Reklama

Reklama

Recenze (5)

emma53 

všechny recenze uživatele

Neočekávala jsem mnoho a dostalo se mně víc, než jsem předpokládala a v tom je kouzlo, kterého si cením. Dalo by se říct, takový obyčejný příběh, mnoho se tam nenamluví, některé situace jsou nevšední a z mého pohledu i nepřijatelné. Přesto má nepojmenovatelné fluidum, které mě udrželo bez hnutí u monitoru a já sledovala osud tří hlavních představitelů nebo dvou, těžko říct, jak se vypořádávají se svými pocity. Nejednou jsem byla překvapená a za sebe mohu říct, že jsem ráda za takové malé velké filmy, které jen tiše a skromně čekají na svého diváka. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

V podstate je to úplne obyčajný film, v ktorom sledujeme život v jednom malom mestečku, kde každý pozná každého. Ako bonus je tu aj romantická linka a pred koncom sa nám to trošku zamotá. Neohromí, neurazí. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Melodramatický kýč s povrchní krimi zápletkou. Z příběhu o vyprsené slečně učitelce a ekonomickém migrantovi ze severní Afriky mi vyplívá jen jedno ponaučení - i pro nezadanou ženu je důležité si pravidelně holit nohy. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Poklidné, a docela milé, i když jsem měl stále pocit, že se pletu někam, kam nepatřím. Ale zase jsem měl jistotu, že po mně nepůjdou, protože to mohl udělat jen ten autobusák. Tak, jako jsem hned od začátku věděl, že to s tou holkou dobře nedopadne, protože film musí nějak skončit a jiná možnost by se sotva našla - ta, že neodjede do Brazílie a vezme si Hasana, by byla asi ta nejméně pravděpodobná. I když, proč zas ne?... Ta krminální zápletka filmu spíš ubrala. ()

Reklama

Reklama