Reklama

Reklama

Zbouchni mě!

  • Velká Británie Miss Conception (více)
všechny plakáty
Trailer

Georgininy biologické hodiny už dost děsivě tikají a ona si jednoho dne uvědomí, že by chtěla mít dítě. To však pro jejího přítele Zaka nepřipadá v úvahu, prostě to vypadá tak, že nemá rád děti. Georgina však po malém tvorečkovi touží, kvůli tomu se také se Zakem pohádá a vypadá to na rozchod. Zak pak odjíždí na služební cestu společně se svou krásnou sekretářkou a Georgina se dozvídá, že má posledních pár dní na to, aby otěhotněla, nebo už nikdy nebude moci mít dítě. A proto musí rychle najít vhodného dárce spermatu. (Ssimca)

(více)

Recenze (36)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příšerně otravná ženská, která musí svýma kecama otrávit nejednoho muže, je svou snahou o mrně hrozně pedantská. Nemám ráda podobné typy ženských a její pokusy o početí byly skutečně úsměvné. Například pokoušet se o styk s gayem... Korunu tomu nasadí skoro vymřelý druh homo sapiens sapiens, poddruh věrný muž až za hrob. Vyloženě špatné hodnocení si tento film ale určitě nezaslouží, jelikož jsem viděla horší. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christian Henson : 1. Like A Virgin - Madonna ,2. Your My First, My Last, My Everything - Barry White ,3. Breathe Me - Sia ,4. Let the Cold Wind Blow - Kate Rusby ,5. We Belong Together - Mariah Carey ,6. The Littlest Things - Lily Allen ,7. What Hurts the Most - Rascal Flatts ,8. When I Remember When - Five ,9. Who Knew - Pink ,10. Behind These Hazel Eyes - Kelly Clarkson ,11. Nobody Knows It But Me - Babyface ,12. Lover, You Should've Come Over Jeff Buckley ,13. Build Me Up The Temptations ,14. Macarthur Park Donna Summer ,15. Konstantine Something Corporate, ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se vyloženě nudil nebo sem tam nezasmál, ale bylo to moc čitelné, jednoduché, tuctové. Ještě, že Heather Graham a Mia Kirshner působí tak sympaticky. ### "Mohla bych ti nějak pomoct?" "Já nevim. Mohla bys předstírat, že jsi Brian?" ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Chick flick jako když vyšije, problémy s těhotěnstvím asi žádného chlapa zajímat nebudou. Ale stejně jsem si nakonec poplakal;-) (Nebýt Heather Graham, tak k tomu ani nepřičichnu, ale Georgie mě bylo vážné líto...) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

OMG. Herecky na urovni soapopery, dej bez jedineho poriadneho napadu, jedineho podareneho vtipu, romantika nikde. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý filmeček o biologických hodinách žen. Není na tom nic moc skvělého, další z průměrných filmů, ale rozhodně neurazí. Já tím krásně zaplácla hodinu a půl svého volného času a sem tam se i bavila a smála. Není to sice komedie na roztrhání, ale taková ucházející komedie rozhodně ano. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Obludná britská komédia s Heather Graham..kde pobavia akurát tie sprosté nadávky...a nezaujme ani to telo Heather Graham...ruky preč od toho ()

Baronne odpad!

všechny recenze uživatele

Proč všichni herci až na Heather vypadaj, jak když maj downův syndrom ? Neskutečně trapný a ohavný, takhle lacinej teda díky bohu fakt nejsem.. Umim si představit, že kdyby tam byla místo příšerný Kirschner a fakt nehorázně prkennýho a příšernýho Ellise třeba Cook se Stone, tak by to bylo o něco lepší, ale tohle FAKT NE. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

To mě zase jednou trefil film, který mířil do uplně jiných diváckých terčů. Vlastně jsem měl po většinu času stejný výraz jako přítel hlavní postavy. Každopádně až na celkovou duševní spřízněnost nevěřím, že by se u toho bavili(resp bavily) i ti, kterým to určené je. Neustálé cyklování děje, kdy se najde vhodný dárce, ale musí se něco stát, aby hlavní hrdinka neztratila svojí počestnost a aby jí mohl zachránit její princ, bylo dost únavné. Stejně tak ta otravná mrcha a všechny další náhody, které bránily našemu páru, aby si mohl rozumně promluvit. Silný podprůměr a to i v rámci těch průměrných romanťáren. Jediné body sbírá cynická kamarádka (Mia Kirshner) ... jako obvykle. // 30% ()

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

Každý film zásadně hodnotím v příslušném "šuplíčku", tzn. v dané kategorii. Tedy, např. pohádku se pokouším vnímat pohledem těch, kterým je určena. Stejně i jiné žánry, i když třeba nepatří zrovna k "mému šálku". Toto je romantická komedie a ve svém ranku, vůbec ne zlá. Zdálo se mi to docela vtipné, přitom jde vlastně o pohled s nadhledem na to, jak v současné společnosti je mnohé důležitější, než rodina a že by možná návrat poněkud k dřívějším zvyklostem, jak to ještě pamatuji, ale právě prošvihl, mít rodinu ve věku, který je k tomu nejvhodnější, vůbec nebyl špatný. Že někdy je potřeba zauvažovat nad žebříčkem, přehodnotit priority a zvolnit tempo. Domnívám se, že kdo tenhle typ komedií může, že by neměl být zklamán. Já nebyl. Hodnotit jako odpad, nebo 1*, to, myslím, svědčí o poněkud mdlé šíři pohledu a ze zájmu se jdu kouknout, jaké perly dotyční preferují. Ani by mne nepřekvapilo, kdybych narazil na Hellboye a podobné "skvosty" kinematografie ... Tak jsem opravdu to prostudoval, Hellboy přímo ne, ale u mnohých jsem daleko věru nebyl, však se můžete také podívat. Zevon vlastně přiznává, že film neviděl, přesto hodnotí. Být admin, jeho hodnocení bych vymazal. Dát "odpad", když jsem to shlédl, tj. demokracie, ale hodnotit, jakkoliv, když jsem to neviděl, to je sprosťárna. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Prej komedie. Ani jednou sem se nezasmál a jen zřídka jsem se pousmál, ale nidky to nebylo žádnému vtipu. Myslel jsem, že to bude příjemná romantická vtipná komedie. Ani omylem! Nuda a ještě k tomu hrozně dlouhá! Jediné plus filmu byla Heather Graham. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Na komedii to nebylo vtipné, na romantiku to nebylo dojemné a na drama to bylo moc naivní. A hlavně pro mě hodně špatná H.Graham, už u mě převzala roli ,,jahodový,, královny po Lindsay Lohan = ) ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé....marně bych hledal film, kde H. Graham zahrála dobře...akorát vždycky vyvalí ty svoje velký očí a od ucha k uchu roztáhne široký úsměv...a navíc není ani moc atraktivní. Ve vedlejší roli stojí za zmínku výborná M. Kirschner, ale jinak nuda jak Brno... ()

Reklama

Reklama