Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílný autorský seriál Vojtěcha Steklače s řadou kouzel, triků, přeměn, tajemství, napětí a gagů. Parta pražských kluků, ve které nemůže chybět jméno Bořík (viz seriál Boříkovy lapálie, 1972), "bojuje" proti soupeřům, utkává se s podrazy i obyčejným klukovským uličnictvím... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tím, že řeknete, že je něco strašidelné, tak to ještě neznamená, že to skutečně je strašidelné. Když už to vypadá, že by mohlo přijít nějaké napětí, je okamžitě bohužel zažehnáno. Výkony dětských herců jsou špatné. Hudba atmosféru také spíše ruší. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Je trochu zavádějící oficiální text distributora. Nebo možná už nás jen tak nic nevyděsí. Jan Císler byl perfektní. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

On pan Steklač nikdy nic moc nenapsal, ale tady vše povýšil na velkou hrůzu pan režisér Kos, možná proto, že šlo o jeho debut, abych mu nekřivdil. Výkony zejména dětských herců by mohly sloužit na DAMU jako ukázkový příklad toho, co je tupá recitace textu bez nejmenšího vztahu k obsahu. Pokud nechcete vidět malou Stranu jak vypadal na počátku let 90., tak není nejmenší důvod. Napětí absentuje, humor je slabý - ti dva dementní padouši jsou vtipností hluboko pod Josefem Aloisem Náhlovským (nic horšího mne nenapadlo). ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Tady tomu napálim 5 , jako kolega roswelll . Za 1. vypíchnu perfektní soundtrack Zdeňka Švarce . Stylově je to možná dětský rodinný seriál , ale zároveň se tvůrci možná nechtěně , ale úspešně pokusili o grotesku / crazy komedii. Pokaždé , když nastoupí policisté M. Vladyka a M. Táborský , musí to být každému jasné. Co se týče dětských herců , za mě v pohodě , uvěřitelní a ani moc nepřehrávali. Ty 2 hoďky utekly , jak lusknutí prstem. Prostě opět ukázka zbytečně podhodnocených zlatých 90. ()

Reklama

Reklama