Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí a poslední vydání dokumentární série Loose Change. Nejedná se o pár změn: film je celý kompletně předělán. Zabývá se útoky z 11. září a obviňuje vládu USA z jejich nastrojení. Řeší všechny nesrovnalosti kolem Dvojčat, nárazu do Pentagonu i letu 93. (ne0)

Recenze (31)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

O senzaci nesnažící se dokument o 11. září 2001 , předkládající pohled z druhé strany.. ten, který nám zůstal utajen a ten, který je mnohem pravděpodobnější (bohužel), než-li oficiální verze.. Je potřeba to jen dostat mezi lidi. A taky je zvláštní to, že pokud se to neshoduje s oficiální verzi, hned je to nazváno konspirací :), já bych použil spíše slovo pravda. ()

Eluin odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, zaráží mě jedna věc. Jak je možné, že lidé, kteří odhalili toto kolosální spiknutí, do nějž jistě byly zapojení tisíce lidí, stále ještě žijí? To je vláda USA tak geniální a schopná a zinscenuje gala představení s pádem 2 velkých budov a několika letadel (ve vší tajnosti) a zároveň tak primitivní, že nechá tvůrce dokončit tento snímek? Proč nikdo z nich nezmizel v Area 51? :-) Podle mého názoru je Loose Change manipulativním filmem varujícím před manipulací se spostou polopravd a lží. ()

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

Žádné Střepiny se nekonají, fanoušci TV Nova ani nepomýšlejte, že by vás tento dokument bavil (případně, že byste jej pochopili) Loose Change je totiž dokument, který nikoho nepřesvědčuje a nikomu nenutí názory či stanoviska. Jednoduše předkládá fakta o událostech 11. září 2001. fakta, která jsou zarážející, a která vyvolávají spoustu dalších otázek, díky čemuž chcete víc a víc informací, protože jednoduše nechcete věřit jak je tohle všechno v dnešní době možné. ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Posledná verzia jedného z najkontroverznejších dokumentov o najkontroverznejšej udalosti po roku 2000 - o 11. septembri 2001. Film je kompletne prerobený a myslím, že autor počíta s tým, že divák zhliadol najprv predchádzajúcu 2nd edition a ja to tiež odporúčam. Teroristický útok na svetové obchodné centrum v NY a americké ministerstvo obrany Pentagon sa stali najdiskutovanejšími témami po roku 2000 a zároveň aj naviac utajovanými, resp. zamlčiavaními z pohľadu mainstreamových médií... ()

skrabi 

všechny recenze uživatele

Netvrďte mi že je to jen konspirační teorie...Něco na tom bude, hlavně část pentagon a let 93 je hodně zajímavá.Není přece možný, aby se takové letadlo jen tak vypařilo a šátek a kus papíru, které usvědčují teroristy, zůstaly zcela nedotčeny. ()

ichtiandr 

všechny recenze uživatele

2nd ed. ma oslovil nejako viac. Ale aj tu su zaujimave vecicky. Ako napr. reporterka referujuca o prave padnutej WTC7 a pritom ta stoji stale za nou.. za chvilu sa im zacne uplnou nahodou stracat spojenie.. fakt funny. Prave ACT III - cast o WTC7 musi snad kazdeho presvedcit o tom, ze pri dvojickach nebolo vsetko uple koser. Svet vyzera ako fakt zabavne miesto. Stane sa take nieco ako pad WTC a ano po 8 rokoch sa nikto nevie dopatrat pravdy. Pravda je evidentne na strane tych co vedia viac manipulovat a maju viac penazi. Myslim, ze dokumenty ako Loose Change nie su vzdy absolutne objektivne, ale su potrebne. A obdivujem Averyho, ze si dal tu robotu a spravil tuto seriu filmov. ()

Pacas 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou zaslepený tím co jim nacpou do hlav média(viz. uživatel Angerr) a nechtějí vidět to co je jasně dáno a že není zoodpovězeno spoustu otázek: 1) Kam zmizelo letadlo které údajně spadlo v Pensylvánii? 2) Kam zmizelo letadlo které údajně narazilo do Pentagonu? 3) Kdo vysvětlí pád WTC 7 kde byly pouze lokální ohně? Je toho víc a snad se jednou dopídíme pravdy a bude postavem před soud jeden z největších masových vrahů všech dob Bush ml. který na Afgánistán zaútočil prý kvůli útokům na WTC (16 z 19-ti ÚDAJNÝCH ÚNOSCŮ POCHÁZELO ZE SAUDSKÉ ARÁBIE !!!!!!!) a na Irák kvůli zbraním hromadného ničení, které se dodnes nenašli !!!!!!! Hnus a hamba na tyto šmejdy!!! Probuďme se než bude pozdě!!!! ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Fajn dokument. Je zaujímavé, že ešte stále sa nájde kopa ľudí, ktorí veria, že pár týpkov z teroristickej organizácie (za ktorú aj tak môže USA) oblbli obranný systém za miliardy dolárov a zmákli dať dole pár mrakodrapov a nakopnúť Pentagon. Nájde sa málo ľudí, ktorí majú odvahu povedať, že jedenásty september smrdí. Zaujímavé je aj to, ako ľudia o tom odmietajú uvažovať, lebo by asi museli uznať, že najväčší zločinci sú práve často vo vláde. Je tiež zaujímavé, koľko oficiálne vydaných dokumentov vyvracia oficiálnu správu o 11. septembri, k tomuto si treba prečítať napr. knihu od Jesse Venturu. Treba vidieť, trochu popremýšľať a tým, ktorí si nevedia predstaviť, že to nemôže byť predsa pravda, pripomínam, že za vládnucu elitu skapíňali vo vojnách a teroristických útokoch vždy bežní ľudia. ()

yozka 

všechny recenze uživatele

Dnes už musí být téměř každému, kdo se nad tématem zamyslí, celkem jasné, že dvojčata nespadla kvůli nárazu letadel. Ať je zbytek jakkoli překroucený a vymyšlený budovy spadly rychlostí volného pádu a to se na naší planetě nestává jindy, než při řízené demolici. ()

Reklama

Reklama