Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 213)

Hromino 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála nováckých seriálů, na které se dá ještě dívat, ale i přesto to není nic světaborného. Věřím však, že některé lidi to dokáže skvěle pobavit. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Lamač dívčích srdcí spartakiádních dorostenek Tomi Paci již naštěstí odložil své blýskavé sako a na jeho třítónnový rozsah už vzpomínají jen majitelky praskajících SP a LP desek donekonečna broušených obstarožními gramofóny. Tomi má nyní malý krámek s CD nosiči, ze kterého jeho metalem a lahváči zdementělý bratr Ozzák vyhání posluchače s nesprávným vkusem. Kšefty jim moc nejdou, hranici stravitelného humoru poměrně jednotvárným způsobem udržuje pouze zásadový Ozzák a zkouknutí několika dílů by na lehce podroušeném divákovi nemuselo zanechat trvalé následky. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

podprůměrná zábava, na nově však pořád nadprůměrná. přehnaně cool look, herecké a scénáristické křeče, sem tam dobrá hláška, kterou ale vidíte před jednotlivými díly už desetkrát v upoutávce, takže to ani sledovat nemusíte. slabší no. 40% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

70% - Na český sitcom překvapivě dobré. Trapným scénám a postavám se sice Comeback neubránil, ale naštěstí nejsou tak časté (nebo často na scéně:). A je jedna velmi důležitá věc, která dělá dobrý sitcom dobrým sitcomem - tahoun, největší komik, hlavní hláškař, nebo si to nazvěte jak chcete. Zde je tato role splněna na jedničku s hvězdičkou (bravo Dejdare)... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Dejdar byl kdysi dávno, ještě než se rozdělila Pangea, můj oblíbený herec...ale pak jsem občas na Nově zahlídnul jeho ciférník s nablblým výrazem a dlouhými pačesy a bylo zle...musel jsem se podívat na x dílů Comebacku a já přes Dejdarovo jméno udělal tlustou černou čáru. Podobně ostatní herci jsou prachmizerní, bývalá satanistka Leichtová a další. Jen Matonoha mě překvapil. Z naší seriálové tvorby se stala zdivočelá země a nekonečné seriály se znovu a znovu vrací...prostě comebackují.... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +Dejdar tak jak ho neznáte, krátká délka -kulisy, zpracování/// Zatím průměr. Je tady málo herců a odehrává se to v kulisách. Naproti tomu je tady celkem fain humor a je to takové oddechové a nenáročné. Více zaujme asi ty, kteří fandí tvrdé muzice. I tak se ale na další díly mrknu, i kdyby jen pro pobavení./// Celkem 45%/// U seriálu jsem zůstal a musím říct, že po delším sledování jsem si na vše kolem něj zvykl. Tedy na postavy, styl humoru, zpracování. Dnes se u každé části dobře bavím, každá je něčím zajímavá, vtipná a někdy fakt člověk nestíhá, na co tvůrci nepříjdou. Zvyšuji hodnocení na 4*/// Celkem 75%/// ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Comeback se ze všech sil snaží v demenci trhout Hospodu, nebo v "lepších" chvílích dokonce Nováky. A celkem se mu to daří.....Ale. Vlastně proč ne. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Základ kvalitního sitcomu jsou dobré a sympatické postavy. V Comebacku je afektovaná hlava rodiny - na facku; jeho "jakožerozumná" dcera/slepice - taktéž na facku; retardovaný a permanentně nadržený soused - ... no dejme tomu; a konečně nezdárný strýc Ozzák - zabít, zakopat a zalít betonem. Ozzák se snaží být svou nekonformitou a stylizací hlavním hybatelem děje, ale je tak odpudivý, hulvátský a hloupě nevtipný, že i přes jeho zdravému vztahu k hudbě a relativně pohodovému náhledu na svět, je nejhorší z celé té sebranky. Druhou věcí která by měla táhnout sitcom je humor - ten se tu prakticky nevyskytuje. A pak už není nic. Jen nezajímavý seriál který je mezi dalšími českýmy seriálovými blitkami vlastně skoro nadprůměrný, ale cíleně by ho dlouhodobě sledoval jen blázen. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

1. Dejdar je dobrej, ale ostatní? To je bída. Uvidím jak se to vyvine dál...ale zatím za 2 hvězdičky. Nejtrapnější postava? Lexa. 2.díl: Helemese, tak oni umí být vtipní, když chtějí. Druhý díl je minimálně na tři hvězdy. Zvonek Karla Gotta 10/10. 3.díl: Zvyšuji hodnocení. Zatím vratké tři hvězdy. Taková bída jako první díl to není, nicméně nedosahuje to kvality dílu druhého. Nevím, kolik to má mít celkem částí, ale jsem zvědav jak se to vyvrbí. Dejdar je opravdu parádní a jako jediný nekýčovitý. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to děsivá kravina a opravdu se nedá u ní smát, ale spíše brečet, protože gagy jsou tu ultratrapné, stejně jako přehrávající herci. Nevím, ale tohle je podle mě tak zbytečný počin, až je mě z tvůrců zle, a opravdu nevím, proč dávám tu jednu hvězdičku, ale zřejmě jsem v šoku a nevím, co dělám. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl (s dalajlámou). Když člověk na tu hru přistoupí, je to docela příjemná sranda. Jenomže na tuhle hru já přistupovat nechci. Život je krátký. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vizuálně je to na úrovni jiných nováckých humusů ála Ordinace, ale přesto si mě Comeback získává s každým dalším dílem víc a víc, za což ale seriál vděčí více méně jen a jen hercům, kterým samozřejmě jednoznačně vévodí (a to je možná ještě slabé slovo) Martin Dejdar, jehož věčně pohodářský, nic neřešící a svérázný metalista mi přirostl k srdci již po pár minutách. Vlastně by se dalo říct, že nebýt jeho (maximálně sympatické a opravdu vtipné) postavy, asi bych jinak s tímhle nováckým pokusem o tradičně pojatý sitcom moc času neztrácel... Ozzák je ale zkrátka s největší pravděpodobností Dejdarovou nejzábavnější rolí za hóóódně dlouhou dobu (tedy pokud nepočítám dabování Barta Simpsona). ;-) ___ Po více jak čtyřiceti epizodách jdu na 4*. Díl od dílu se kvalita ustálila na solidním nadprůměru (minimálně čtvrtina seriálu je komediálním masakrem s mnoha sofistikovanými a skvěle vypointovanými vtipy), ze stálých herců mi už nevadí naprosto nikdo (naopak, na všechny jsem si po čase zvykl) a navíc je to snad jediný (!) sitcom, v němž má totálně afektované přehrávání smysl, protože skoro všechny postavy jsou v podstatě groteskní karikatury a tudíž jsou i tak hrány (patrně jedinou hypotetickou výjimkou je role Ivy v podání přitažlivé Kristýny Leichtové), a neirituje. Stručně a jasně: možná to nejlepší a nejzábavnější, co Nova vyprodukovala za poslední desetiletí... 70 % ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na naše poměry super seriál (hodnoceno po prvním dílu), konečně nějaký sitcom v moři balastu. Sympatické obsazení. ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak takhle vypadá sračka, když se převede do jedniček a nul (tzn. když se vyseru a pak to převedu do digitální podoby). ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako čtvrtý seriál řadím tenhle. Jak hodně uživtelů si nahodí kde jakou novou britskou kokotinu,která se stane kultem,ihned po první 6 sérii a natočí se zbydou ještě jedna mini série,te Comback se rozvíjí pořád a já si ho hned zamiloval. Jak se ten seriál objevil hend jsem si ho zamiloval. Tento odsuzovaný a zároveň obdivovaný seriál si mě hned získal. A proč? Není to dramatický seriál o bohatých a jejich problémemch nebo jiné naivní seriály z české produkce,která jsou pouze jenom odpadem. Tohle nemáte brát vážně,tohle je seriál u,kterého se máte zasmát a odpočinout a tohle se mi s ním pokaždé povedlo. Vtipy jsou skvělé tak i děje a výběr herců nezklamal. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nesnesitelná nudná sračka, z které jsem snesl jediný díl - ten první. Potom jsem usoudil, že je zcela nepřínosné v pravidelném sledování pokračovat. Martin Dejdar, slušný komik se zde snížil, jako už v poslední době několikrát. Nevím jak jsou nastaveni ostatní lidé, ale já když vidím u nějakého seriálu napsáno komedie, tak primárně vyžaduji, že se budu smát a když tomu tak není, tak je něco špatně, což je tento případ. ODPAD! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Martin Dejdar perlí v roli metalového Ozzáka. Tomáš Matonoha jak jeho brácha taky není špatný. Občas je to fakt sranda. Některé díly jsou lepší, jiné zas slabší. "Denatura" :D ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama