Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 213)

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Cením si toho, že se to neopírá o české vidlácké vtipy, dotýká se to hudby a obsahuje to prvky inteligentního a promyšleného humoru. Navíc to má vcelku promyšlené charaktery postav. ()

greigor 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuhle jsem si sednul s velkými předsudky, ale po chvíli jsem musel uznat, že je to docela vtipný tam, kde to má bejt, což je na českej seriál co říct :).. ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Sitcom, kde hodně záleží i na konkrétním dílu, některé jsou silnější a někeré slabší, ale Ozzák to vždycky zachraní. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Comebacku byla opravdu hodně dobrá, místy se sice objevil trochu trapnější vtip, hostování slavných osobností bylo taky trochu křečovité (hlavně Vondráčková) a herci místy trochu přehrávali, ale především Dejdar coby svérázný rocker a nablblý Lexa to spolehlivě drželi v nadprůměrných vodách a skoro každý díl jsem se dobře bavil. Bohužel 2 řada, která začala zbouráním hospody U jezevce, byla vskutku jen slabým odvarem té dobré první, u Dejdara úplně vymizela jeho image rockera a povážlivě klesla jeho zábavnost, ostatní postavy působí taky tak nějak matně, jakoby je to už nebavilo a většina rádobyvtipů byla jen velká trapnost a snaha o nucenou zábavu, jedinou světlou výjimkou byl díl Bejk, který mi připomněl zábavné epizody z první řady. Za druhou řadu tedy hvězdička dolů a nemám chuť ji znovu vidět, ale k té první se rád zase někdy vrátím. ()

jaki96 

všechny recenze uživatele

Sitcom televizní stanice Novy, Comeback, přináší pohled do rodiny Pacovských, kde pospolu žije bývalá hudební hvězda Tomi Paci, jeho dcera Iva a bratr Ozzák, a jejich sousedů, Simony, Lexy a Sašy Bůčkových. Co se týče hereckých výkonů, tak ty jsou na dost vysoké úrovni. Seriál obohacen četnými vitpnými scénkami si podle mě zaslouží 5* a 98%. ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Druhý seriál z bohaté produkce TV N@va, který nefasuje odpad či jednu hvězdu. Původní seriál? Sitcom? V čechách? Mrknul jsem se na jeden díl v očekávání dalšího odpadu v řadě. A seriál mě chytil. Velmi dobře napsaný scénář, naprosto skvělé narážky na českou pop-music scénu spolu s občasnou účastí jejích protagonistů, skvělé herecké obsazení (až na Matonohu). Některé vtípky a díly jsou doslova uzemňující (Czech-steh)! ()

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Za první díly má ode mě tento seriál hodnocení 5*, ale bohužel poslední díly jsou celkem propadák. Nemůžu říct, že by byli vyloženě špatný, to fakt ne, ale chybí tomu ten původní šmrnc, kterej seriál dlouho měl. I tak se furt rád podívám na jakýkoli dít comebacku. Martin Dejdar a Tomáš Matonoha se znovu ukázali, jako "starý známý" dobrý herci, kteří ještě nepatří do filmového hrobu. Škoda, že není víc takovýhle českých seriálů. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Nevím sice co na tom všichni kolem vidí, ale i já musím uznat, že na novácký sitcom je tato série až neuvěřitelně vtipná. Sledování rozhodně nenudí a neuráčí svým (ne)vkusem. Jen tak dál... ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Proč srovnávat s britskou či americkou produkcí? Je to komediální seriál a podání humoru se v těchto zemích docela zásadně liší. Comeback je prostě český. Což taky znamená, že ne vždy a vše funguje tak, jak má. Někdy jsou vtipy až moc prvoplánové, ale celkově je to zábava, která s případným opakováním neztrácí na kvalitě. Protože je to ,hudební' seriál, musím vyzdvihnout hudební složku, která mnohdy (pro znalé o to víc) skvěle dotváří právě se odehrávající situaci. Viz. užití ,,Lost in the Supermarket" či ,,Romeo and Juliet". ()

Zenithgirl 

všechny recenze uživatele

Seriál mě naprosto nadchnul, je pravda, že začátek byl malinko slabší, ale díl po díle se zlepšuje. Můžu doporučit např. díly Simonina volba, Koprovka, Berňák, Krev pop a slzy, Komu zvoní hrany, nebo třeba Zlatá ledvina,... Nejvíc se mi líbí postava, kterou ztvárnila Simona Babčáková, neobjevuje se zas tak často, ale když už, tak to stojí za to, co replika to hláška. Comback není další pokus o napodobeninu amerických sitcomů. S nadsázkou a ironií kritizuje uspořádání a fungování české společnosti, někdy až příliš pravdivě :) ()

swiss 

všechny recenze uživatele

V našich končinách nadprůměr. Ale jisté fóry pochopí jen čtyřicátník a ještě lépe bývalý hašišák... ()

young man odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál mě vůbec nezaujal. Nedokážu uvěřit, jak se mohlo něco tak podprůměrného dostat do povědomí široké veřejnosti. Jedna hvězda za imbecilního punkáče, kterého ztvárnil Martin Dejdar. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Jako žádná hitparáda to není,ale rozhodně to zkousnu víc, než Ordinaci,Ulici,Velmi křehký vztahy apod.aspoň se tomu občas zasměju a díky bohu za Dejdara--->60% ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Comback mě stylem, humorem i herci (pokud toto označení lze vůbec vztahovat na Matonohu) totálně minul. Proč se nemohu zbavit dojmu, že jde o českou, samým přehráváním zprzněnou odnož Dvou a půl chlapa (naprosto rozdílní bratři + ratolest) prošpikovanou mnohými klišé o rockerech? ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Prva seria je za mnou a ja nemozem dat nič iné ako plný počet! Skvele postavy (Ozzak!), humor, hudba, dej a nejake to cameo. Tešim sa na dalšie časti! ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama