Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

artuš 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál Tv Nova, daleko lepší než seriály typu Ordinace a Ulice. Tenhle pořad nemá snimi nic společného a Nova dokázala, že umí natočit pořádně zábavný seiál. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem byl rozpačitý, ale když mám občas možnost to vidět, líbí se mi to čím dál více. Snad konečně český sitcom, který se podařil. Tvůrci se striktně drží pravidel žánru, humor zachovává určitou úroveň a výsledek je slušný. Výborný je casting počínaje Tomášem Matonohou, Kristýnou Leichtovou a Martin Dejdar se myslím po letech zase našel. Díl Zlatá rybka byl opravdová bomba! Doufejme, že to chvilku vydrží! ()

Respex 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale podle mě je jedním znakem sitcomu smích u diváka. Bohužel to se nedostavilo. Mé hodnocení je pouze za snahu. Za mě 2*. ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik NOVA platí za to, že se o tomhle seriálu mluví jako o "kultovním" a Ozákovi jako o "kultovní postavě". Ačkoliv je pravděpodobné, že na novácké diváky to zabírá. Obsahem seriálu přesto probleskuje místy i neotřelý humorný potenciál, ovšem ubíjený otřesnou formální stránkou, která se od Novákových přes Hospodu prakticky nezměnila. těsné 3* za snahu. EDIT druhá série je již jen neskutečný odpad ve stylu nováckého tlačení na pilu, škoda slov. Ze soucitu ponechávám 2*. ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

První díl jsem chtěl jen vyzkoušet... naprosto mě dostal, pak to sice mělo mírně klesající tendenci, ale zatím poslední díl Heavy Christmas to vše spravil =) Jak jsem nikdy neměl Martina Dejdara moc rád, tak teď je to bůh =) ta role zamrzlýho rockera mu sedla jak ,,záplata na prdel" Jindy skvělý Tomáš Matonoha tu Ozzáka jen doplňuje a jeho role je až trošku moc stejná, pořád si hraje na přísného až viktoriánského otce na svůj seriálový věk až příliš moc vyspělé Ivušce =) ale ta je podle mě druhé největší plus celého toho seriálu, stejně jako lehce dementní Lexa a jeho neviditelná sestra Saša,v Heavy Christmas září i jejich povedená rozvedená maminka Simona. Nezapomenutelný hlášky, který český seriál nepamatuje, super oddechovka, nebýt nevyváženosti jednotlivých dílů dal bych 5 STAR, takhle ,,jen" 4. Btw doporučuji mrknout na netu i na Ozzákův novoroční projev a jeho vystoupení s kapelou Visací zámek, kde zpívá song Známka punku! Great! ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Po prvních ukázkách jsem si říkal: "pičovina na ultimum"... před prvním dílem mě přece jenom trochu navnadila Spáčilka, když Comeback vychválila v Dnes až do nebes... co veselého jsem pak snědl, že jsem se celý první díl prosmál a vykřikoval: "Baldýnský na hrad!", do dneška netuším, každopádně háček se zasek', rybka se chytla... Co dál? no ne všechny díly se úplně povedly, nevyhly se občas trapnosti nebo fakt debilním "vtipům", průměrně to ale ujde a za upřímných 5 hvězd bodujou díly Lupiči (s terapií "kůže na kůži";)) a hezky morbidní Zlatá rybka. P.S. Nejvýživnější postava samozřejmě není Ozzák, ale Lexa. P.P.S. Nečekaně, ale přece se čím dál víc zdá, že i Lexu nakonec převálcuje Simona... no kdo by to byl řek'... ()

waska 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby to neděla Nova, ale normální televize, bylo by to lepší. Takhle alespoň pobaví Dejdar a Batulková. Matonoha se mi tam moc nehodí. ()

Martin9 

všechny recenze uživatele

Když to porovnam s ostatníma českýma seriálama nebo sitcomama, tak je Comeback jeden z nejlepších, možná i nejlepší český sitcom ! Jenom škoda že 2. řadě dochází štáva, i když sem to trochu čekal. Těsně mezi čtyřma a pěti hvězdičkama, škoda že nejde dát 4 a půl, to bych na csfd uvítal :), na konec dam ale pět, kvůli docela nízkému hodnocení na csfd. 85% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Už jsem nečekal, že by se Dejdar mohl vrátit ke komice. Tímto dokázal, že je stále králem. Dávky ironického humoru mě vždy dokážou rozesmát. Konečně i u nás někdo dokázal natočit plnohodnotný sitcom. ()

Aldamir 

všechny recenze uživatele

Obvykle u český seriálový tvorby spíš brečim, ale po překonání jakýhosi apriori odporu, kterej sem si za posledních 15 let k produkci českejch komerčních (a v posledních letech bohužel i veřejnoprávních) stanic vypěstoval, jsem zkusil jeden díl, pak druhej a skončilo to tak, že sem za tři dny sjel všech 27... Některý díly jsou spíš průměr, ale některý fakt megazábavný a nenašel sem žádnej, kterej by mě nebavil vůbec... Pokud se scénáristům podaří udělat časem z Lexy trochu uvěřitelnějšího idiota, rád ještě hvězdu přidám... ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Dušek a Fuit se zřejmě snaží napodobit americké sitcomy. Tenhle rádoby humorný seriál mě nedokáže moc pobavit...i když herci nejsou špatní a námět je taky dobrý. Na český seriál je to slušné. Spíš takový průměr. 50%. ()

Mathiue1994 odpad!

všechny recenze uživatele

To je snaha napodobit humor amerických sitcomů, která končí naprostou katastrofou. Každý sitcom má takovou postavu všemi oblíbenou. V přátelích to je Joey, v How I Met Your Mother je to Barney Two and Half man je to Charlie. A prostě v Comebacku je to debilní metalistickej ožrala, kterej ze sebe furt chrlí ty nejdebilnější kecy, co jsem kdy slyšel. Ostatní ho perfektně doplňujou, protože jsou to stejně jednodušše vymyšlený postavy jako on a závěrem vzniká největší omyl v dějinách Čr. Česká republika má tak dobré pořady komiku, dobré komedie, ale tohleto je OSTUDA. ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Český pokus o americký sitcom, s počeštěným americkým humorem tak trapným, že ani dokonalý Dejdar tenhle otravný kýč nezachrání ()

radeckator 

všechny recenze uživatele

První série své dobré okamžiky měla, ale druhá už zjevně vaří z vody a ztrácí dech. Přesto je to první český sitcom, který mě nějak zaujal. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Cením si toho, že se to neopírá o české vidlácké vtipy, dotýká se to hudby a obsahuje to prvky inteligentního a promyšleného humoru. Navíc to má vcelku promyšlené charaktery postav. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama