Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (183)

  • Marcelka (Dana Batulková) v epizodě Těžká hodina (2009) říká, že se bojí koní, konkrétně říká: „Já se těch potvor děsně bojím,“ ale v epizodě Let Mouchy (2011) je nadšená z toho, že jí Zoran (Tomáš Hanák) koupí koně a nemůže se dočkat, až na něm bude jezdit. (Korvent)
  • V obchodu U Dvou Akordů můžeme vidět okno. Při pohledech na dům z venku je ale vidět, že v se v daných místech žádná ulice ani jiný prostor nenachází. (Meev)
  • V seriálu se objevuje gramatická chyba v názvu hospody. Na visící ceduli je nápis „U jezevce“, ale gramaticky správně by tam bělo být „U Jezevce“. (Landauer)
  • V epizodě Cesta do Vtelna (2010) v čase 1:43 Ozzák (Martin Dejdar) říká, že jeho vyprané oblečení smrdí a že v něm večer nemůže k Žumpě. V epizodě Sliby chyby (2008) v čase 18:11 na otázku Marcelky (Dana Batulková), proč Ozzák necítí Loštický zázrak, Tomáš (Tomáš Matonoha) odpovídá, že Ozzák jednou na Moravě vypil nosem láhev slivovice, a tak má od té doby vypálené sliznice, takže by ovšem oblečení neměl cítit. (David7)
  • V epizodě Modelka (2008) se při dohadování o tom, jak dostanou Ozzáka (Martin Dejdar) bez pasu do Švýcarska Ozzák zmíní, že ho může Tomáš (Tomáš Matonoha) propašovat v kufru auta, jako když kdysi jeli na Queeny do Budapešti. Na Tomášovu výtku, že dneska už je jiná doba, Ozzák odpoví: „no právě, jsou větší kufry“. V celé 2. sérii (2010) však Pacovští jezdí typem auta Fiat 126P, známým také jako „Maluch“, který se u nás prodával v letech 1972-1989, tedy pravděpodobně i tím samým, jakým kdysi mohli jet do Budapešti. Vzhledem k velikosti a stáří auta tedy Ozzákova poznámka o větších kufrech u novodobých aut vyznívá nesmyslně. (cundak)
  • Ve 25. díle 1. série  "Prohozz" dává Ozzák (Martin Dejdar) v neděli ke snídaní na stůl čaj. Tomašovi (Tomáš Matonoha) dá šiřoký hrnek a Ivě (Kristýna Leichtová) úzký vysoký. V dalším záběru lze vidět spící Ivu, ale vedle ní záhadně leží Tomášův hrnek. (Norfice)
  • V 11. díle 1. série "Giganti" sní Ozzák (Martin Dejdar) trochu müsli z misky. Poté, co Marcelka (Dana Batulková) vtrhne do krámu a řekne, že to je myšovrah, vysype strachem Ozzák misku před sebe a na knírku má drobky. V další scéně již žádné nemá, ale v následujícím střihu už opět ano. (Norfice)
  • Když si v 1. díle 1. série "Křeslo" Ozzák (Martin Dejdar) koupí křeslo a všichni si na něj zkouší sedat, vždy se zvednou a tvrdí, že je křeslo kouslo. Po příchodu Ozzáka se ukáže, že na křesle ležel ostrý zubatý pásek. Avšak v záběru, kdy si na křeslo sedá Saša (Marie Doležalová), tam pásek neleží. (ELBobes)
  • V 14. epizodě 1. série "Simonina volba" se Iva (Kristýna Leichtová) zmiňuje Tomášovi (Tomáš Matonoha), že byl u nich ve škole kariérní poradce a radil jim s výběrem střední školy. Přitom by jim podle seriálu všem mělo být 16 let a tudíž by už na střední škole měli být. (Marsy83)
  • Když ve 24. díle 1. série "Rozzvod" Ozzák (Martin Dejdar) plánuje, jak se zbaví Marcelky (Dana Batulková), propíchne papír, na kterém je vyznačena Marcelka, nožem. V dalším záběru je však papír nepoškozen. (ELBobes)
  • V 5. díle 1. série "Pravidla rodinného provozu" dává Ozzák (Martin Dejdar) Diviše do černého pekáče a přikrývá modrým. po příchodu Lexy (Matouš Ruml) jsou však pekáče prohozené. (johnnymay)
  • V 8. díle 1. série "Zdravý a nemocný" se Tomáš (Tomáš Matonoha) pozastavuje nad tím, že si Iva (Kristýna Leichtová) bere na výlet dvojdílné plavky, a ptá se, proč si raději nevezme jednodílné. V 37. díle "Sbohem, Káhiro!" se Tomáš naštve na Ivu, že má dvojdílné plavky, přičemž už by o nich měl vědět. (johnnymay)
  • V 9. díle 1. série "Modelka", když Tomáš (Tomáš Matonoha) zakazuje své dceři Ivě (Kristýna Leichtová) modeling, se spustí alarm. Marcelka (Dana Batulková) ho vypne šestičíselnou kombinací. O pár minut dříve však odblokovala tentýž alarm kombinací o větším rozsahu. (Norfice)
  • Herec, který představuje dalajlámu ve 20 dílu 1. série "Berňák", nemluví tibetsky, ale mongolsky. (Ezis)
  • V epizodě "Koprovka" je v čase 01:48 až 01:50 vidět na levé straně záběru kamera. (ČSFD)
  • V epizodě "Pan Prase odchází" se v záběrech v čase mezi 10:40 a 12:00 mění počet a poloha tyčinek v pulitru. (Jirka_Globus)
  • Ve 12. epizode 1. série v čase cca 14:15, kdy Saša (Marie Doležalová) s Ivou (Kristýna Leichtová) odchází z bytu, je možné zahlédnout v pravé části záběru kousek oblečení člena štábu, který se přimotal do záběru. (Jirka_Globus)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama