Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 214)

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Comeback začal docela dobře. Vtipy byly perfektní, první epizody taktéž. Jakmile ale začal seriál slavit úspěch na českých obrazovkách a spolu s tím přicházely další řady, přišlo mi, že scénáristům zkrátka došel dech. Přibývající a zdůrazňuji že trapné kulisy a nové hlášky nepůsobí vůbec vtipně, naopak balancují na hranici blbosti, která opravdu k smíchu není. Škoda, už jsem si myslel, že se od Hospody dočkáme konečně nějakého pořádného sitcomu. Dočkali, ale jen s první řadou... ()

Vendys958 

všechny recenze uživatele

V sitcomech bývá jedna postava, kterou si musíte oblíbit (Barney, Homer, Sheldon...) a která vlastně má diváka nejvíc rozesmát. Tady je to Ozzák. Má to však jeden problém. On to narozdíl od těch dobrých sitcomů táhne ÚPLNĚ sám. A ten humor je někdy fakt tragédie. ()

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

Diváctvem nedocenění původní(!) český sitcom, pro mě jasná záležitost na pobavení v nejhorších chvílích. Nejlepší samozřejmě "neviditelná" Marie Doležalová, která mě v dílu, kde se snaží být po reinkarnaci poníkem, rozesmála jako snad nikdy předtím. Za zmínku stojí i Ozzák alias můj oblíbený pan Dejdar, to už je dneska kult. Tomáš Matonoha mi přijde dementní, ale do svojí role sedne, to se musí uznat. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Konečně vtipný český seriál, který není o komunistech a netrpí vadami českého humoru. Sice postupem času ztrácí dech, ale i tak je tam pár špičkových dílů. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Musím dát čtyři hvězdy, pro mě jasný vítěz českých sitkomů této doby. Většina mého okolí říká, že je to kravina, ale já si to nemyslím. Ve svém žánru je to lepší průměr až nadprůměr. Je v tom dobrý humor, často i gradovaný a vyšpičkovaný v průběhu děje, Dejdar je v roli podivínského pivaře velmi přesvědčivý, líbí se mi i dvojčata a jejich podařená máma v hospodě a v každém díle se najdou věci, které mě rozesmějí. Dobré. ()

Nerdvana 

všechny recenze uživatele

Na repertoár tv Nova je to ještě mile koukatelná blbina, ale to, že je to mnohdy brutální vykrádačka legendárních Black books, musím při hodnocení vzít v potaz. ()

GoldenFish 

všechny recenze uživatele

Česko bohužel nikdy nejspíš nebude mít kvalitní sitcomy tak jako jsou ty americké. Zpočátku se CB docela líbil, ale každý další díl byl trapnější a trapnější. Za snahu a za jedinou dobře a vtipně hranou postavu dávám 3*. ()

Bounder 

všechny recenze uživatele

Co fráze to kameňák ,, narážky na minulý režim a paradox vymývání mozků československého showbyznisu co více si přát ()

czema 

všechny recenze uživatele

Myslím že proti sitcomu které se natáčí nebo již byli natočeny je tenhle asi nejlepší. Plno hlášek,černého humoru a nejvíc se mi líbí ozzák. Takže bych dal vyšší hodnocení.Tohle není amerika a my se zatím s jejich sitcomy nemůžeme rovnat. ()

Mozenrat 

všechny recenze uživatele

Mezi ostatními českými sitcomy, které se utápí kdesi v hlubinách žumpy totálního marazmu, září Comeback jako betlémská hvězda. I on nám totiž zvěsutje jednu radostnou novinu: haleluja, humor v české seriálové tvorbě není zcela mrtev. On žije a je vtipný! ()

JeffScylla 

všechny recenze uživatele

Svižný, vtipný, oddechový, hudební podklad výborný, obsazení vynikající stálé jen s pár hosty. Baví mne že si dokáží tvůrci dělat legraci ze všeho z čeho jde a leckdy i nejde. Nerozumím co by tam kdo chtěl ještě hledat. Rozhodně nepatřím ke stádu a často se přistihnu že nejdu se státem jen z principu, ale tady bych si lhal do kapsy. Jistě jsou tam kousky které mne až tak neberou ale s nadhledem jako celek... jsem zcela spokojen. Všichni od Martina Dejdara přes Tomáše Matonohu, Simonu Babčákovou, Kristýnu Leichtovou, Matouše Rumla, Marii Doležalovou, Danu Batulkovou a samozřejmě nemůžu zapomenout na herce mnoha tváří Jakuba Žáčka tvoří základ který to prostě umí a podle mne jim to i sedí. Takže at si kdo chce co chce říká, je to doost dobrý. ()

lida93 odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě velká sra*ka. Nechápu jak to zde může dostat tolik hvězd. Trapný humor, který se neskutečně dlouho drží na obrazovce. Nechápu úspěch téhle party... ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

V zásadě formálně poměrně solidně udělaný sitcom a asi opravdu první (a zatím mám pocit, že i poslední) dílo tohoto žánru u nás, které stojí za řeč. Humor není stupidní, ale dokonce místy i inteligentní a vtipy jsou často dobře vystavěné. Herecké výkony jsou sice poněkud toporné, ale vzhledem k až grotesknímu ladění seriálu to nepůsobí až tak rušivě. Od dob starých zlatých časů Cimrmana, Návštěvních dnů, Lipského apod. se český humor topí na dně žumpy a opravdu jen zcela sporadicky nějaká jeho část vykoukne nad hladinu těch sraček. Comeback je v tomto směru nadprůměr, a i když zapřu své vlastenectví, tak bych ho označil za podařený. Škoda, že už je to tolik let, ale nějaký obecnější trend směřující k návratu ke kvalitním komediím je v nedohlednu. Plný počet i v rámci podpory a uznání. ()

Jamalkaa 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem zjistila, že tohle není žádná trapárna, jak jsem si dlouhou dobu myslela.. Opravdu skvělý humor!!! O hercích ani nemluvě :) ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama