Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

Hansolo35 

všechny recenze uživatele

Když na to kdysi koukala žena "live", tak jsem prchal z pokoje. Nedávno jsem si pustil nechtěně nějaké opakování na Nova Cinema a ejhle! Ono to není blbé, je to sranda! Asi nejhorší postava je tam Ozzák, ale zase bez něj by to nefungovalo. Takže tam musí být. Matonohu jsem nikdy moc nemusel, ale jako Tomi Paci je prostě boží :-) Jakub Žáček v roli: "kdo má kostým, jde za rakví" je taky super. ()

TynTynka 

všechny recenze uživatele

Skvělý český sitcom. Škoda jen, že jsou jen dvě série. Ozzák je naprosto boží a další postavy jsou taky parádní. U každého dílu se člověk nasměje. ()

Mountain odpad!

všechny recenze uživatele

Totální slátanina s mnoha trapnými scénkami, postavami, dialogy. Martin Dejdar v roli Ozzáka sice sem tam prohodí něco úsměvného, to je ale tak vše, co z tohoto projektu dělá komedii. Tomáš Matonoha je úplně mimo, už jen svým vzhledem se do takového typu seriálů nehodí a ten kluk s kšiltovkou je pro mě nejhorší filmová či seriálová postava roku 2008. Ostatní postavy s výjimkou Kristýny Leichtové, která na své roli nemá co zkazit, jsou nevýrazné a v seriálu zcela zbytečné a když tu někdo napíše, že je tento výtvor nejlepším českým sitcomem, tak on i přes svou trapnost a nudnost takovým sitcomem může být, jelikož v České republice moc konkurence nemá, srovnávat se světovými sitcomy raději nebudu, nejsem blázen. ()

Alenuch 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se u každého dílu nahlas směju jako bez mozku, nemůžu dát nic jiného než pět hvězd. Všichni herci se mi tam fakt líbí, u Martina Dejdara jsem byla nejvíc překvapená - k tomuhle typu role bych si ho nikdy nepřiřadila a přitom je skvělý. Když se chci pobavit, vyberu libovolný díl a spokojenost je zaručena. ()

AndreiRanger 

všechny recenze uživatele

Červený trpaslík po česku, navíc s Dejdarem, který naprosto dokonala zahraje většinu praštěných rolí. Prostě sitcom, který opravdu pobaví. Největší uznání pro M. Doležalovou, asi nikdy nepochopím jak může zůstat takhle "mimo", když se kolem dějí takové šaškárny :-D ()

Lykos 

všechny recenze uživatele

První a zatím asi i poslední dobrý český sit-com. (Psáno 2015) Konečně někdo pochopil jak se to má dělat. A pokud se to dělá dobře, tak se tam může odehrát v podstatě jakákoli ptákovina a já to beru. Výborný Dejdar, Matonoha a Leichtová a samozřejmě Jakub Žáček. Postava Lexy mi sice leze na nervy, ale v každém pořádném sitcomu prostě musí být alespoň jeden neskutečný debil, který ještě ke všemu bývá nejoblíbenější postavou. No nic. Potěší různá camea. Ke konci sice trochu vázne, ale celkově velmi velmi dobré. Jestlipak někdo dokáže tuto metu překonat. Vzhledem k tomu, jak nám tento žánr v Česku chronicky nejde, tak asi těžko. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava, propracované gagy, výtečné postavy. Jediné co mne mrzí je úlitba těm jednodušším typům diváků, kteří se smějí kdykoli slyší slovo kurva nebo prdel.. Ale i těm je třeba se zalíbit. ()

Smejeff 

všechny recenze uživatele

Až na tu "urážku" metalistů v podobě Ozzáka (mimochodem, moje oblíbená postava) je to velmi zdařilý sitcom. Puberťačka Iva, starostlivý a lehce zmatený Tomáš, zkreslená představa metalisty Ozzák, úchyl Lexa, plašanda Saša, Simona s její sparťanskou výchovou... Všichni se skvěle doplňují, hláška střídá hlášku a všechno pěkně odsýpá. Díly mají překvapivě propracovaný děj. 4* ()

Panel250 

všechny recenze uživatele

Asi musim hulit, nebo mit alespon dve promile pod kuzi. Dejdar byl vynikajici v Uciteli tance. Tenhle majstrstych novacke filmariny je smutnejsi nez muj pohled na prvni vyplatni pasku... ()

Rindi 

všechny recenze uživatele

Původně jsem dal 4*, po zjištění existence Heleny a Rudyho zvyšuji na 5*, protože oproti těm dvěma uvedeným sitcomům je Comeback geniální. Výborná kombinace absurdních situací a kvalitních herců, skvělá zábava. Ani by tam nemusel být domíchávaný smích, ale kupodivu mi zde až tak nevadí (na rozdíl od jiných sitcomů, kde je jeho hlavním úkolem maskovat trapnost dialogů). ()

Pavel.Kubik 

všechny recenze uživatele

Nevím, pohybuji-li se v intelektuálně pochybném prostředí, neboť pracuji v nemocnici a stýkám se pouze s lékaři, radiologickými asistenty, saniťáky, pacienty, mezi nimiž je spousta PHDr, JUDr, PhDr, PaeDr, RSDr, ap., sestrami, a všem se Comeback líbí (mně samozřejmě také). Mnozí (zřejmě, aby nebyli označeni za primitivy, což mně je jedno), říkají, že na to koukají, že se občas zasmějí, ale naprostá většina včetně mě, je nadšena a na rovinu říká, že to sledují, protože je to prostě prdel a užívají si to. Proto 5***** ()

luciferrus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si docela oblíbil. Sice nesnáším "novácký" humor, ale tohle mi přišlo jako příjemná výjimka. Jediné co mi vadilo byla topornost Tomáše Matonohy a v pozdějších dílech i výskyt pana Poláška, kterého jako herce nesnáším. Ale přesto dávám čtyři hvězdičky a věřím , že se časem vyskytne něco podobného. ()

Firefox69 odpad!

všechny recenze uživatele

Monstrózní velesračka gigantických rozměrů. Stydím se za herce, kteří se tomu propůjčili (jasně, složenky, ty svině nenažraný, se samy nezaplatí), lituji scenáristu, režiséry bych s chutí nacpal do dobytčáku směřujícího k našim severním sousedům. TFUJ! ()

Kozohlaf 

všechny recenze uživatele

V prvním díle "Křeslo" je Ivušce (Kristýna Leichtová) 16 let. K vidění je tam pohádka seskládaná z různých LP desek, mj. je tam vidět deska Motörhead - Inferno, která vyšla v roce 2004. Ivě by tedy měly být 4 roky, podle toho kdy byl seriál natočen :-) ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama