hláškou. Saša je o vlásek lepší. Marcelka patří mezi dobře napsané postavy, dokáže pobavit, což platí i o Simoně, avšak její přístup k dětem je někdy už trochu přes čáru a důsledkem toho i ztrácí na vtipnosti. Po hudební stránce nemá Comeback chybu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český sitcom, který jsem kdy viděl, tolik vtipných situací... no je to prostě bezvadný seriál. Jsem rád, že i češi dokážou udělat něco opravdu dobrého a vtipného, na co se dá dívat pořád. Hlášky vynikajicí, stejně tak jako hlavní postavy a jejich charaktery. Škoda, že podobných českých seriálů (sitcomů) není víc, nic lepšího se už bohužel určitě nevymyslí tady u nás... ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že Nova nevsadila na osvědčené matadory TV zábavy Skamene, Sobotu a Krampoula, bylo by to aespoň hodnověrné. Takhle je to jen debilní. Vidět v jednom týdnu Dejdara jako Maděru a máničku je fakt zážitek. 2 aven: idiot jsi ty, když se bavíš nad takovým hovnem!!! ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle seriálu není vůbec,ale vůbec nic vtipného. Dejdar je ohavnej, všichni ostatní trapní. To se zase Nově podařilo něco vyplodit...! ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl je docela příjemné překvapení. Některé vtipy mě až překvapily, některé jsou o něco horší (a víc masovější). Tak jsem zvědavý, jakým směrem se seriál a jeho humor vyvine. Zatím 60 % ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Cože? To jsem první komentující? Vždyť se to točilo 2009 a je 2013. Ne že bych to vyhledával, ale pár reprízovaných dílů jsem viděl. Mám rád Matonohu, občas je tu vtipnej i notně přelíčenej je i Dejdar. Tvůrci prý údajně s tímto typem seriálu prorazili i do zahraničí, koukám, že u nás podle černých čísel je krapet horší. Neříkám, že jde o kdoví jaký majstrštyk mezi seriály, ale na odpad to není. Tenhle formát zábavy beru jako takovou spojovací jížku v TV programu mezi pár lepšími filmovými kousky co za den TV nabízí. Jako občasná jednohubka před spaním proč ne. Ať už je Bunda nebo Ozák... Dávám tomu dvě LP s Helenkou V. :-) * * ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jediný díl, protože jinak absolutně nestíhám a byla to zrovna ta epizoda, ve které hrdinové hubnou. A čekal jsem to určitě horší. Jednak to po celou dobu není skoro vůbec trapný a hlavně, dvakrát jsem se opravdu od srdce zasmál! Takže 4*, to je známka punku!...viděl už jsem většinu dílů a na hodnocení trvám, mezi českými sitcomy naprostý unikát! ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama