Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Celkem povedené road movie o různorodé trojici lidí, kteří hledají sami sebe a své místo v propletenci našich životů, vztahů a citů, v němž se doteď cítí, jakoby nebyli jeho součástí. Možná bych vytknul občasné sklouzávání do fádnosti a neúplné využití některých potenciálně silných okamžiků, avšak díky hereckým výkonům kvarteta Hurt - Bello - Stewart - Redmayne je tento nezávisák jistě nevšedním zážitkem. 70% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pro mě zklamání. Mám road movie rád, sám jsem si jeden úžasný road trip po středozápadě USA užil, takže se dokážu dobře vcítit. Nicméně zpátky k filmu. Tady je vše evidentně zaměřeno na psychologii postav a velmi decentní vyprávění příběhu. Osobně jsem si přál něco s větší energií, něco pozitivního a zároveň dojemného. Tohle byla bohužel místy nuda, a ač se herci opravdu snažili a působili velmi uvěřitelně a přirozeně, tak příběh mi naopak přišel jako z jiného vesmíru. Úplně mimo. Já teda zdaleka nadšený nejsem, a to jsem se fakt těšil... 45% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Možné Spoilery. Eddie je fešák a umí hrát i když tady teda hraje pošuka no. Kristen je strašná, opravdu v každé roli se tváří úplně stejně, stejné chování, ta se snad vůbec nepřizpůsobuje postavám, začínám ji pomalu více nesnášet než Angelinu Jolie a to je co říct. A William tak k tomu nevím, co bych řekla, ale prostě hodně dobře zahrál životem zkoušeného propuštěného vězně - btw. celou dobu jsem čekala, co teda udělal, protože v rámci těch flashbacků to vypadalo, že ji zabil, ale nakonec se z něj vyklubal dobrák. Asi jedna z nejdivnějších road movie, co jsem viděla a rozhodně hrozně pomalu plynula, ale na On the road to svou nudností fakt nemá. Tohle je výrazně lepší snímek. Jako zamyšlení o životě je to dobré, možná že i ten pomalý náboj k tomu seděl a v konečném výsledku to byl dost zajímavý snímek, ale i tak dávám 3,5*. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Obávam sa, že ak chcem depresiu, dokážem si ju zabezpečiť aj sama. Tento film ju rád sprostredkuváva. Silný nepríjemný pocit z disharmonickej hudby celý čas, nemilá zápletka, zlý pocit z celkovej pomalosti plynutia. Brr.. Mala som dojem, že som na film. festivale. Kvôli tej zvláštnosti, v ktorej som sa cítila neisto. Snímku som si vybrala kvôli Redymu, kt. si získal moje sympatie posledne, žiaľ, trošku mu klesli. S ním sa mi vždy spájala plachosť jemnosť a niečo medzi nebom a zemou. Tu to trošku nedal znať. Asi by som mala oceniť aj W. Hursta nedokážem sa preniesť cez ten zlý pocit z filmu. Kristen a jej tradičný štýl vyjadrovania sa. Nevidím zmenu proti iným filmom. Celkovo mne nemilé, nezáživné. Iným možno inak. Čo sa mi najviac páčilo boli fotka Kristen a jej krásna štylizovaná póza keď sedela v aute bokom. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se The Yellow Handkerchief vcelku "bála". Myslela jsem si, že to bude stupidní romanťárna, která ničím nezaujme. Opak byl ale pravdou, obě dějové linky byly svým vlastním způsobem zajímavé a skvěle si budovaly atmosféru. Většinou sice romantické konce nenávidím, u The Yellow Handkerchief jsem jej ale vyloženě vyžadovala. Herecké výkony skvělé, Eddie i Kristen se do svých rolí hodili jako nikdo jiný. Sem tam se možná nějaká chybička našla, celkově ale nemůžu hodnotit jinak než pěti hvězdičkama. Opravdu hezky natočený film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama