Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (8)

Comeback (2008) 

Se vzrůstajícím počtem dílů šlo mé hodnocení níž a níž. Původně bych dal 4 *, ale druhá sezona nebo jak to nazvat, když to jelo po prázdninách, byla absolutně nevtipná, to, z čeho si dělala prdel první sezona, se tady bere nesmírně vážně, a jediný, kdo má snahu to uhrát a jde mu to, je Lexa. ()

Křeslo (2008) (S01E01) 

Taková rozjížděcí epizoda, ne vše si ještě sedlo a některé vtipy ne dost fungují, i když hlášek je tady hodně. Na druhou stranu musím říct, že tenhle díl vidím vždycky po kouskách, nevím proč. Batulková se tady objeví až v závěru a jenom jako fanynka. ()

Gott Ex Machina (2008) (S01E02) 

Tuhle epizodu doslova zachraňuje Karel Gott - ostatně, jak je tomu v názvu. Nebýt tady jeho vily (v reálu zámek v Kolodějích) a jeho entrée do obchodu (a Ozzákova "On existuje!"), jde o průměrný díl. I když Maťo Matejka je kamarád a mám ho jinak rád. :-) ()

Souboj titánů (2008) (S01E03) 

Souboj o tom, kdo prodá víc CD. Nevím, nějak mne to nebralo, i když hlášky tady jsou často také povedené. ()

Pomáhat a chránit (2008) (S01E04) 

Tenhle díl už šlape, jak má, vše do sebe zapadá, dokonce mne tady pobavila i Vondráčková (Helena) naživo. ("V ledničce máš buřguláš!"). Jedna z mála epizod, kde je Iva na Lexu nakonec milá. ()

Pravidla rodinného provozzu (2008) (S01E05) 

Ozzák v autoškole, krádeže značek a herci jakožto hodné děti. Není to špatné, pobaví, ale celkově mi tam něco navíc chybělo. ()

Je jaro… (2008) (S01E06) 

Jeden z mých nejoblíbenějších. "Jaro je, jako když v hospodě otevřou okna..." Chudák Saša v mrazáku. "Je čistotný? Ne? Skvěle, aspoň mu nebudeš muset prát!" A chudák Lexa. "Mama mi vravela, že internet je plný úchylákov." :-) Na tenhle díl se dobře kouká. ()

Lupiči (2008) (S01E07) 

Hodně slabý díl, vůbec mi nepřišel vtipný, soudržný, takový nijaký. I když Plodková jako chlácholící policistka dobrá. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama